Nette aparte schoen van prima leer en kwaliteit
Beste Hans, Lureaux wenst u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Veel bekijks met de schoenen
Beste Henny, Altijd leuk om complimenten te krijgen over je schoenen! Veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
De schoenen zijn prachtig en nog mooier in het echt dan op het plaatje.
Beste Karst, Boven verwachting mooi! Leuk om te horen. Veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Perfekter und professioneller Handelspartner
Love the shoes, boots, and sneakers you offer. People always ask me where I get my shoes!
schoenen zitten erg prettig en van goede kwaliteit
Beste Max, Bedankt voor uw review. Veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Buitengewoon snelle en correcte levering van de schoenen en de riem Maten zijn goed en de schoen ziet er kwalitatief erg goed uit Voor 20.30 uur besteld volgende dag in huis
Beste Marcel, Hier doen we het voor! Bedankt voor de leuke review. Veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
In eerste instantie blij met een schoen die groot én breed genoeg is voor mij. Maar: de contrefort is slecht afgewerkt en zorgt voor problemen bij hiel en hak. Daarom moet ik zelf aan de slag om e.e.a. soepel te maken, de stiksels zachter te maken etc etc. Het binnenwerk vind ik slecht afgewerkt met naden die overlappen etc. Jammer ...........
Beste Leo, Jammer dat u de schoen als niet comfortabel ervaart. U kunt een mail sturen naar [email protected]. Wij zoeken dan naar een passende oplossing. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
De schoenen hebben een fraai design en zijn heel degelijk. Ze lopen fijn en zitten als gegoten.
Beste Ad, Lureaux wenst u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Alleen breedtematen zou ik graag terug willen zien tijdens het bestellen van de schoenen.
Beste Jan, Dit zou misschien een goed idee zijn voor in de toekomst. Wij wensen u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Goede schoenen. Fijne schoenen. Mooie schoenen. Vele ontwerpen. Weinig geld. Snelle levering.
Beste Bram, Alleen maar positief! Fijn om te horen. Veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
De schoenen komen in een behoorlijk mooie doos. Het enige wat ik er op aan te merken heb is dat er keuze zou moeten zijn of er schoenlepels en tasjes mee geleverd worden. Ik heb er al 7 gehad en max 1 nodig. Kan duurzamer, goedkoper en dit zou bijdragen aan de positieve merkbeleving. De optie om het als cadeau in te pakken zou ook nuttig zijn. Rituals doet dat beter, daar is de doos altijd een cadeauverpakking.
Beste Rik, Bedankt voor uw review. Een echte Lureaux fan zo te horen. Wij gaan met de tip aan de slag! Veel draagplezier van alle Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
zeer goede pasvorm en model. Printen zijn ook prachtig
Beste John, Veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Lureaux
snelle levering prima produkt
Beste Wba, Goed om te horen dat alles naar wens is. Veel draagplezier toegwenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Helemaal blij met de schoenen en de riem. Als een echte Hollander vind ik de prijs van de riem wat hoog, maar toch gewoon erbij gekocht. Via chat 2x contact gehad. Ook daar erg tevreden over.
Beste Frans, Goed om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
"Soortgelijke" schoenen, vaak van Spaanse en Portugese makelij, kosten elders het dubbele of meer. Bij Lureaux krijg je nog een echte mooie, opvallende schoen voor een prijs dat je soms 2 paar besteld in plaats van 1. Win-win!
Beste PH, Leuk om te horen dat tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Originele beoordeling
Bedrijven mogen sinds de invoering van PSD2 (februari 2019) geen toeslagen meer rekenen voor betalingen met betaalpas, creditcard (van Visa en Mastercard), overboeking en incasso. Lureaux doet dit wél (credit card). Heb ze hier op gewezen; geen reactie. Schoenen voldoen aan de verwachting.
Altijd een mooi aanbod. Goede kwaliteit en prima levering.
Beste Mark, Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Insgesamt sehr zufrieden, ABER: Ich trage normalerweise Schuhe zwischen 43 und 45. Entsprechend dem Rat, habe ich 43 bestellt. Jedoch sind auch diese noch viel zu groß und haben an vielen Stellen Luft. Hier sollte die Empfehlung sein, Schuhe grundsätzlich eine ganze Nummer kleiner zu kaufen, als gewöhnlich. Ich habe das dummerweise erst beim Tragen so richtig gemerkt, sodass es für einen Umtausch zu spät war. Beim nächsten Mal weiß ich bescheid!
Mooie nette schoenen die net wat anders zijn als de zwarte of bruine die je vaakt ziet, tevens zijn deze goed betaalbaar.
Beste Stefan, Om de unieke prints staan wij bekend! Goed om te horen dat dit in de smaak valt. Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Snel besteld. Snel verzonden. Een deel van de zending snel en eenvoudig retour /geruild. De ruilzending bijzonder snel in huis. Goede reacties op mijn nieuwe schoenen.
Beste Rogier, Goed om te horen dat u positief bent over de service, verzending en de schoenen. Zo horen wij het graag. Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Zijn heerlijke schoenen
Beste Bart, Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ik heb meerdere paren van Lureaux, de levering is altijd goed. Een erg goede prijs kwaliteit verhouding. Van de 16 paren schoenen die ik van ze heb is het één keer voorgekomen dat er iets mis was. Een meldig in de chatbox was voldoende om het probleem op een klantvriendelijke op te lossen. 5*
Beste Anton, Fantastisch om te horen dat u al zoveel schoenen van ons heeft! U beschikt over een leuke maar zeker ook een unieke schoenen collectie. Super om te horen. Veel draagplezier van alle schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Alles Bestens ! Mein Kind meinte: Das kannst Du nicht machen ;-)
Goede kwaliteit & Service
Beste Bjorn, Bedankt voor uw review. Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
DHL zegt pakket van Lureaux bezorgd te hebben, maar niets ontvangen en geen briefje in de bus. DHL neemt klacht niet in behandeling. Lureaux gelukkig wel en lost het goed op!
Beste Janine, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel draagplezier toegwenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Originele beoordeling
DHL zegt pakket van Lureaux bezorgd te hebben, maar niets ontvangen en geen briefje in de bus. DHL neemt klacht niet in behandeling en Lureaux heeft email hierover nog niet beantwoord.