Prima en leuke schoenen. Uitstekende service. Ik heb inmiddels 10 paar!
Beste Carel, Fijn om te horen dat u de schoenen zo leuk vindt! U bent een echte Lureaux fan zo te horen. Wij wensen u veel draagplezier toe! Team Lureaux
Hallo, es hat wieder richtig Spaß gemacht bei euch online einzukaufen. Der Bestellvorgang ist einfach und sehr überschaubar. Die Schuhe natürlich sehr gute Qualität und fantastisch. Die Lieferung war dieses Mal der Hammer. Mittwoch Abend bestellt und Freitag Mittag bei mir angekommen. Fantastisch!! Vielen Dank für diese Angebote. VIele Grüße Frank
Hallo Frank, Schön zu hören, dass alles nach Plan gelaufen ist. Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen. Team Lureaux
Mooie producten, goede materialen. Ook mooie verpakt.
Beste Erwin, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel draagplezier toegewenst. Team Lureaux
goed passend en snel geleverd
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw schoenen. Team Lureaux
Mooie schoenen en zitten gelijk perfect. Prima en snelle verzending.
Beste Huub, Fijn dat u tevreden bent over de schoenen en de levering. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Snelle levering en correcte retour service bij verkeerde maat bestellen.
Beste Lex, Fijn dat het naar wens is opgelost. Wij wensen u veel draagplezier. Team Lureaux
Zie mijn titel. En het klopt echt!
Beste Arnold, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u heel veel draagplezier toe. Team Lureaux
snelle levering perfect verstuurd
Beste Gerrit, Fijn dat de levering goed is verlopen. Veel draagplezier toegewenst. Team Lureaux
Via chat binnen 1 minuut geholpen! Niels denk ook echt mee!
Beste Hans, Goed om te horen dat u fijn bent geholpen door Niels! Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Zeer comfortabele schoenen. Hoeven nauwelijks ingelopen te worden. Lange levensduur. Na een kwaliteit probleempje met één van mijn paren ben ik zeer netjes geholpen. Top service!
Beste Stefan, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij proberen altijd een passende oplossing te bedenken voor problemen. Gelukkig is alles naar wens opgelost! Veel draagplezier toegewenst. Team Lureaux
Klantenservice is ook goed. De rede dat ik ze nodig had: Ik had besteld via Zalando en liep daardoor een korting mis. Tevens wilde ik nog een paar extra bestellen, en die korting zou ik dan óók mislopen. Het leek me te kostbaar voor het bedrijf om hem via Zalando te retourneren en vervolgens in de eigen shop te bestellen. De klantenservice heeft me daarom alsnog de korting gegeven in de vorm van een creditnota. Top
Beste Thijs, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor het contact opnemen met de klantenservice zo is het uiteindelijk sneller geregeld! Veel draagplezier toegewenst! Team Lureaux
Zelfs in deze ontzettend drukke “bezorgtijden “ waren mijn schoenen met riem razendsnel binnen. Prachtige kwaliteit en gewoon heel mooie schoenen. Jammer dat ik de actiekorting heb laten verlopen! Maar dat is mijn eigen lompe schuld.
Beste Frank, Fijn om te horen dat de schoenen snel binnen waren. U kunt altijd even een mail sturen over de actiekorting. Dan kunnen we alsnog kijken of wij iets voor u kunnen doen. Wij wensen u veel draagplezier toe met uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Mijn bestelling werd erg snel verstuurd en goed verpakt. Helaas werd deze door de bezorger van DHL gewoon op de stoep achtergelaten bij -6 zonder dit bij mij te melden. Zonder dat dit de fout van Lureraux was hebben ze er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik als klant meer dan 100% tevreden was/ben. Met als resultaat dat ik vandaag door een aangeboden korting van Lureaux een extra (ander) paar schoenen heb bij besteld om mijn collectie aan te vullen. Dus naast het snelle contact was de service ook erg goed. Ik hou de site en Facebook pagina in de gaten voor de nieuwe collectie en kom zeker terug.
Beste Kees, Bedankt voor uw zeer positieve review! Wij wensen u dan ook veel draagplezier toe met uw nieuwe schoenen. Er komen zeker nog veel meer schoenen in de collectie, die u ook fantastisch zou gaan vinden. Hou onze sociale media en webshop goed in de gaten! Team Lureaux
Schnelle Lieferung der perfekten Ware
Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen! Team Lureaux
Prachtige schoenen en supersnel geleverd.
Beste Bert, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Wederom mooie schoenen en zitten top. 4de paar nu en deze zijn ook top. Mooie modellen en zitten heerlijk
Beste Rogier, Zo te horen bent u een echte Lureaux fan! Wij wensen u veel draagplezier met alle 4 de modellen. Team Lureaux
Super comfortabele schoenen! 'S avonds laat besteld, dag erna ontvangen! Heel tevreden
Beste Diederik, Goed om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Wij streven er naar om alle pakketten zo snel mogelijk geleverd te hebben. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Al een paar maanden had ik de Colorful Croco schoenen gezien. Telkens weer kwamen ze terug. Uiteindelijk besloten om het te doen. Binnen twee dagen waren ze thuis. Wat een prachtige schoenen! Echte blikvangers. Die prima onder blauw, zwart en bruin gedragen kunnen worden. En de maat is prima. Ik heb een wat brede voet, maar het is geen probleem. Ik denk dat dit niet mijn laatste paar schoenen van Lureaux is. Van harte aanbevolen!
Beste Johan, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel draagplezier toe! Team Lureaux
Onlangs voor het eerst schoenen van Lureaux besteld en ik ben erg tevreden. De schoenen zien er fantastisch uit en voldoen aan al mijn verwachtingen. Ze passen perfect en lopen heerlijk. Ik ga binnenkort nog een paar bestellen.
Beste Danny, Bedankt voor de positieve review. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
site werkt goed duidelijk verzenden werkt goed en blijft opvallend de schoen, prijs is goed te doen, korting is altijd fijn
Beste Rob, Bedankt voor de positieve review! Fijn dat alles naar wens is. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Beste Yohann, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Ik heb een tweede paar schoenen besteld omdat de reacties op het eerste flitsende paar geweldig waren en het model mijn prima zit. Hoe de schoenen zich houden over langere tijd geen idee, maar de eerste periode houden ze zich goed. Contact met de klantenservice (kon niet inloggen, lag aan mij) liep vlot een correct. Prima, een geruststellende gedachte. De verpakking van de verzending is luxueus, maar dat hoeft van mij niet.
Beste JP, Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Lureaux weet zeker dat u nog veel meer positieve reacties gaat ontvangen. Wij wensen u alvast veel draagplezier toe. Team Lureaux
Hele mooie schoenen, prima prijs en perfecte pasvorm. Nu al het 2e paar ontvangen en er gaan er nog meer volgen.
Beste Erwin, Goed om te horen dat de schoenen in de smaak vallen, kan ook niet anders ;). Wij wensen u veel draagplezier toe! Team Lureaux
Ich liebe die Schuhe von Lureaux. Inzwischen habe ich es auf stolze Zehn Paar gebracht! Weitere werden sicher folgen. Einzigartiges Design. Der Blickfang wo immer man mit diesen Schuhen auftritt. Der Preis ist durch die hochwertigen Materialien und die perfekte Verarbeitung absolut gerechtfertigt. Schwer ist es nur, sich jedesmal für ein oder Zwei Paare zu entscheiden. :-)
Es ist schön zu hören, dass dir die Schuhe gefallen. Wir können uns zwischen all den schönen Drucken kaum entscheiden. Lureaux gibt in jeder Kollektion sein Bestes, um die Prints so lustig und abwechslungsreich wie möglich zu halten. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen mit Ihren zehn Paar Lureaux-Schuhen!
Veel positieve reacties
Beste Leo, Er gaan nog veel positieve reacties volgen. Veel draagplezier. Team Lureaux