Geweldige uitstraling, super goede pasvorm

Dat ze er mooi uitzien is zacht uitgedrukt, maar dat elk paar wat ik koop (en ik heb inmiddels 5 paar) direct goed zit vind ik uniek. Dat heb ik nooit, met welk merk schoenen dan ook, meegemaakt!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De compleet andere, schitterende uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Positiief

Naar meerete paar schoenen begin ik ze steeds meer te warderen. Pasvormen zijn gelijk. Heerlijke schoenen om.op te lopen. Mijn vriendin heeft nu haar eerste paar laarsje en is ook vlij verrast

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat er een vrouw naar mij toekomt en zegt dit zijn mooie schoen maar mijn man wil die domme sneakers

Prima duidelijk

Service goed schoenen fij

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Artistiek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ze uit deed na een lange dag werken

Mooie schoenen.

Ze zitten om de voet en leuk ontwerp

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Geweldige pasvorm

Altijd goed afgeleverd Afbeelding en afgeleverd product kloppen altijd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd complimenten
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd complimenten

Zitten goed

Zeer mooie schoenen zitten perfect

schoenen

zeer goede schoenen een aanrader

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ja

Prachtige schoen, minimale inspanning

Prachtige schoen, goede pasvorm, smaakvol design. Daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk, speels en goede prijs voor de kwaliteit.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? regelmatig comlimenten en gesprekken over mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Groepje jonge studentes die de schoenen helemaal te gek vonden in de trein

Helaas

2x schoen besteld helaas beide maten veel te groot. Draagt normaal 44, maar maat 44 en maat 43 veel ste groot. Wel echt een hele mooie schoenen.

Fijne schoenen

Idem

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Is anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke reacties

Super service

Ik heb een cadeau besteld Hier zat een wat langere levertijd op maar alle vragen die we stelden waren snel beantwoord en alles mooi en netjes geleverd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? mooi en goede kwaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ze zijn voor een collega en die krijgt positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? het geven van de schoenen

Top schoenen

Perfecte pasvorm

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Motieven op de schoenen

Extravagant schick ein Träumchen

Perfekte Schuhe schicker Gürtel einfach traumhaft

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das sie extravagant sind
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fallen immer positiv auf
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich Weihnachten 3 paar Schuhe meinem Mann geschenkt habe alle drei passten perfekt und er hat sich riesig gefreut

Even geduld hebben, maar dan heb je ook geweldige sneakers!

Duurde 3 maanden voor bestelling geleverd werd, maar ik ben super blij met de kwaliteit en uitstraling.

Langewachttijd en tegenvallende kwaliteit

De bestelde schoenen werden veel te laat geleverd en bij arriveren bleek ook de kwaliteit nogal tegen te vallen, het voelt als plastic in plaats van leer. Daarnaast wordt je na contact gebombardeerd met aanbiedingen en marketing in je mail. Pluspuntje was in mijn geval wel het contact dat verliep ansich prima. Ik zal hier geen schoenen meer bestellen. What you see is niet volledig what you get.

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Niets bijzonders hoor, de schoenen veranderen je leven of je vrienden niet....

Wederom mooi paar schoenen

Schoenen om te shinen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De dessins
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Jij durft

Gewoon niets op aan te merken.

'No nonsense'. Duidelijk in producten, verzenden, acties. Mooi assortiment en uitermate fijne schoenen om op te lopen. Over retourbeleid kan ik weinig zeggen, omdat ik daar tot op heden nog geen gebruik van heb hoeven maken (inmiddels 10+ bestellingen), maar ik ga er vanuit dat dat niet zal afwijken van de totale service, zoals ik deze tot nu toe heb ervaren.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en anders dan anders. Gewaagd!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel grote ogen, maar nooit echt rare blikken. Van tijd tot tijd ook positieve mondelinge reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik zoek die nooit op, maar hoor vaak in het voorbijgaan de reacties van mensen. Dat zijn voor mij wel de leukere momenten.

Goede service, communicatie en prachtige producten

Gemakkelijk, duidelijk en helder prachtig ontwerp en mooie afweking

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur ontwep

De rode laarsjes waren nog mooier dan ik dacht. Een echte Eye catcher. De levering duurde wel lang maar dat stond ook vermeld toen ik de laarsjes bestelde.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het opvallende
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik de doos opende werd ik bijzonder blij

Nur gute Erfahrungen.

Bestellung und Bezahlung funktionieren einwandfrei. Die Ware ist in Ordnung, die Lieferung zeitnah. Schön, dass es diese Firma gibt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Endlich Farbe und tolle Passform
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fast immer große Anerkennung über die Farbharmonie, hauptsächlich bei Gleichheit von Schuhen, Gürtel und Hemd. Und das ist ehrlich gemeint.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ich wurde im Einkaufsmarkt von der Dame an der Kasse angesprochen und sogleich schart sich eine Traube aus Frauen um einen und es kommt zu lustigen und bewundernden Gesprächen oder beim Bäcker spricht die Verkäuferin auf das Hemd an. Dabei verweist man auf die passenden Schuhe und sie springt begeistert vor die Theke, so dass wieder alle Leute zusammenlaufen. Wenn ich anders angezogen komme sind die Leute fast enttäuscht. Ich bin oft unter vielen Leuten. Da werden sogar Foros gemacht.

Zo mooi , nog beter dan op het plaatje

Geweldige schoen, zeer mooi . Heb het over het algemeen maat 41 maar nu een 40 besteld, goed passend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Echt geweldig en een beetje uniek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 90% geeft een compliment en de andere 10% houd van het masaale
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn trouwdag

De kwaliteit van de nieuwe schoenen nog weer beter als de vorige. Levering en reactie op vragen erg goed

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Niet de standaard schoen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties

einfach Top

mehr geht einfach nicht, super Qualität und tolles Produkt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

außergewöhnlich, kreativ und hervorragende Qualität!

Ich besitze mittlerweile über 25 Paar Schuhe von Lureaux und bin immer wieder angetan von der Kreativität und der außergewöhnlichen Designs. Die Qualität der Schuhe ist hervorragend bei immer gleicher Passgenauigkeit. Also ganz klar 5 Sterne!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? das Außergewöhnliche Design!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ständig, es gab auch noch nie (!!!) negative Reaktionen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das bei einer externen Moderation meine Schuhe angesprochen wurden und das Versammelte Auditorium darauf hingewiesen wurde

Prachtige schoenen, nette prijs en een snelle levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte designs.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel reacties uiteenlopend van prachtig tot gewaagd.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Verbijstering bij anderen.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen