Prijs kwaliteit niet ok

Foto's op website zijn verbloemend Schoenen lijken aan buitenkant wel van plastic

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? durf
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? af en toe

First Class

Excellent Product, Service, Delivery.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? N/A
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? N/A
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? N/A

De schoenen hebben een zeer leuke kleurstelling en motief. Enige nadeel is dat ze voornamelijk op de zijkanten snel slijten daar waar de schoenen aan de breedste kant druk krijgen. Wel jammer natuurlijk....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? gelikte kleur en motiefstelling...opent de ontmoeting met vreemden...
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd op een weinige azijnpisser na!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Opening gesprek....jij moet een leuke man zijn!!

Top schoenen voor een betaalbare prijs

Altijd heel tevreden van zowel de kwaliteit, als de service. De service stopt niet na de betaling. Reeds meerdere aankopen gedaan en er zullen er zeker nog volgen

Goede service, mooie producten!

Zeer tevreden over de schoenen, riem en service!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Ik krijg andere schoenen dat deze welke staan op afbeelding.

Ik bestelde Blue Sky schoenen welke hebben bruine hiel en zijn licht blauw en wit kleur. Ik krijg schoenen met zwart hiel en licht bruin met beige - dus helemaal andere kleur combinatie.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Hele leuke schoenen, voor een goede prijs en leuke kortingsacties vanuit de website zelf! Levering binnen de afgesproken tijd!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Nette schoenen met een glimlach

goede levering en lekkere schoenen

mijn ervaring is goed. Snelle levering en de kwaliteit van de schoenen en riem is goed, zeker kijkend naar de prijs. Ik ben tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? hele leuke motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd goede reacties

Good modern Design & comfort

Shipping is very fast.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? I like the model & designs
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Good & comfort
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? The shipping is very fast.

Mooie schoenen maar de antislip is super slecht

Ik heb de schoenen gekocht voor mijn werk als gastheer. Ook moet ik door de keuken heen lopen, hiervoor ben ik antislip schoenen nodig. Ondanks het mooie uiterlijk van de schoenen, werkt de antislip niet.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen vinden de schoenen mooi

Uitstekende firma

Snelle perfecte service en levering. Helaas kwam het door mij gewenste artkel niet meer op voorraad, heb een alternatief gekocht met 25% korting. Attent!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel iets anders dan het gangbare
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Is inderdaad enkele keren gebeurd. Geen negatieve reacties gehad

Snel geleverd in goede verpakking.

Snelle levering en kleur wijkt nauwelijks af van de foto's. Pas maat klopt zoals is beschreven. Zeker een aanbeveling waard.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goede kwaliteit, maar net even iets anders.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties gehad tot nu toe
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik door een klant werd aangesproken op mijn mooie schoenen

Supersnelle levering

Volgens afspraak werden de schoenen de volgende dag kostenloos geleverd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallendheid
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ze binnenkwamen

Prima schoenenwinkel

Ik heb 2 paar Lureaux, waarbij 1 onder garantie is vervangen. Pasvorm lijkt op Floris van Bommel, maar het materiaal van het bovenwerk is iets goedkoper. Dit merk je wel (stugger en minder ademend dan van Bommel) maar daar is de prijs naar. Levering is netjes, prima service en garantie.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuke ontwerpen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel positieve reacties

Ich bin sehr zufrieden. Gerne wieder.

Ich habe die Marke durch eine Anzeige im Net entdeckt. Ich suchte nach beigen und grauen Schuhen in Größe 48, da ist sonst die Auswahl in Deutschland sehr gering. Mir gefallen die Schuhe vom Design sehr gut. Echte Hingucker ! Die Verarbeitung ist sehr gut und ich werde jetzt erste Tragerfahrungen sammeln. Es hat sich wieder einmal bestätigt, dass es in den Niederlanden sehr schöne Designs und Schuhe gibt. Besonders glücklich bin ich, dass die Schuhe bis Größe 48 angeboten werden. Auch der Service, der schnelle Versand und die sichere Verpackung verdienen eine gute Benotung. Viele liebe Grüße in das schöne Nachbarland aus Deutschland !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? das Design ist außergewöhnlich schön
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? ich habe sie erst gestern bekommen, erstmals
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? die Lieferung und das Auspacken

Perfect product en vlugge toezending.

Heel mooi product en hopelijk ook de kwaliteit want die kan ik nu nog niet beoordelen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel

Aussergewöhnlicher Schuh

Mit meinem Grey Dino Croco habe ich den aussergewöhnlichsten Schuh und Hingucker auf der Geburtstagsparty meiner Frau gehabt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individualität

Snel geleverd, precies als verwacht.

Altijd snelle levering. Ziet er keurig verzorgt en verpakt uit. Altijd veel bekijks met deze schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend anderd
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik sta voor de klas, altijd leuke binnenkomer met opvallende schoenen

FANTASTISCH!!

Zeer snelle levering, goed verpakt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? variatie van kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Van de week nog in het theater, leuk gesprek nav mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? complimenten van BN'ers!!

Snelle levering en top schoenen

Mooie schoenen, goede prijs en snelle levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke disigns en ook geschikt voor onder een pak
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke opmerkingen

Top schoenen, lekker opvallend en vlot geleverd. En oh ja, de maten kloppen ook gewoon.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat een wildvreemde vrouw wachtte tot ik had afgerekend bij de kassa van de supermarkt, om mij te complimenteren met mijn schoenen

Netjes afgeleverd

Ben blij met mijn schoenen. Netjes afgeleverd in doos, incl. schoenlepel en schoenenhoes. Ben erg tevreden!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie kleuren en keuze te over

Het verliep snel en vlot en de schoenen zitten super en zijn nog mooier als op de foto

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het straalt klasse uit met dat het iets meer
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze worden snel opgemerkt

prima kwaliteit schoenen

Snelle levering en vriendelijke prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Wat minder saai.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel leuke reacties

prima service

Altijd servicegericht en komen met goed oplossingen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Betaalbaar
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De omgeving vind ze erg leuk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De eerste bestelling en het dragen van unieke schoenen

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen