Mooie goed zittende schoenenmerk snelle service.
Beste Corny, Fijn om te horen dat u tevreden bent. Team Lureaux
Schnelle Lieferung, ausgefallene Designs und perfekter bequemer Sitz der Schuhe. Trage sie sehr sehr gerne
Goede communicatie en fijne email met relevante informatie. Aantrekkelijke aanbiedingen
Beste Johan, Goed om te horen dat de informatie in de mails goed zijn overgekomen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Ik heb inmiddels mijn zesde paar Lureauxschoenen en ze zitten allemaal heerlijk. Ik kan er hele dagen op lopen zonder last van mijn voeten te krijgen. Ik het begin had ik mijn twijfels over het materiaal, maar de schoenen van bijna zes jaar geleden zijn nog steeds goed!
Beste Jacco, Wat leuk om te horen dat u een echte Lureaux fan bent geworden! Veel plezier van uw gehele Lureaux collectie! Team Lureaux
Kijken bestellen en ontvangen Prijs ligt stuk lagen dan dat andere merk
Beste Herman, Zo snel kan het gaan! Veel plezier ervan. Team Lureaux
Qualität von Ware und Service sind top.
Prachtschoenen, een beetje dikkere zool en andere vormen zouden nog meer kunnen brengen
Beste Jon, Fijn om te horen dat u blij bent met de schoen. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Die Lieferung erfolgt schnell. Die Schuhe entsprechen genau der Beschreibung und meiner Vorstellung. Sie passen sehr gut und sind sauber verarbeitet.
Hallo Joachim, Es ist schön zu hören, dass alles positiv ist. Wir bedanken uns für die Bestellung. Team Lureaux
Ich habe mir ein paar Schuhe mit floralen Muster gegönnt. Sie sind sehr bequem, atmungsaktiv und nicht 08/15. Werde mir wohl noch den passenden Gürtel dazu bestellen. Ensemble dann komplett. Sicher schick mit nem schwarzen Anzug.
Hallo Klaus, Manchmal kann man sich etwas gönnen! Schön zu hören, dass dir die Schuhe gefallen. Viel Spass damit. Team Lureaux
Super snelle levering, mooi afgewerkte schoenen
Beste Erik, Wij doen ons best om de mooiste schoenen te produceren. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Nadat iets per abuis verkeerd geleverd was werd dit zonder gedoe heel snel opgelost. Erg netjes!
Beste Laura, Goed om te horen dat het juist is opgelost! Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk af te handelen. Veel plezier van de schoenen. Team Lureaux
Zien er niet alleen leuk uit, ze lopen ook geweldig.
Beste Bram, Dat is ook zeker belangrijk. Veel draag plezier. Team Lureaux
Lureaux heeft mooie degelijke schoenen die niet onderdoen voor Mascolori en veel goedkoper zijn.
Beste John, Fijn om te horen dat u zo te spreken bent over Lureaux. Dit horen wij graag. Team Lureaux
Mooie schoenen , goede pasvorm. Snelle levering
Beste Pim, Veel plezier ervan. Team Lureaux
Snelle levering van de bestelde goederen. Helaas komt de kleur van de schoenen (cyclie) niet overeen met de kleur op de foto. Op foto lijken het witte schoenen, met een print van fietsjes erop, helaas zijn het in realiteit licht blauwe schoenen.
Beste Rudy, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u de kleur vond tegenvallen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij proberen de schoenen zo goed mogelijk te fotograferen. Helaas komt het wel eens voor dat de kleuren anders overkomen per apparaat. Wij hopen dat u alsnog blij bent met de schoenen. Team Lureaux
Ik heb ze een hele dag en avond gedragen, en tot mijn verbazing geen last gehad van deze nieuwe schoenen. Zitten perfect en had erg veel complimenten daar over, zijn geen schoenen die je dagelijks ziet natuurlijk. Maar goed was erg leuk en fijn dat te horen. Daarbij staan ze mooi onder een kostuum, maar ook super onder een Jeans. Heb er geen spijt van integendeel zelfs. Ga er zeker meer bestellen.
Beste Theo, Bedankt voor deze onwijs leuke en positieve review. Zo horen wij het graag! Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Zit comfortabel en leuke prints
Beste Rudy, Veel plezier van de nieuwe schoenen! Team Lureaux
Inmiddels meerdere paren voor zowel zakelijk als privé.
Beste Nic, Super om te horen ! Team Lureaux
Sehr einfache und unkomplizierte Abwicklung. Das werden nicht meine letzten Schuhe von Lureaux werden ...
Schön zu hören und wir lieben es zu hören! Team Lureaux
Prachtige schoenen, precies wat je ervan verwacht. Snel geleverd en een voor een scherpe prijs. Top!
Beste Harrie, Wij wensen u er heel veel plezier mee! Team Lureaux
Ik ben zeer tevreden een pakket was sneller ontvangt. Alleen probleem pasvorm in schoenen is door alle twee voeten is hiel blaar zeer pijn. Ik ben fan nette schoenen maar ik heb 5 schoenen is alle hetzelfde: Lureaux is verkeerd pasvorm.
Beste Niels, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de pasvorm niet helemaal bij uw voet sluit. Zou u een mail kunnen sturen naar [email protected]? Dan kijken we naar een passende oplossing. Team Lureaux
ik heb inmiddels een flink aantal paar Lureaux schoenen. Mooi om te zien, uniek om te dragen en keurige levering inclusief beschermhoes en schoenlepel.
Beste André, Bedankt voor de positieve review. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Snelle levering, goede producten en een erg mooie schoen. Alleen jammer dat de schoen erg smal valt, helaas moeten retourneren.
Beste Bernard, Bedankt voor uw review, Vervelend om te horen dat de schoen te smal viel voor uw voet... Team Lureaux
Schoenen en riemenatchem goed, geen kleurverschil o.i.d. lijnen in ontwerp 'kloppen' ook. Krijg veel opmerkingen.
Beste Gerhard, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe schoenen en riem! Team Lureaux.
Bin sehr zufrieden !
Hallo Jens, Gut zu hören! Team Lureaux