blij dat ik ooit het merk Lureaux heb ontdekt door een toeval. maakt het leven een stuk kleurrijker en ook vaak een begin van mooie gesprekken
Ik draag met plezier de mooie schoenen en krijg daar ontzettend leuke reacties op. Een minpuntje vind ik dat er door de vele kortingen en schreeuwerige pop ups die je op de site krijgt, het een beetje Temu achtige stijl wordt. En dat vind ik jammer voor zo'n mooi product.
Perfekte Schuhe - leider fühlt sich Grösse 41 wie 43 an !!!!
Duidelijke informatie over het artikel Makkelijk te bestellen Vlot geleverd Je krijgt een app zodra je wat hebt besteld. Als je een vraag hebt wordt het ook vlot beantwoord en afgehandeld Ik ben zeer tevreden
Mooie en unieke schoenen voor een goede prijs!
Het afgelopen jaar ben ik verslaafd geraakt aan de schoenen van Lureaux. Ze zien er prachtig uit en zitten heerlijk. Het enige minpunt is dat er regelmatig nieuwe designs uitkomen. Die wil ik dan ook weer hebben.
9d delivery to IE. Shoes look great. Love the accessories that were sent with them. Would buy again for sure.
Ich habe bei Lureaux Sneakers in Kuhfell-Optik bestellt. Da im Vorfeld bereits eine Lieferzeit von ca. 6 Wochen angekündigt war, gab es keinen Wartestress. Per WhatsApp wurde ich auf dem Laufenden gehalten, was meine Sendung macht. Die Schuhe entsprechen den Abbildungen auf der Website, die Passform ist gut, der Service hat gestimmt... Was will man mehr? Volle Punktzahl!
Mijn bestelde schoenen duurde langer dan de al 6 weken die ik er op moest wachten, maar ze waren prachtig. Helaas wel een beschadiging op de neus. Meteen een bericht gestuurd en eigenlijk direct bericht terug. Ok daarna liep het even stroef, dat ik een paar keer zelf moest helpen herinneren, maar in the end.... Nieuwe schoenen worden vandaag (binnen 4 werkdagen sinds eerste contact) kosteloos geleverd!
Ze zien er prachtig uit, passen goed, lopen lekker dus ben helemaal tevreden
Deze schoenen en trek je aan op het moment dat je ze ontvangt en je loopt er fe hele dag op zonder pijn
Inmiddels mijn tweede paar ontvangen. Mooi en lopen lekker.
Snel geleverd maat is zo als ze verkopen goed kwaliteit
Schoenen zien er prachtig uit! Maar bijna alles is plastic. Er is mij beloofd dat ik hier geen zweetvoeten in krijg. Je hebt per slot 100 dagen retour garantie, maar dan mogen de voorwerpen niet gedragen zijn. Op het moment dat je de meegekochte broekriem aanpast aan je buik, kan je de riem niet terugsturen. Terwijl die riem uitsluitend een strook PU-plastic is welke zeer onaangenaam ruikt. Laat ik het zo zeggen, voor 170 euro had ik er meer van verwacht.
Nu 3 paar schoenen van Lureaux. Passen perfect, en prima kwaliteit. En ja de uitstraling van de schoenen zegt natuurlijk alles.
Heb pre order schoenen besteld en werd netjes op de hoogte gehouden. Schoenen zijn erg netjes afgewerkt en lopen heerlijk. Vooral het afwijkende design spreekt me erg aan
Ondertussen 5 paar prachtige schoenen ontvangen. 1 maal een “klacht” besproken, direct fantastisch opgelost!
Mooie schoenen, vallen zoals op de site aangegeven, relatief betaalbaar. Had een pre-order geplaatst en hoorde maar niks, maar door een warehouse fout was de bestelling niet verzonden. Via chat en whatsapp contact gehad en de volgende werkdag ontvangen incl gratis riem. De website en communicatie zijn misschien wat schreeuwerig maar ze doen wel wat ze beloven!
Zeer prettige ervaring met lureaux .bv Ook fijne en vlotte communicatie.
Ik heb al heel veel schoenen bij Lureaux gekocht en ik ben zeer tevreden over hun. Laatst had ik bij 1 paar schoenen een slechte kwaliteit veters en na 1 e-mail direct nieuwe veters kosteloos toegestuurd gekregen. TOP !
Verlässlicher Shop. Sehr gute Qualität, in meinem Fall aber an der Schuhspitze etwas knapp. Für Sneaker eigentlich untypisch. Normalerweise passen mir diese Art von Schuhen immer in meiner Größe.
Fijne schoenen die er geweldig uitzien, vaak aanleiding tot n praatje.....
Schoenen zien er weer top uit en levering ging prima.
Het is fijn om n keertje anders-dan-anders schoenen te dragen, en ze zijn comfortabel en niet te duur.
De kwaliteit is altijd hoog en op berichten wordt snel en adequaat gereageerd.