Top Ware, guter Preis, schneller Versand!

Kann ich nach einem Kauf jetzt nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Leuke modellen en een perfecte pasvorm, kortom: helemaal super

Ik heb een leuke collectie opgebouwd (19 paar van Lureaux), zodat ik altijd keuze heb uit een leuke schoen, daarnaast nog een aantal paren uit het verleden en nu nog afwachten op de brogues van Lureaux. Maar één paar die wat krasjes hebben, maar verder een perfecte collectie schoenen.....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuke opvallende modellen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties, ook op mijn tweets over mijn schoenen van de dag.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Compliment dat ik leuke en mooie schoenen draag. Opmerking dat ik elke week een ander paar draag....

Geweldige schoenen.

Goede pasvorm, goede kwaliteit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? anders dan andere
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? compliment over mijn schoenen

Super mooie schoenen en snel geleverd.

Bijzonder mooie schoenen en keurig net en op tijd geleverd. Koop zeker ooit nog een paar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzonder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De opmerkingen.

ruime keus, snelle levering en goede kwaliteit.

ik zit inmiddels aan mijn 26e paar (ja, ja ik weet het..) en elke levering is hetzelfde. Snel, netjes en correct. Daarbij de uitgebreide keus is het steeds een dikke 10!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? uitdagend van design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? als ze binnen komen en ik ze uit kan pakken.

Beste klantervaring van 2021

Zonder enige twijfel is dit mijn beste klantervaring van 2021! Wat een geweldig goede service van Lureaux! Deze website staat vanaf nu opgeslagen bij mijn favorieten. ZO moet het, ga vooral op deze ‘voet’ verder ☺️

Al 6 paar!

Geweldige prijs kwaliteit verhouding!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel speelser!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Van iedereen! Ook op het werk zie ik nu dat collega's schoenen gaan kopen van Lureaux!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat een collega de nieuwe zojuist had besteld die ik die dag voor het eerst aan had!

Super geregeld bij lureaux

Mooie schoenen ,goede pasvorm waarom zou U verder zoeken

Bijzonder en apart

Verrassend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Stijl
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 8
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? T ontvangen en passen

Excellent value for very stylish shoes which compliment both suits and casual wear

Easy website to navigate, very reasonable prices and goods delivered within a short timeframe.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? Very stylish and outgoing but very complimentary of the clothes one is wearing
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Very complimentary comments on how good the shoes look and how fashionable they are.
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? Wearing to a wedding, the shoes very much complimented the suit I was also wearing.

Prachtige unieke schoenen

Prachtige unieke schoenen. Mooie kleuren, verfijnde afwerking en prima online verkoop en levering!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De diversiteit aan kleuren!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Mooi paar schoenen besteld en op het afgesproken moment bezorgd.

Ze zitten heerlijk. Nu moeten ze nog wel ingelopen worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Afwijkend, opvallende kleuren. Niet zo saai.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat het toch wel iedere keer opvalt.

Mooie schoenen, Snelle levering.

Dit keer sneakers en een riem besteld. Allemaal weer van supermooie kwaliteit en zeer snel geleverd. In het weekend besteld, Dinsdag geleverd. Top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zien er mooi uit, zijn op een juiste manier opvallend.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik de schoenen voor het eerst buiten aan had. Veel bekijks en complimenten.

Super service

Buiten het feit dat het schitterende schoenen zijn en fijn om te dragen is de snelle service ook heel erg prettig. Een echte aanrader.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldig al die leuke kleuren en dessins
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd. Als Trouwambtenaar val ik natuurlijk op met deze schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Schoenen met muziekinstrumenten , welke ik draag bij optredens met mijn band “Gunslinger” uit Geleen

Snel besteld, snel geleverd

Bestellen gaat snel en makkelijk Mooi verpakt Snelle levering bij voorraad.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallen, niet standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Op werk verschillende positieve reacties

snelle levering mooi en mooie schoenen en ze passen

Als je maat 48 en ook nog eens brede voeten hebt is het heel lastig om goed passende schoenen te vinden. Ik heb ze hier gevonden voor een goede prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ontwerp
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zijn voor een speciale gelegenheid
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? uitzoeken

Top ervaring, elke weer een topservice

Supertoffe designs, snelle levering, kwaliteit en mega service!! Bedankt Team Lureaux

Mijn bestelde schoenen waren geleverd met enorme vlekken, waarschijnlijk in magazijn beschadigd. Foto en mailtje opgestuurd en dezelfde dag nog reactie en zonder probleem worden er nieuwe schoenen opgestuurd, top service dus!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Opvallend, dus veel positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bruiloft vrienden.

Tolle Produkte, super Designs

Die Bestellung, Zahlmethoden und Versand verliefen reibungslos. Die Passform der Schuhe ist gut, nur bei sen Sohlen würde ich mir ein anderes Material wünschen. Dennoch bin ich sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? DESIGN und Preis
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fast jeder spricht einen drauf an. Die meisten Reaktionen sind positiv.

Professioneller Service, Top-Qualität, Schuhe sehr bequem

Professioneller Service, umgehende Beantwortung meiner Anfragen, unbürokratisch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Materialzusammensetzung
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Noch keine Gelegenheit gehabt
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? War noch nicht draußen mit den neuen Schuhen.

bequem und guter look

schneller versand , ware wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Aussehen

Mooie schoenen

Prima kwaliteit schoenen. Snelle levering. Jammer dat actie met gratis slippers 2 dagen later was en niet meer combineerde met deze bestelling.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

De schoenen zitten perfect

De meegestuurde flip-flops zijn een drama. Erg jammer van de voorgevormde tenen en de bobbel aan de zijkant. Met name door die bobbel is er niet op te lopen, dat is heel oncomfortabel. Dit is geloof ik mijn derde paar schoenen, en die zitten als gegoten, alleen het plaatje klopt niet altijd met wat ik krijg. Bordeaux blijkt paars te zijn, en m'n laatste paar is iets donkerder dan verwacht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heerlijk om eens wat anders aan te hebben dan doorsnee.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief, erg leuk.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn Amerikaanse neven en nichten die uitgebreid foto's maken terwijl ik de schoenen draag op een bruiloft aldaar.

Goede service en kwaliteit.

Tot nu toe altijd gekregen wat ik bestelde. Toen er iets fout ging heeft men keurig e.e.a. opgelost. Jammer genoeg geen telefoonnummer, alleen contact per e-mail.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend maar niet extreem
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel meer dan andere schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iedereen op maandag komt kijken of je al weer nieuwe hebt!

Mooie designs, maar pijnlijk achter de hak

Prachtige schoenen, maar de modellen hebben een hele harde hak waardoor lang lopen pijnlijk kan worden.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen