Schöne Schuhe und schön verarbeitet

Die Lieferung kam pünktlich, vollständig und ohne Probleme. Die Schuhe waren mit Papier gefüllt, es war eine Stofftasche für den Transport dabei und ein kleiner Schuhlöffel.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? sieht einfach besser aus
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Oft genug, da ich schöne Schuhe mag, und man das auch weiß

Mooie site

Binnen 24 uur ontving ik mijn bestelling, ik heb de schoenen gelijk kunnen dragen zonder vermoeide voeten ervan te krijgen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je draagt iets speciaals
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen zeg wat een gave schoenen, dit is toch leuk om te horen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Elk moment dat ik een compliment krijg

Mooie schoenen en riemen

Ik heb nu 2 paar schoenen met matchende riem. De schoenen zitten goed en de matchende riem maakt het helemaal af. Ook de klantenservice is super, ze reageren snel, retourneren kan zonder problemen als dit nodig is. Aanrader voor alle mannen die nette schoenen zoeken die niet standaard zijn.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Deze zijn niet saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ‘Leuke schoenen’ hoor ik vaak.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

très belles chaussures de bonnes qualités

chaussures originales de bonnes qualités ,livraison rapide ;je vous recommande .

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? originalité
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? réactions positives

Goede schoenen

Leuke en goede schoenen voor een goede prijs/kwaliteitverhouding

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? excentrieke schoenen

Zoals het hoort

Nette en snelle levering. De maat wordt ook goed uitgelegd op de website en door een medewerker bevestigd, heel gemakkelijk en snel via chat. Mooie producten!

Mal wieder alles zu meiner vollen Zufriedenheit!

Ich kann Lureaux nur empfehlen! Alles wieder top gelaufen. Man hat meine Änderungswünsche hinsichtlich der Lieferadresse perfekt berücksichtigt und so sind die Schuhe richtig angekommen. Die Qualität und das Design sind wieder überragend. Gerne wieder!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das extravagante Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Da die Schuhe auffallen, gibt es stets positives Feedback und die Schuhe sind schnell Thema
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Leuke schoenen, prima prijs

snel geleverd, nu elke dag aan.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? zien er leuk uit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Schnelle Lieferung und super Qualität

Ich bin sehr zufrieden mit diesen Schuhen. Die Qualität ist sehr gut, schöne Verarbeitung und das Fussbett sehr angenehm… sogar etwas weicher als ich es von anderen Schuhen gewohnt bin.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Kreativ gestaltet
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Die passform

Pasvorm is prima

De opdruk is schade gevoelig. Afdruk van fietsstandaard gebruik is snel te zien.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijkheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd wel. Net dat detail
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog geen huwelijk aanzoek gehad.

TOP!

mooie schoenen en wat anders dan het saaie standaard

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Uitstekende service en mooie schoenen

De schoenen zitten heerlijk. Zien er precies zo uit als op de foto's. En eigenlijk zelfs nog mooier. Contact met klantenservice is een keer nodig geweest. Hierbij werden wij meer dan goed geholpen. Aanrader!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de variatie en ook wel beetje bijzonder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat een vriend ook bij Lureaux schoenen nu besteld en mijn man en hij tegelijk de schoenen droegen. Wel met ander motief overigens.

Tot nu toe prima.

Eerste keer dat ik bij Lureaux schoenen heb besteld. Ik heb een wat bredere voet, dus inlopen voor mij noodzakelijk. Maar verder lijkt kwaliteit prima en comfort ook prima.

Gute Auswahl und sehr schnelle Lieferung

Sehr gute Auswahl und schnelle Lieferung. Die Schuhe passen perfekt, wenn man sich an die Angaben auf der Webseite hält. Habe direkt ein weiteres Paar mit passendem Gürtel bestellt. Gerne wieder wenn meine Größe vorhanden ist:)

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.

Alles volgens afspraak

Mooie schoenen en riem passen goed

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversiteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op straat aangesproken

Mooie print

Mooie print. Schoenen mogen van mij puntiger

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties

Communicatie

Ik bestelde een pre-order. Deze zou 31-12 geleverd worden. De tweede januari had ik niks nog. De derde een mail gestuurd maar daar kreeg ik geen reactie op. Ik keek op de site en het bleek naar 10-01 verplaatst te zijn. Dat is geen probleem maar informeer de klant hierover. Dat scheelt ergernis. Verder een top winkel!!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

Kwaliteitsschoenen voor een mooie prijs

Ik heb nu twee paar en het zijn, zeker voor de prijs qua afwerking en materialen mooie schoenen en weer eens wat anders dan zwart of bruin. Je met er wel voorzichtig mee zijn omdat ze wel wat kwetsbaar zijn

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mode statement en vrolijkheid mag ook aan de voet
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vallen zeker op (en reacties zijn positief)

Wachten loont

Ik moest lang wachten op de pre-, maar dan heb je ook wat moois !

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dit is niet saai
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen langs komen lopen

Prachtige schoenen

Snelle levering, schoenen lopen heerlijk!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte schoenen mooi ontwerp
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel positieve reacties!!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Word als minister vergeleken hahaha!

TOP

goede website. Leuk aanbod, goede prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? unieke patronen

Mooi product & Snel geleverd

Eerst een paar schoenen besteld en nu een bijpassende riem. Makkelijke site en goede afhandeling. Mooie opvallende schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? afwijkende print,
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? enthousiaste reacties

Geweldig mooie en goed passende schoenen

Mooie schoen, goed passend. correcte snelle levering. acceptabele prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Krijg vrolijk gevoel tijdens dragen

Had een cadeaubon besteld voor mijn man en dit hebben de toppers van Lureaux waanzinnig leuk ingepakt. Dank!!

Super Produkte. Sie haben meine Erwartungen übertroffen.

Ich bin begeisterter Neukunde. Endlich schöne und bequeme Schuhe für Männer zu erschwinglichen Preisen! Ich habe mir auch gleich die passenden Gürtel dazu bestellt. Eine hervorragende Qualität und optisch machen die Schuhe sowie was her. Ich habe jetzt 3 Paar davon im Schrank und möchte auf jeden Fall noch mehr! Achtung: Suchtgefahr. Der Service ist übrigens auch super. Über den Chat konnte ich mein Anliegen direkt und unkompliziert klären.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Stylische Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Erstaunte Blicke. Mein Umfeld ist es aber gewohnt, dass ich mich auffällig kleide.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das Leuchten in den Augen meiner Frau

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen