Het draagcomfort ondanks dat het geen leer is, is een groot pluspunt. Daarom duurzaam en vergt weinig onderhoud. Pasvorm in mijn maat perfect.
Beste Marc, Bedankt voor uw positieve review. De binnenkant van de schoen is gemaakt van leer. Hierdoor is de draagcomfort fijn. Team Lureaux
Op zoek naar aparte leuke schoenen een aanrader.
Beste Ti, Super om te horen! Team Lureaux
het zijn mooie schoenen.
Beste John, Dit horen wij graag. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Geweldig mooie en luxe aanvoelende schoenen. Ik heb ze nog niet aan gehad (behalve om te passen) maar je voelt en ziet dat het een goed product is en de kwaliteit straalt er van af. Blij mee!
Beste Marcel, Wat fijn om te horen! Veel plezier ervan. Team Lureaux
Fijne site, correcte levering en mooi produkt
Beste Hsns, Wij doen ons best om het zo fijn mogelijk te maken. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Jubiläum!!! Auch mit meinem 10. Paar Lureaux bin ich äußerst zufrieden! Sie passen perfekt und sind der absolute Eyecatcher!
Ik koop al jaren er schoenen en altijd de juiste maat en nooit klachten
Beste Marcel, Goed om te horen. Als er ooit wel eens iets is met de schoenen kunt u ons altijd contacten! Team Lureaux
Im Vorverkauf bestellt, kam gestern -wie versprochen- an, sieht toll aus und sehr bequem, mein Mann ist begeistert ! War bestimmt nicht das letzte Mal:-) danke
Broeksriem besteld in verkeerde maat,correcte oplossing gegeven en geen probleem met omruilen.
Beste Yvan, Fijn om te horen dat het omruilen goed ging. Nu kunt u genieten van de juiste riem! Team Lureaux
Doet wat het zegt te doen en de prijs/kwaliteit is uitstekend.
Beste Jacob, Wij wensen u er veel plezier van! Team Lureaux
Het advies omtrent de schoenmaat is volledig correct. Daarnaast is de bestelling razendsnel mijn kant uitgekomen. De verpakking was niet onnodig groot. Er is duidelijk nagedacht over de ecologische voetafdruk. De enige bemerking die ik zou maken is dat de maattabel voor de riemen niet klopt in mijn geval. De riem valt groter uit dan de maattabel doet geloven. Maar al bij al is dit maar een detail.
Beste Cedric, Fijn om te horen dat u te spreken bent over het gehele bestel proces. Wij vinden dit fijn om te horen. Wij zullen eens kijken naar de maattabel voor de riemen. Misschien kunnen wij daar wat aan veranderen. Bedankt voor de feedback. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Prima bestel service en levering. De schoenen zitten goed het is heel netjes dat er bij de schoenen een lepel en bewaartasje wordt geleverd. Prijs kwaliteid is top.
Beste Stefan, Goed om te horen. Met de bewaartasjes kunt u de schoenen netjes ergens mee naartoe nemen of netjes in bewaren! Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Prima service en snelle levering
Beste Hans, Super om te horen. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Mooie kwaliteits schoenen, op tijd geleverd , goed verpakt met extra's. Echte aanrader pur sang.
Beste Wim, Zo horen wij het graag! Team Lureaux
Goeie marketing sws: goedkope buitenkant ziet er wel heel mooi uit EN zit lekker door leer aan de binnenkant. Doet dus wat het belooft. Mooie verpakking. Snelle levering en betaalbaar. Kortom: een vaste klant erbij!
Beste Melleq, Fijn om te horen dat wij er een positieve klant bij hebben! Als er eens iets is met uw schoen, horen wij het graag. Dan lossen wij het voor u op! Team Lureaux
Makkelijk en goed. Snelle levering Mooie verpakking Kwalitatief heel goed En de schoenen zitten zelf lekker
Beste Roeland, Super om te horen! Team Lureaux
Dit voor iemand die alles draagt maar mijn voorkeur gaat toch uit naar leren schoenen. 16 paar schoenen van mij zijn van leer en de helft daarvan met motiefjes.
Beste Alfred, Leuk! De binnenkant van onze schoenen zijn gemaakt van leer. Zo heeft u een comfortabele schoen, waar u zonder pijn op kan lopen. Team Lureaux
Geweldig draagcomfort. Lekker hip en anders. Ik hou ervan!
Beste Peter, Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Lange solche farbigen Schuhe gesucht und endlich gefunden. Dank des Obermaterials passt der Schuh sofort und ist bequem. Nach ein paar Minuten hat man das Gefühl, die Schuhe schon Wochen lang zu tragen. Ich war damit der "Hingucker" auf der Hochzeit meines Sohnes. Klasse und Dankeschön!
Positiv
Hallo Christoph, We are glad that you have a positive experience with our brand. We hope you enjoy your new shoes. Team Lureaux
Perfecte schoenen en precies geleverd zoals aangegeven. Kortom, niets op aan te merken op een compliment na.
Hallo Erik, Bedankt voor uw positieve review. Dit waarderen wij enorm. Goed om te horen dat de schoenen perfect zitten en optijd geleverd is. Wij doen ons best! Team Lureaux
Super Qualität
Hallo Markus, Glad to hear you're happy with the quality! We hope you enjoy it! Team Lureaux
Finally a shoe-brand that has good shoes with crazy design-prints and colors. I have several pairs and I love to wear them. Absolutely comfortable and sustainable as well
Hallo Arrie, That's how we like to hear it. Thank you for your order and the positive review. We wish you a lot of fun with it. Team Lureaux
Good looking and comfortable shoes. Easy ordering. Fast delivery.
Hello Ken, Thank you! Team Lureaux
Xxx