Kann ich nach einem Kauf jetzt nur empfehlen.
Ik heb een leuke collectie opgebouwd (19 paar van Lureaux), zodat ik altijd keuze heb uit een leuke schoen, daarnaast nog een aantal paren uit het verleden en nu nog afwachten op de brogues van Lureaux. Maar één paar die wat krasjes hebben, maar verder een perfecte collectie schoenen.....
Goede pasvorm, goede kwaliteit.
Bijzonder mooie schoenen en keurig net en op tijd geleverd. Koop zeker ooit nog een paar.
ik zit inmiddels aan mijn 26e paar (ja, ja ik weet het..) en elke levering is hetzelfde. Snel, netjes en correct. Daarbij de uitgebreide keus is het steeds een dikke 10!!!
Zonder enige twijfel is dit mijn beste klantervaring van 2021! Wat een geweldig goede service van Lureaux! Deze website staat vanaf nu opgeslagen bij mijn favorieten. ZO moet het, ga vooral op deze ‘voet’ verder ☺️
Geweldige prijs kwaliteit verhouding!
Mooie schoenen ,goede pasvorm waarom zou U verder zoeken
Verrassend
Easy website to navigate, very reasonable prices and goods delivered within a short timeframe.
Prachtige unieke schoenen. Mooie kleuren, verfijnde afwerking en prima online verkoop en levering!
Ze zitten heerlijk. Nu moeten ze nog wel ingelopen worden.
Beste Cees, Fijn om te horen dat u blij bent met uw bestelling. Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Dit keer sneakers en een riem besteld. Allemaal weer van supermooie kwaliteit en zeer snel geleverd. In het weekend besteld, Dinsdag geleverd. Top!
Buiten het feit dat het schitterende schoenen zijn en fijn om te dragen is de snelle service ook heel erg prettig. Een echte aanrader.
Beste Ronald, Wat leuk om te horen dat u de schoenen met muziekinstrumenten draagt tijdens uw optredens. Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Bestellen gaat snel en makkelijk Mooi verpakt Snelle levering bij voorraad.
Als je maat 48 en ook nog eens brede voeten hebt is het heel lastig om goed passende schoenen te vinden. Ik heb ze hier gevonden voor een goede prijs.
Beste Marcel, Wij proberen om voor iedereen een passende schoen te hebben. Fijn dat het gelukt is! Wij wensen u veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Supertoffe designs, snelle levering, kwaliteit en mega service!! Bedankt Team Lureaux
Beste Christiaan, Lureaux wenst u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Mijn bestelde schoenen waren geleverd met enorme vlekken, waarschijnlijk in magazijn beschadigd. Foto en mailtje opgestuurd en dezelfde dag nog reactie en zonder probleem worden er nieuwe schoenen opgestuurd, top service dus!
Beste Niels, Goed om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij proberen altijd een zo goed mogelijke oplossing te bedenken. Veel draagplezier toegwenst. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Die Bestellung, Zahlmethoden und Versand verliefen reibungslos. Die Passform der Schuhe ist gut, nur bei sen Sohlen würde ich mir ein anderes Material wünschen. Dennoch bin ich sehr zufrieden!
Professioneller Service, umgehende Beantwortung meiner Anfragen, unbürokratisch.
schneller versand , ware wie beschrieben
Prima kwaliteit schoenen. Snelle levering. Jammer dat actie met gratis slippers 2 dagen later was en niet meer combineerde met deze bestelling.
De meegestuurde flip-flops zijn een drama. Erg jammer van de voorgevormde tenen en de bobbel aan de zijkant. Met name door die bobbel is er niet op te lopen, dat is heel oncomfortabel. Dit is geloof ik mijn derde paar schoenen, en die zitten als gegoten, alleen het plaatje klopt niet altijd met wat ik krijg. Bordeaux blijkt paars te zijn, en m'n laatste paar is iets donkerder dan verwacht.
Tot nu toe altijd gekregen wat ik bestelde. Toen er iets fout ging heeft men keurig e.e.a. opgelost. Jammer genoeg geen telefoonnummer, alleen contact per e-mail.
Prachtige schoenen, maar de modellen hebben een hele harde hak waardoor lang lopen pijnlijk kan worden.