Die Schuhe sind super bequem und haben einen tollen Look
Je suis fan de votre produit, j'ai déjà 4 paires et j'adore associer chaque couleur à mon style vestimentaire. Merci
Leider hat man das Gefühl, dass die Angebote so aufgebaut sind, dass man schnell kaufen soll, da immer nur noch 1-2 Teile vorhanden sind.
Mooie schoenen, goeie pasvorm, snelle levering. 100% tevreden.
Gute Lieferung und angenehme Kundenakquise.
Das war meine erste Bestellung bei Lureaux. Sehr tolle und ausgefallene Schuhe. Super, dass es auch passend zu den Schuhen Gürtel gibt. Von der Größe bin ich zwischen 42 und 43, ich habe daher aufgrund der Empfehlung auf der Homepage 42 bestellt und die Businessschuhe, als auch Sneakers passen perfekt. Tolle Rabatte, wenn man mehr kauft. Einziger Verbesserungsvorschlag: Bereich über der Ferse, also Achillessehnenbereich bei den Sneakers könnte etwas mehr gepolstert sein. Lieferung war sehr schnell. Gut, dass es Klarna als Zahlungsoption gibt.
Het ziet er altijd netjes uit, mooie schoenen en weer een eye catcher erbij
De overhemden zijn van zeer goede kwaliteit. Zelfs na meerdere malen wassen. na wassen zo ophangen, moeders de vrouw is blij met minder strijk. Zitten comfortabel en zijn goed van maat. Zodra er weer nieuwe zijn, ben ik zeker weer van de partij.
Die Schuhe sind nur nicht besonders Hübsch. Sie passen auch noch zu einem bezahlbaren Preis.
De kwaliteit en de pasvorm van de schoenen zijn fantastisch! Inmiddels 14 paar schoenen in de kast staan met bijpassende riemen.
Ich habe das Unternehmen über Instagram entdeckt. Seitdem habe ich in sehr kurzer Zeit drei Artikel bestellt und bin äußerst zufrieden. Die Qualität, Verarbeitung und Schönheit der Produkte sind außergewöhnlich. Die Lieferung ist schnell und zuverlässig, und die Kommunikation mit dem Personal und dem Kundenservice ist einwandfrei. Ich habe Sie gerne meinen Freunden weiterempfohlen.
Geweldige opmerkingen over mijn schoenen
Die Schuhe sehen in echt genauso aus wie auf den Fotos
Prachtige kleurrijke schoenen
Zeer leuke designs waar ik met regelmaat complimenten en opmerkingen over krijg. Ook de luxe veterschoenen zitten vanaf het eerste moment goed, geen gedoe met inlopen! Schoenen zijn erg licht en comfortabel, geeft een vergelijkbaar gevoel als dat van een sneaker. Draag ze dus graag, ook met het winkelen met me vrouw. Aan het einde van zo’n lange dag winkelen heb ik met de schoenen van Lureaux nog nooit de neiging gehad om ze zo snel mogelijk uit te trekken na thuiskomst, Dit heb ik wel met andere merken luxe schoenen, ongeacht of die al goed ingelopen zijn is het daarmee wel fijn om ze dan uit te kunnen doen. Ook de kwaliteit en duurzaamheid is erg goed! Als je de schoenspanners gebruikt blijven ze ook erg mooi, zie bij de schoenen van Lureaux nagenoeg geen gebruikssporen in de vorm van vouwen in het materiaal zoals ik bij mijn andere luxe schoenen over tijd wel zie ontstaan. Zeer tevreden met de schoenen van Lureaux, er zullen er ook nog vele volgen
Lieferung erfolgt wie angegeben, Gute Verarbeitung und zumindest bei mir mit Schuhgröße 43 passt auch Schuhgröße 43, das habe ich schon anders erlebt
Habe Sneaker bestellt. Ich kenne es dort, dass diese flexibel sind. Ist hier überhaupt nicht der Fall, was zu einem unguten Tragekomfort führt. Positiv ist auf jeden Fall die Individualität.
Sensationeel mooie schoenen, makkelijk te bestellen, snel geleverd.
Tolles Design Gute Qualität, sehen auch nach regelmäßigem Tragen noch top aus. Mein erstes Paar ist bereits mehrere Jahre alt Kommunikation und Versand gut und schnell.
Ik ga nu mijn vierde paar Lareaux schoenen bestellen. Deze keer de Ocean Wave uitvoering
Chaussures apparemment très qualitatives et surtout très confortables.
Al meerdere malen gekocht bij Lureaux, schoenen passen uitstekend en lopen erg fijn door het goede voetbed. Inlopen is niet nodig , zit gelijk lekker. Altijd grappig dat je zoveel (leuke) opmerkingen krijgt, mensen kijken toch veel naar je schoenen onderweg. Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs.
Bij ieder paar is het weer een feestje en heb je altijd een gespreksonderwerp. Mooi design en prima pasvorm.
Vanaf bestelling t/m levering alles fijn verlopen moet zeggen prima en goed op de hoogte gehouden hoe en wat!!!
Ik wist niet wat ik moest verwachten van de nieuwe schoenen. Maar ze waren nog mooier dan ik had verwacht. Dus ik ben heel blij met mijn nieuwe mooie schoenen.