Absolut empfehlenswert

Tolle Schuhe, klasse Qualität, super Service. Das Preis-Leistungsvwrhältnis ist unschlagbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallenere Designs, günstigerer Preis
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer :)
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Kwaliteitsvol en snel geleverd

Mooie schoenen van een goede kwaliteit met de juiste prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iets anders, bijvoorbeeld voor een huwelijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Topschoenen

Prachtige schoenen voor een zeer vriendelijke prijs. Laat de concurrentie op alle fronten ver achter.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schitterende designs en kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vrijwel altijd van vrouwen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Verkoopster haalt collega achter de balie vandaan om schoenen te laten zien

Mooie schoenen, snel geleverd.

Erg mooie schoenen met een goede pasvorm. Makkelijke website en snelle verzending. De schoenen lopen heerlijk en ik krijg er veel leuke reacties op.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijke schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke reacties.

Duidelijke website, gemakkellijk te bestellen aan correcte prijs en prima kwaliteit + snelle leverin

Gewoon fantastisch

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuke prints en kleuren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? de doos openen

Goede service!

Schoenen zien er goed uit! Netjes en lux verpakt. Het is. Mijn eerste aankoop bij Luxeaux dus. Moet nog wel afwachten hoe de schoenen zich houden bij het dragen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitstraling/beleving

Uitmuntend

Super schoen! Leuke originele prints en super snelle levering.. binnen 24uur lagen de nette schoenen op de mat! Echt helemaal top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super toffe prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke originele prints

Steeds beter

Ik heb nu het 6e paar sinds 2019. Naar mijn idee is het comfort en de binnenkant elk jaar beter en beter geworden. En ze waren al uitstekend! Design is kwestie van smaak, maar ik vind ze super! Ben nooit uit op complimenten, maar krijg ze dagelijks. Krijg vaak reclame per mail, maar dat kun je zelf regelen en uitzetten. De collectie wijzigt regelmatig, en regelmatig mooie aanbiedingen. Ik kijk eigenlijk nergens anders meer……

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend design, niet schreeuwerig , niet agressief qua kleur.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks. Bijna een rede om ze juist niet te kopen ;)
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Geef mij de website …… die moet ik ook hebben.

Helemaal top

Heb inmiddels mijn 2e paar besteld en ze zitten heerlijk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg heel veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Complimenten krijgen

Snelle bezorging en netjes verpakt

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

Super Qualität und rasche Lieferung. PREISE sind okay Danke

Mooie schoenen maar net iets anders dan op de foto's

De schoenen zijn op een iets smalle leest geschoeid dan ik van andere merken gewend ben. Ze passen! Maar je hebt de bijgeleverde schoenlepel (attent overigens) echt wel nodig. Verder is op de site niet goed de te zien dat de schoenen glimmen dat het een aard heeft. Ik kan er mee leven maar weet niet of ik ze had besteld als de foto's glimmend reflecterende schoenen hadden getoond.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eindelijk wat kleur, hoewel sommige ontwerpen voor mij iets te extravagant zijn.

Mooie schoenen een een hele goede service

Hele mooie schoenen, ik koop vaak de sneaker modellen. Ik hoop dat ze binnenkort weer eens wat mooie sneakers toevoegen aan de collectie.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel prints alleen de sneakers komen niet veel uitbundige meer in de collectie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nooit

Super Schuhe

Sehr bequemer Schuh. Optisch ein Hingucker. Und das zu einem super Preis

Mijn unieke schoenen aan een goede prijs

Compleet onverwacht op m’n pas gekomen, maar ontzettend tevreden met het eindresultaat. Pas een keer gedragen, dus de duurzaamheid zal zich nog moeten bewijzen, maar niets dan lof voor de korte termijn.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prima
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Uniek design

Alles correct , vlugge levering en verzorgd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Styl vol
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke positieve reacties

Leuk en gul bedrijf!

Ik bestel hier best regelmatig, heb meerdere paren thuis, sommige modellen heb ik zelfs nadat ze versleten waren opnieuw besteld. Lureaux strooit met kortingen, doet nooit moeilijk als er iets niet naar wens is en zelfs wanneer mijn veters stuk zijn, krijg ik gratis nieuwe. Echt een aanrader als je er niet te burgerlijk bij wilt lopen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De schoenen zijn lekker uitgesproken, de gein is om ze toch stijlvol te combineren met je kleding.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vele complimenten gehad al. Het is vaak de aanleiding tot leuke gesprekken met onbekenden.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Er zijn zoveel leuke momenten geweest, maar misschien de eerste keer dat ik mijn Delft Blue combineerde met een wit overhemd met blauwe palmbomen.

Topservice

Niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook topservice.

Savond besteld volgende ochtend bezorgt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De print is wat anders dan het zwart bruin
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ze me goed staan en dat die op die van Hugo de jong lijken

Altijd die schoenlepel/Hak niet fijn

Op zich mooie schoenen om te zien, maar altijd te strak in de hak waardoor ik blaren krijg en omdat het kunststof is geeft het niet zo fijn mee als leer. Waar ik me erg aan stoor is dat ik elke keer een schoenlepel meegestuurd krijg. Daar heb ik niks aan. Hoeveel afval levert dat op? Een rechtstreekse vraag aan Lureaux daarover levert niet eens een antwoord op.

Gewledig, wat een mooie schoenen en accessoires

Elke keer als ik weer schoenen en of accessoires bestel bij Lureaux kijk ik met spanning uit naar het pakketje. Elke keer weer een feest om de doos te openen en de nieuwe schoenen aan te trekken. In één woord fantastische schoenen en accessoires tegen een betaalbare prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je kunt je uitleven met kleuren, geweldig.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks krijg ik complimenten.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen stijl achterover slaan als ze de gedurfde kleuren/motieven zien.

Mooie unieke schoenen voor een mooie prijs en snel geleverd!

Altijd een goede service!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek zijn is beter
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties op opvallende schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat is geheim...

Ik had mijn schoenen besteld en een dag later al binnen. Schoenen zitten heerlijk!!! Hoef ze niet eens in te lopen. Als ik weer een paar nodig hebt koop ik weer een paar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De printjes zijn echt te gek!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel. Mijn collega’s zagen het meteen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog niet.

Boven verwachting (en die waren al hoog)

De schoenen -met gratis bijpassende riem- waren er binnen een dag en de pasvorm is geweldig. Zonder enig probleem de eerste dagen al op gelopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eigenzinnig ontwerp maar zeker niet tè Hugo
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mijn directeur wilde direct de website weten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De eerste dag dat ik ze droeg, was ook de eerste een stagiaire haar eerste dag van één van onze stagiaires. Ik zei dat ik ze speciaal voor haar eerste dag had gekocht en zij was onder de indruk

slechte kwaliteit schoenen

Ik heb verschillende schoenen van het merk Rehab maar deze van Lureaux komen daar echt niet van in de buurt. deze schoenen zien er leuk en mooi uit maar zijn niet van buiten kant zijn van een soort kunstof en de print is er op gedrukt die na een keer dragen al tekenen van slijtage vertonen. ook de riem is van deze kwaliteit. Ik ben er niet tevreden over en blijf voortaan bij Rehab in prijs echt niet veel duurder maar kwaliteit leder van binnen en buiten veel beter.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen