Tolle Produkte

Tolle Produkte, sehr bequem, Bestellung und Lieferung vollkommen problemlos

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Bunt!!!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Alle sind begeistert
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Mooie schoenen, snelle en correcte leveringen

Mooie schoenen, snelle en correcte levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzondere prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ?

Online Bestellung war problemlos - Lieferung erfolgt sehr zeitnah

Insgesamt sehr zufrieden, alles perfekt!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Besonderer Style
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Positiv, da auffällig

Goede kwaliteit prachtige schoenen met redelijke prijs

Leuk ontworpen schoenen en accessoires kleurig met veelzijdige prints

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer positieve en leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Enthousiasme

topservice in mooie schoenen

Na goede ervaringen met eerdere paren, heb ik deze schoenen zonder aarzeling aangeschaft. En zoals verwacht passen ook deze weer uitstekend!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik houd van een opvallende schoen, een schoen met karakter...
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak wordt ik aangesproken, altijd positief.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? niet specifiek, het is altijd leuk

Schnellste Lieferung. Ware genauso, wie beschrieben

Schönes und besonderes Design. Preis o.k. Schuhe passen.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? spezielles und besonderes Design.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? offener Mund und große Augen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? die Reaktion einer Verkäuferin in einer Designerboutique

Schoenen prima, riemen mwa

Schoenen zijn eens wat anders dan anders: leuke kleuren met bijpassende riem. De gesp van de riem schraapt alleen de riem na twee keer dragen al kaal. Beetje zonde. Heb dit ook eerder bij sneakers gehad.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zien er vrolijk uit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen reageren positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Topschoenen!

Mooie, originele schoenen van goede kwaliteit. Wordt prima geleverd en is goed van prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Originaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Met regelmaat

top

Mooie schoenen voor mooie prijzen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Weer wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd goeie reacties

geweldig

vaste klant met 3 mannen met grote maten. heerlijk toch dat er dan ook leuke schoenen zijn. snelle service, fijne klantenservice

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuk en grote maten

Mooie, modieuze en comfortabele schoenen!

Je houdt ervan of niet. Vind je het niks, dan vooral niet kopen! Dat word je wel duidelijk gemaakt als je de site bezoekt. Ik was gelijk verkocht omdat ik van ‘aparte’ schoenen hou en dat normaal best veel geld kost. Eindelijk een betaalbare handgemaakte schoen gevonden die gelijk goed zit! Alleen ‘roken’ de schoenen wel wat goedkoop, zelfs een beetje chemisch, toen ik ze kreeg. Dus ben ik wel heel benieuwd hoe de kwaliteit blijft. Tot nu toe dik tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het zijn mooie, modieuze en comfortabele schoenen! Goede concurrentie voor de duurdere Floris ;-)
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel, maar daar draag ik ze niet om. Ik hou er zelf van om niet een standaard schoen te dragen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Spontane gesprekken ;-)

top mooi product en netje compleet verpakt en geleverd

top mooi product en netje compleet verpakt en geleverd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd leuk als wat out of de box draag
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? oo meer van jij heb lef, mensen denken dan durfde ik het maar.

Die Schuhe sehen toll aus und fühlen sich auch so an, schöne haptik!!

Sehr schneller Versand, gerne wieder, das wird nicht der letzte Schuh bleiben.....

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das andere De!!!sign
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

prachtige schoenen supersnelle levering.

Al weer het 8e paar schoenen dat ik bij Lureaux heb gekocht pasvorm is geweldig. Snelle levering met een schoenlepel en schoenenhoes erbij.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de fleurige motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? leuke opmerkingen van wildvreemden over de mooie schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij de brillenwinkel waar de verkoper ook Lureaux schoenen aan had . er ontstond een levendig gesprek over unieke schoenen.

Snelle levering en snelle omruiling!!

Schoenen maatje te groot. Terug gestuurd voor omruilen en binnen 3 dagen de juiste maat in huis. Top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? onderscheidend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Prijs - kwaliteit perfect.

Mooie prijs voor schoenen met een uitstekkende kwaliteit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel mooier
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ik bij bepaalde mensen kom kijken ze direct naar mijn schoenen.

Is voor feest dus nog niet echt gedragen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mooie schoenen

Mooie schoenen, comfortabel en vaak nieuwe en uitdagende modellen!

Enkel positief. Schoenen gaan lang mee, het zijn uitdagende prints en de service is altijd pijlsnel en secuur.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dit zijn speelse schoenen met een persoonlijkheid.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen kijken tegenwoordig eerst welke schoenen ik draag voor ze naar de rest van mijn outfit kijken, iedereen is altijd dol enthousiast.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Alleen maar leuke momenten meegemaakt.

Nette en correcte levering

Goed Ga deze zeker onder aandacht van mijn kennissen brengen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk anders zijn blikvangers niet alledaags
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat zelfs mijn jeudige collega’s er positieve opmerkingen overmaken

Hele mooie en fijne schoenen

Lureaux maakt hele mooie en fijne schoenen. Het is alleen jammer dat zo af en toe de vaste klanten vergeten worden met akties. Dit zegt dus niets over de schoenen zelf, die kan ik iedereen aanraden. Hoewel, iedereen? Dan zijn ze niet meer zo exclusief, als iedereen er op gaat lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je valt echt op met de schoenen, een gesprek beginnen is heerlijk simpel.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Enkel en alleen positieve reakties, ook in schoenenwinkels waar ze geen Lureaux verkopen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik een passende outfit, broek, vest en jasje gekocht heb in Duitsland, passend bij mijn schoenen. Een heel leuk gesprek met de verkoopster.

Mooie hippe schoenen

X mooie nette afgewerkte schoenen, zitten en lopen goed. Doen zeker niet onder voor de “duurdere” merken.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gedurfde printjes, tegen een nette prijs.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Absoluut positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Doe je schoenen eens uit ik wil ze passen…

perfecte levering

perfecte levering en topkwaliteit qua schoenen en riem

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? zijn modieus
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? van waar komen die ?
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? complimenten zeker met bijpassende riem

Zoals afbeelding en snelle levering

Zeer tevreden met de levering, hoe snel het was verzonden. Hoe het aankwam etc. Schoenen zagen er uit zoals de afbeelding, ben er wel achter dat ik toch van een wat hogere schoen houdt ipv het lage maar dat is persoonlijk.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super prijs , zou zeker hier weer willen bestellen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Op de bruiloft waar ik ze voor had aangeschaft continu
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De complimenten

schnelle Lieferung von sehr schönen Schuhen!

schnelle Lieferung von sehr schönen Schuhen!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.

Geweldige service

Ik had 2 jaar geleden een paar schoenen gekocht, niet heel veel gedragen, toch lieten op de zijkanten de naden ietsjes los. Ik heb dit gemeld, kreeg meteen 50% korting op m,n volgende aankoop, dat vindt ik een geweldige service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel iedereen vindt ze mooi en apart
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik stond in m,n flat in de lift een 55+woning en kreeg veel complimenten over m,n schoenen

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen