Als wat beloofd is wordt gedaan

Ik heb nu zeker 10 paar en ben zeer tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? In de tram aangesproken worden wat heeft u leuke schoenen aan

Vlotte afhandeling bestelling helemaal top

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van bijzonder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Eerste wat ze zeggen wat heb je leuke schoenen en hoe gaat het met je
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Fantastisch mooi gemaakte schoenen met een creatieve twist en perfecte pasvorm...

Toevalligerwijs kwam ik in aanraking met de schoenen van het oer Hollandse Lureaux. Ik ben echt een liefhebber en roem hen om de mooie ontwerpen die bovendien ambachtelijk gemaakt zijn. Door ze rechtstreeks bij deze producent uit Waddinxveen te bestellen, is er geen tussenhandel en heb je voor een Hollandse prijs een mooi product in handen. Daarnaast, en dat is wel het belangrijkste; ze hebben een goed voetbed en een hoog draagcomfort. Het dragen van dit merk geven mij een gevoel van stijl met een creatieve twist.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De fantastische ontwerpen natuurlijk...
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? toen een zakenrelatie mij vroeg of hij ook een paar kon ;late maken. Hij was er van overtuigd dat het om een custom made eigen ontwerp zou gaan

Schitterende kwaliteit

Op mijn zoektocht naar two-tone schoenen om te combineren met een jaren 40 pak dat ik draag in onze jive band, kwam ik op de site van Lureaux model Alkmaar tegen. Verder zoeken hoefde niet; dit is de perfecte schoen (ook al is het een three-tone). Maar er blijkt nog veel meer moois te vinden bij Lureaux, dus heb ik mezelf een cadeautje gegeven en de Red Spider ook maar gelijk aangeschaft. De beide paren werden bijzonder snel geleverd en zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens met veel aandacht gefabriceerd. De pasvorm is perfect en de afwerking subliem. Hier ga ik ongetwijfeld vele jaren plezier van hebben!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Snelle levering, goed product afgeleverd

Goede ervaring

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schoenen die onderscheiden voor zeer betaalbare prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? regelmatig

Cooles Design, gute Qualität und schneller Service

Cooles Design, gute Qualität und schneller Service. Macht weiter so :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das ausgefallene Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Bisher waren alle begeistert
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Vlotte levering

Wat je ziet online krijg je thuis geleverd. Vlotte verwerking en levering , zelfs in het weekend.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Positief anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Van waar heb je deze schoenen? ze zijn heel mooi

Altijd correcte complete levering

Met schoenlepel, schoenenhoes!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eigen identiteit

Goede leven Perfecte maat ( grote maat) Zeer scherpe prijzen. Kort om TOP

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel heelveel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ze binnen kreeg

TOP!

Snelle levering van een paar prachtige schoenen. Wel jammer voor de onpersoonlijke levering. Schoenen worden je niet persoonlijk overhandigt maar onder aan de trap bij de brievenbus geplaatst. Maar daar kunnen jullie ook weinig aan doen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Brengen kleur in je leven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd complimenten over mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? zou niet weten zo

Mooie, kwalitatief goede schoenen. En als er eens iets is, een geweldige klantenservice die direct, perfect, helpt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk, opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wildvreemden die me complimenteren met mijn schoenen

Goede kwaliteit

Super service en snelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur prima. Zouden wat meer hoge modellen mogen hebben
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Pasvorm en geur van echt leer

Livraison pas au point du tout

Le système de livraison n'est absolument pas au point, le livreur ne se déplace même pas à l'adresse de livraison et va déposer le colis directement dans un point de retrais, nous sommes un établissement ouvert toute la journée, il y a quelqu'un en permanence 7 jours sur 7. C'est inadmissible, désolé je n'aurai pas le plaisir de découvrir votre marque à cause de la livraison car il est hors de question que ce soit moi qui doive me déplacer pour enlever un colis. Bonne chance à vous pour l'avenir Emmanuel Meynsbrughen

• Would you recommend us? No
  • What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? N/A
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? N/A
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? N/A

Love the shoes and belt combo.

These items are very unique and I don't know that anyone will have the same item as me and that is what I love.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? They are unique
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? People are surprised
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? WOW

Immer wieder TOP

Qualität bestens, mega auffallend und fast immer positiv

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Vielfalt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fällt immer auf
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ein 4 jähriges Mädchen sagte: so schöne Blumen-Schuhe...aber Du bist doch ein Mann!

Geweldige schoenen en accessoires

De schoenen passen perfect en met de bijpassende riem is mijn outfit compleet en modern casual...

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nieuwe look wekt interesse
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een compliment van een mooie vrouw in de metro

Prima schoenen

Leuk design, goede pasvorm, ze moeten wel even goed ingelopen worden. Leuk met het tasje en de schoenlepel erbij.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Onderscheidend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

Einfach,schnell, unkompliziert und top Schuhe

Mein bester Freund aus den Niederlanden hat mir die Schuhe empfohlen. Ich bin mit meinen ersten beiden Paar sehr zufrieden. Ich weiß jetzt schon, dass ich die Schuhe lieben werde. Als erstes habe ich sie weiterempfohlen und weiß, dass mein Freund auch schon bestellt hat. Ich bin rundum mit der Abwicklung sehr zufrieden und erst recht mit den Produkten. Ich habe leider vor lauter Freude die kostenlosen Schuspanner vergessen. Bis zum nächsten Mal, herzliche Grüße Ralf Genenger

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? tolle Verarbeitung, tolle Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Kann ich noch nicht beantworten
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Hab sie erst einen Tag, sorry

Tolles Unternehmen

Habe mir Schuhe bestellt, die innerhalb kürzester Zeit geliefert wurden. Die Qualität ist hervorragend, und es sind Modelle, die nicht jeder besitzt. Das Peis- Leistungsverhalten stimmt völlig überein. Produkt ist so, wie in der Werbung angezeigt. Gerne kaufe ich dort wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallene Muster
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? alle finden die Schuhe cool

Mooi, maar wel wat smallere schoen

Afgelopen donderdag mijn eerste Lureaux schoenen ontvangen. Maat, qua lengte klopt idd. Normaal heb ik maar 42,5 (8,5) maar voor Lureau volstaat dan maat 42. Echter is de leest van de schoen vrij smal waardoor het een behoorlijke krappe schoen wordt. Zelf heb ik hele dunnen zolen gehaald om zo toch wat beter in de schoen te kunnen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? net even wat anders

Goed zittende schoenen die er ook nog eens erg leuk uit zien!

Ik heb inmiddels vijf paar Lureaux schoenen, en draag ze regelmatig. De kwaliteit is goed, mijn eerste paar is nu bijna zes jaar oud en nog steeds als nieuw! En ze lopen zonder uitzondering erg lekker, vanaf de eerste stappen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik houd van aparte schoenen, het maakt het allemaal een stuk leuker.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna elke dag!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Naar aanleiding van mijn eerste paar deed een studievriend mee met een verloting van jullie. En deze won hij, zodat we met z´n tweeèn de blits konden uithangen op de opleiding.

Wie de schoen past...

Al veel schoenen gekocht en stuk voor stuk pareltjes. Ze zitten heerlijk en zien er fantastisch uit. Nu begrijp ik eindelijk vrouwen met een uitpuilende schoenenkast wat beter ;-)

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dit is tenminste weer eens wat anders en betaalbaar.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze "werken" fantastisch op een date ;-)
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een compliment krijgen is altijd leuk toch?

Schoenen zitten goed en riem past er mooi bij.

Altijd de juiste maat en pasvorm als je eigen maat goed weet bij ieder model.

Snelle levering en tot nu toe altijd tevreden met de schoenen die ik heb mogen ontvangen. Ze lopen lekker.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Sportief vrolijk en zegt wie je bent.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg regelmatig tot zelfs vaak positieve reactie op mijn schoenen.

Mooie schoenen…..

Snelle levering en netje ingepakt met tasje/schoenlepel………, klasse!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Combinaties maken met jou kleding
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Familie en waar ik kom
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn kleinkinderen zeiden opa mooi gekleed in het rood met bijpassende rode schoenen

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen