Snelle levering en goede communicatie

Had verkeerde maat riem besteld. Snel gemaild. Bestelling aangepast voor verzending zodat ik alsnog de juiste maat kreeg. Schoenen en riem snel geleverd en prima kwaliteit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Betaalbaar en mooie designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Mooie schoenen

Mooi en zuinig ingepakt en gratis schoenlepel,

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Passende op jou kleding
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Schoenen en riem in kleur

TOP schoenen maar ook : TOP service!

Ik heb inmiddels acht paar Lureaux schoenen met bijpassende riem. Als ik had geweten dat dames zo erg op schoenen letten, dan had ik vroeger niet zo veel in de sportschool gehangen maar gewoon een paar mooie schoenen gekocht ;-). Toen ik met één van mijn schoenen een probleempje had, stuurde ik een mail. "Beste Lureaux, ik ben tevreden over jullie schoenen maar ik heb een probleem". Ik kreeg als antwoord :" Bij deze heb je geen probleem meer". Adequaat, effectief en klantvriendelijk opgelost. Een verademing.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan anders en krijg veel positieve opmerkingen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Echt heel veel. Zeker 9ok over de bijpassende riem.

Mooie schoenen

Precies mijn maat...mooie afwerking...ga hier vaker kopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie svhoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb ze pas

Ein Hingucker für alle Lebenslagen.

Wie stets; gute Qualität, cooles Design und ausgezeichnete Passform.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Fallen auf
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Wow!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Geweldige schoenen

Heel fijne en bijzondere schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd mensen die zich omdraaien
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijg
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Altijd aanspraak

Fantastische Schoenen

Prima kwaliteit schoenen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Moderne eigentijdse look.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende eigentijdse look, wat zien "normale"schoenen er eigenlijk saai uit vergeleken met Lureaux.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg dagelijks opmerkingen over mijn schoenen, hoe gaf ze zijn.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een opmerking van een zeer mooie vrouw, die wilde dat haar man ook van die schoenen zou gaan dragen.

Alles bestens

Tolle Designs, gute Passform, und vor allem super, dass man endlich die Innensohle herausnehmen kann und seine eigenen Einlagen in den Schuh einlegen kann.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die knalligen Farben und Designs
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ausgerechnet die Kollegin im Büro, die mir von allen Kolleginnen am allerbesten gefällt, gesagt hat wie geil die Schuhe sind!

Altijd goed geholpen .

De opname van de bestelling wordt gelijk in behandeling genomen. Mocht je vragen hebben kan je gelijk met ze chatten en je krijgt óók direct antwoord terug. En de verzending is óók prima.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties

Hippe schoenen snel thuis

Voor het eerst bij Lureaux schoenen besteld. Snel geleverd. Zien er hoogwaardig uit. Schoenendoos met schoenlepel en opbergzak. Zoals ze zelf aangeven is de schoen iets groter dan je bij de maat verwacht. Maar echt geen hele maat groter. In mijn geval past de maat die ik altijd heb (44) prima. (Nog geen ervaring over langere tijd.)

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende prints, kwaliteit, handgemaakt, B2C.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dat valt op en ziet er netjes uit.

Geweldige klantenservice

De klantenservice is prima en ik ben altijd naar wens geholpen. De schoenen zelf zitten lekker en de sjabloontjes zijn echt gaaf

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het valt lekker op
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De PRE-Orders die binnen kwamen.

Prima service en te gekke schoenen

Dit is het 4e paar schoenen die ik bij Lureaux gekocht heb. De schoenen zijn echte eye catchers en Ik heb er dan ook veel complimenten op gekregen. Ook het draagcomfort is prima!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints maken het verschil en geven uiting aan wie je bent.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig krijg ik een compliment en niet zelden een leuk gesprek. Voor vrijgezellen maken deze schoenen een datingsite overbodig (nvt op mij)!

Wie immer tolle Schuhe

Was soll ich sagen - wie immer - Tolle Schuhe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Endlich schicke bunte Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wenn ich die Schuhe trage, bekomme ich tolle Reaktionen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Bei einem meiner Geburtstage

Schuhe sind sehr schön, aber schwer.

Die Schuhe sind sehr schön, aber vom Gewicht her schwer. Ich bin Schuhmacher und musste feststellen, dass der Schuhe schiff gezwickt ist. Bitte zur Anregung, beim Zwicken des Schuhes auf den Derbypunkt achten. Indem das Muster sehr unruhig ist, fällt es nicht unbedingt auf. Deswegen ziehe ich einen Stern ab. Die Lieferung dauerte 4 Wochen, was nicht unbedingt von Vorteil ist, wenn man so lange auf eine Lieferung wartet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Snelle levering en de maatvoering klopt goed met de site. Nu meerdere paren schoenen besteld en iedere keer weer blij verrast

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren en prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen start over je schoenen en dat is iedereen begint over je schoenen en dat is logisch
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De dag dat ik ze niet aan had kreeg ik de opmerking"waar zijn je schoenen"

helemaal top

ik had de schoenen voor t eerst aan, ging naar een (platen) beurs en kreeg heel veel respons van mensen over mn schoenen, niets dan positief en waar ik ze vandaan had, nu is mijn vraag, hebben jullie geen visitekaartjes oid dat ik aan de mensen kan geven die over mn schoenen praten tegen mij?

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? stijlvol/lef
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? zie eerste tekst

Mooie schoenen, snelle levering

Je wordt meteen na aankoop gevraagd om Lureaux schoen te beoordelen maar dat is maar beperkt mogelijk. Ik vind de beschikbare modellen herenschoenen onderscheidend en mooi. Maatvoering klopt. De levering is snel. Ze onderscheiden zich daarmee van anderen als Sacha. De beoordeling van de aankoopprijzen is afhankelijk van de geleverde kwaliteit en daar heb je draagtijd voor nodig. Mijn eerste draagervaringen met twee paar: - leer is stevig en stug en schoen behoeft daardoor inlooptijd (pasmaat is goed) en dat betekent ongemak; - het hakstuk op de zool bij een van de paren vertoont na paar dagen al afslijtsporen. Ik heb een paar weken meer tijd nodig voor een definitief oordeel maar voor nu voordeel van de twijfel.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? onderscheidend

Fantastische schoenen

Door mijn eigen schuld waren de schoenen langer onderweg(straatnaam vergeten). Maar super opgelost door team Lureaux. Schoenen zitten geweldig! En staan fantastisch. Team Lureaux bedankt!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je maakt impact met deze schoenen!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

Goede kwaliteit zoals gebruikelijk

Weer een paar schoenen gekocht. Mooi design, goede pasvorm, schappelijke prijs. Wat wil een mens nog meer. met Lureaux schoenen onderscheidt je je van de rest.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitdagende kleuren en patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen kijken en zeggen soms dat ze ze mooi vinden.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Langs een terras lopend en een een man die mij complimenteert met mijn schoenen en zegt dat ie ze zo mooi vindt.

Schnell und perfekte Qualität

Ich habe weder am Preis noch an der Qualität was auszusetzen. Alles wie angekündigt erfolgt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Guter Sitz
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Nicht alltägliche Modelle - Begeisterung

Mooie pasvorm en uiterlijk super

Snelle levering, passen goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? prijs en uitvoering
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? meestal wel

Ausgefallene Prints auf Kunstleder

Ausgefallene Muster auf Kunstlederschuhen. Die Prints sind nicht symmetrisch, der linke Schuh also mitunter anders als der rechte Schuh. Die Verarbeitung ist in Ordnung, die Sohle recht einfach. Sie tragen sich bisher recht angenehm. Der Versand ist sehr flott, die Bezahlung und Bestellabwicklung einwandfrei. Der Preis ist in Ordnung, man bekommt halt einen Kunstlederschuh und keinen Echtlederschuh, das sollte man beim Vergleich mit den altbekannten Größen berücksichtigen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? na die tollen Muster und Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Bisher immer, aber genauso wie bei den tollen Schuhen anderer Marken (Floris van Bommel, Melvin& Hamilton etc)

Ik vind hun designs van schoenen en riemen fantastisch! En de kwaliteit is ook echt goed!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedere dag!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat na een presentatie in Zwitserland mensen me onthielden als die kerel met die hippe schoenen.

Leuke schoenen. Goede levering. Stel een vraag via info of chat en het blijft oorverdovend stil.

mooie schoenen. netjes en op tijd geleverd

__

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? af en toe

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen