Mooie schoen

Nette aparte schoen van prima leer en kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitvoering
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Die wil ik

Leuke schoenen

Veel bekijks met de schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? speels
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen positief

Prachtige schoenen, snelle levering

De schoenen zijn prachtig en nog mooier in het echt dan op het plaatje.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer kleurig en uitbundig. Het maakt de wereld een stukje mooier
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vallen echt wel op. Ik wist niet dat zoveel mensen naar beneden keken.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Schnell und zuverlässig

Perfekter und professioneller Handelspartner

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind ein Hingucker.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man fällt auf.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Sie sind Bühnentauglich.

Over 30 pairs and counting!

Love the shoes, boots, and sneakers you offer. People always ask me where I get my shoes!

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? Everything
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Yes!
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? I wore lime green shoes with a wild pair of 70s inspired pants to a disco-themed party. Everyone loved them!

geweldige service

schoenen zitten erg prettig en van goede kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? dessins
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heb ze nog te kort

Super service

Buitengewoon snelle en correcte levering van de schoenen en de riem Maten zijn goed en de schoen ziet er kwalitatief erg goed uit Voor 20.30 uur besteld volgende dag in huis

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van iets geks en dit is gekkig en erg mooi
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen is erg positief over mijn schoenen

Schoen ziet er mooi uit, kwaliteit valt tegen

In eerste instantie blij met een schoen die groot én breed genoeg is voor mij. Maar: de contrefort is slecht afgewerkt en zorgt voor problemen bij hiel en hak. Daarom moet ik zelf aan de slag om e.e.a. soepel te maken, de stiksels zachter te maken etc etc. Het binnenwerk vind ik slecht afgewerkt met naden die overlappen etc. Jammer ...........

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eigen signatuur, niet saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Redelijk positief, men reageert wel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ??? lastig

Mooie degelijke schoenen vor een schappelijke prijs

De schoenen hebben een fraai design en zijn heel degelijk. Ze lopen fijn en zitten als gegoten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke en gedurfde designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De eerste keer dat ik ze droeg op de bruiloft van mijn zoon

geweldig, binnen een dag gekregen

Alleen breedtematen zou ik graag terug willen zien tijdens het bestellen van de schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

mooie fijne schoenen voor een kleine prijs

Goede schoenen. Fijne schoenen. Mooie schoenen. Vele ontwerpen. Weinig geld. Snelle levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooier design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bruiloft van m'n broer

Super geinige, comfortabele schoenen tegen prima prijs en snelle levering

De schoenen komen in een behoorlijk mooie doos. Het enige wat ik er op aan te merken heb is dat er keuze zou moeten zijn of er schoenlepels en tasjes mee geleverd worden. Ik heb er al 7 gehad en max 1 nodig. Kan duurzamer, goedkoper en dit zou bijdragen aan de positieve merkbeleving. De optie om het als cadeau in te pakken zou ook nuttig zijn. Rituals doet dat beter, daar is de doos altijd een cadeauverpakking.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Complimenten

Zeer goed.

zeer goede pasvorm en model. Printen zijn ook prachtig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? afwisseling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeel veel reacties/leuke gesprekken
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? alle boven staande.

uistekend

snelle levering prima produkt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? lekker eigenwijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? het meeste

Prachtige kwaliteit en supersnelle levering.

Helemaal blij met de schoenen en de riem. Als een echte Hollander vind ik de prijs van de riem wat hoog, maar toch gewoon erbij gekocht. Via chat 2x contact gehad. Ook daar erg tevreden over.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend design.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Gaat nog komen, krijg ze woensdag pas voor mijn 62e.

Perfecte mix tussen opvallend en betaalbaar - aanrader!

"Soortgelijke" schoenen, vaak van Spaanse en Portugese makelij, kosten elders het dubbele of meer. Bij Lureaux krijg je nog een echte mooie, opvallende schoen voor een prijs dat je soms 2 paar besteld in plaats van 1. Win-win!

Mooie aparte schoenen en goede kwaliteit

Altijd een mooi aanbod. Goede kwaliteit en prima levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zijn niet zo standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

Außergewöhnliches Design, bequem, erzeugt Aufmerksamkeit

Insgesamt sehr zufrieden, ABER: Ich trage normalerweise Schuhe zwischen 43 und 45. Entsprechend dem Rat, habe ich 43 bestellt. Jedoch sind auch diese noch viel zu groß und haben an vielen Stellen Luft. Hier sollte die Empfehlung sein, Schuhe grundsätzlich eine ganze Nummer kleiner zu kaufen, als gewöhnlich. Ich habe das dummerweise erst beim Tragen so richtig gemerkt, sodass es für einen Umtausch zu spät war. Beim nächsten Mal weiß ich bescheid!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Aufmerksamkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Bereits mehrfach Anfragen, woher die Schuhe sind
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Mooie nette schoenen

Mooie nette schoenen die net wat anders zijn als de zwarte of bruine die je vaakt ziet, tevens zijn deze goed betaalbaar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie nette schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja

Mooi, goed, snel, niet duur.

Snel besteld. Snel verzonden. Een deel van de zending snel en eenvoudig retour /geruild. De ruilzending bijzonder snel in huis. Goede reacties op mijn nieuwe schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Onderscheiden
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meermaals per dag
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mijn manager vroeg wat ik nou weer aan had. En vervolgens bijna de hele afdeling over hem heen viel.

Grandioze service en snelle levering

Zijn heerlijke schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het dragen van de schoenen

Top! Snelle levering en altijd goed

Ik heb meerdere paren van Lureaux, de levering is altijd goed. Een erg goede prijs kwaliteit verhouding. Van de 16 paren schoenen die ik van ze heb is het één keer voorgekomen dat er iets mis was. Een meldig in de chatbox was voldoende om het probleem op een klantvriendelijke op te lossen. 5*

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ik word er vrolijk van, en andere ook
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Erg vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Meerdere, het is een conversatie starter

Schnelle Lieferung / schöne Schuhe

Alles Bestens ! Mein Kind meinte: Das kannst Du nicht machen ;-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? lass mich da mal überraschen ….

Goede kwaliteit & Service

Goede kwaliteit & Service

Goede klantenservice

DHL zegt pakket van Lureaux bezorgd te hebben, maar niets ontvangen en geen briefje in de bus. DHL neemt klacht niet in behandeling. Lureaux gelukkig wel en lost het goed op!

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen