Geweldig!

Prima en leuke schoenen. Uitstekende service. Ik heb inmiddels 10 paar!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uiteraard een stuk vrolijker.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik word zelfs door vreemden aangesproken op straat. "Wat heb jij leuke schoenen aan"
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een oude dame op straat die mijn schoenen geweldig vond.

Super Schuhe und guter Bestellvorgang

Hallo, es hat wieder richtig Spaß gemacht bei euch online einzukaufen. Der Bestellvorgang ist einfach und sehr überschaubar. Die Schuhe natürlich sehr gute Qualität und fantastisch. Die Lieferung war dieses Mal der Hammer. Mittwoch Abend bestellt und Freitag Mittag bei mir angekommen. Fantastisch!! Vielen Dank für diese Angebote. VIele Grüße Frank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ich liebe farbige Schuhe.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ganz häufig und ich habe schon Männer animiert auch bei euch Schuhe zu kaufen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ein Freund unabhängig, also ohne Absprache die gleichen Schuhe wie ich bei euch gekauft hat.

Mooie nette producten

Mooie producten, goede materialen. Ook mooie verpakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie motief
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

geweldig

goed passend en snel geleverd

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? leuke reacties mooi

Mooie schoenen en zitten gelijk perfect. Prima en snelle verzending.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Niet standaard.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties over de opvallende schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De eerste zending..ze paste perfect.

Snelle en correcte service.

Snelle levering en correcte retour service bij verkeerde maat bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijke en sfeer volle printjes

Geweldige dessins, zeer goede pasvorm, uitstekende service, in één woord: TOP!

Zie mijn titel. En het klopt echt!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk, zelfs ten opzichte van de kleurrijke schoenen van de andere merken. En net iets breder, dus prima pasvorm.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd! Alleen jammer dat Hugo de Jonge vaak genoemd wordt.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand die mijn aaibare schoenen wilde kussen?!

Prachtig product,

snelle levering perfect verstuurd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? vakwerk en niet standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd

Geweldige klanten service

Via chat binnen 1 minuut geholpen! Niels denk ook echt mee!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Joepie kleurtjes
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Aan boord van een cruise, de mannen met schoenen

Zeer goede service en draagcomfort

Zeer comfortabele schoenen. Hoeven nauwelijks ingelopen te worden. Lange levensduur. Na een kwaliteit probleempje met één van mijn paren ben ik zeer netjes geholpen. Top service!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prints en uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op beurzen veel reacties

Toffe schoenen voor een eerlijke prijs

Klantenservice is ook goed. De rede dat ik ze nodig had: Ik had besteld via Zalando en liep daardoor een korting mis. Tevens wilde ik nog een paar extra bestellen, en die korting zou ik dan óók mislopen. Het leek me te kostbaar voor het bedrijf om hem via Zalando te retourneren en vervolgens in de eigen shop te bestellen. De klantenservice heeft me daarom alsnog de korting gegeven in de vorm van een creditnota. Top

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallender
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? “Het zijn echt ‘Thijs schoenen” refererend naar het feit dat ik altijd opvallende schoenen draag

Zelfs in deze ontzettend drukke “bezorgtijden “ waren mijn schoenen met riem razendsnel binnen. Prachtige kwaliteit en gewoon heel mooie schoenen. Jammer dat ik de actiekorting heb laten verlopen! Maar dat is mijn eigen lompe schuld.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn letterlijk “anders”
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd.

Uitstekend! Goede en nette klantenservice die klanttevredenheid erg belangrijk vind.

Mijn bestelling werd erg snel verstuurd en goed verpakt. Helaas werd deze door de bezorger van DHL gewoon op de stoep achtergelaten bij -6 zonder dit bij mij te melden. Zonder dat dit de fout van Lureraux was hebben ze er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik als klant meer dan 100% tevreden was/ben. Met als resultaat dat ik vandaag door een aangeboden korting van Lureaux een extra (ander) paar schoenen heb bij besteld om mijn collectie aan te vullen. Dus naast het snelle contact was de service ook erg goed. Ik hou de site en Facebook pagina in de gaten voor de nieuwe collectie en kom zeker terug.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een schoen mag/moet gezien worden..
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties. Net als op mijn Floris van Bommel's

Perfekt

Schnelle Lieferung der perfekten Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Extravagant mit Stil
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Oft höre ich:"Abgefahren, aber du kannst sie tragen! "
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

fantastisch

Prachtige schoenen en supersnel geleverd.

Mooie schoenen en snel geleverd

Wederom mooie schoenen en zitten top. 4de paar nu en deze zijn ook top. Mooie modellen en zitten heerlijk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke modellen die er top uit zien
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel mensen zien ze en reageren positief

Super schoenen, snelle levering

Super comfortabele schoenen! 'S avonds laat besteld, dag erna ontvangen! Heel tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Prachtige schoenen en goede snelle service

Al een paar maanden had ik de Colorful Croco schoenen gezien. Telkens weer kwamen ze terug. Uiteindelijk besloten om het te doen. Binnen twee dagen waren ze thuis. Wat een prachtige schoenen! Echte blikvangers. Die prima onder blauw, zwart en bruin gedragen kunnen worden. En de maat is prima. Ik heb een wat brede voet, maar het is geen probleem. Ik denk dat dit niet mijn laatste paar schoenen van Lureaux is. Van harte aanbevolen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou juist van wat opvallende schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het zijn regelmatig de “O wauw” momenten. Maar ik moet ook grinniken om de blikken die naar eneden gaan en dan blijven staren en dan niets zeggen. Die houden waarschijnlijk meer van bruine en zwarte schoenen ;-)

Heerlijke schoenen, snel geleverd.

Onlangs voor het eerst schoenen van Lureaux besteld en ik ben erg tevreden. De schoenen zien er fantastisch uit en voldoen aan al mijn verwachtingen. Ze passen perfect en lopen heerlijk. Ik ga binnenkort nog een paar bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De opvallende kleuren maken deze schoenen tot een waar genot om te dragen. Ze laten zien wie ik ben en wat ik belangrik vind.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De reacties die ik krijg zijn erg lovend, mensen willen gelijk weten waar ik deze schoenen gekocht heb.

blijft opvallend de schoen, prijs is goed te doen, korting is altijd fijn

site werkt goed duidelijk verzenden werkt goed en blijft opvallend de schoen, prijs is goed te doen, korting is altijd fijn

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? net afwijkend en leuke reakties daarop
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? best wel vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? met mijn nieuwe schoenen naar een kledingwinkel gegaan en daar mij een outfit aan laten meten

Excellent

Correct

Ik heb een tweede paar schoenen besteld omdat de reacties op het eerste flitsende paar geweldig waren en het model mijn prima zit. Hoe de schoenen zich houden over langere tijd geen idee, maar de eerste periode houden ze zich goed. Contact met de klantenservice (kon niet inloggen, lag aan mij) liep vlot een correct. Prima, een geruststellende gedachte. De verpakking van de verzending is luxueus, maar dat hoeft van mij niet.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Flitsende motieven, dat past overal onder.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig en nooit negatief.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Kinderen vinden de felle kleuren mooi.

Zeer mooie collectie

Hele mooie schoenen, prima prijs en perfecte pasvorm. Nu al het 2e paar ontvangen en er gaan er nog meer volgen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Meer bekijks en meer stijl
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Van bijna iedereen komen de positieve reacties

Wunderbare Schuhe

Ich liebe die Schuhe von Lureaux. Inzwischen habe ich es auf stolze Zehn Paar gebracht! Weitere werden sicher folgen. Einzigartiges Design. Der Blickfang wo immer man mit diesen Schuhen auftritt. Der Preis ist durch die hochwertigen Materialien und die perfekte Verarbeitung absolut gerechtfertigt. Schwer ist es nur, sich jedesmal für ein oder Zwei Paare zu entscheiden. :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das ausgefallene Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Besonders Frauen sprechen mich oft auf die Farben und Muster an und sind begeistert.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als mich unser Vorstand bei der Arbeit für meinen Geschmack gelobt hat.

Prachtige schoenen

Veel positieve reacties

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Frivool en smaakvol
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties van familie, vrienden en collega's

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen