met deze schoenen aan heb je veel bekijks.
I love does shoes. Great designs . The fit is perfect spot on the your size. Width off the shoes are perfect aswell. I have wide , no probleem at all. I travel to Mexico on a regular basis , every trip in need to bring shoes there . My friends and family love them ❤
Mijn vriend is erg blij en tevreden met zijn schoenen en de schoenen zitten fijn. Lureaux is echter wel iets te opdringerig met marketing en kortingcodes en binnen 'n dag herinneren dat je de code nog niet gebruikt hebt. Uiteraard kun je je daarvoor uitschrijven maar de mate van mails voelt wat opdringerig.
Uniek en kleurrijk, altijd leuke reacties.
Mooie schoenen en bijpassende riem, goede antidlip zool. De schoenen zijn niet te smal, zodat ze niet beginnen te knellen na even rechtstaan.
Ziet er echt mooi uit, maar met een hoge wreef, en een brede voet is het onmogelijk om deze schoenen te passen. Helaas moet ik ze ook retourneren, want ze passen echt niet!
positief
Mooie schoenen en service is zeer goed.
De levering duurde deze keer iets langer.. maar dat lag meer aan het postorderbedrijf... Mooie schoenen en riem...
Heel jammer dat het bekend was dat een specifiek paar schoenen problemen geeft, en dat dit in de vernieuwde collectie is opgelost. En dan toch oude collectie verkopen zonder waarschuwing te vermelden zodat ik de keuze kan hebben om nietbte kopen.
Die Schuhe sehen toll aus. Sie fangen nach einer Stunde an zu drücken. Dies bin ich von neuen Schuhen nicht gewöhnt.
Summersale, schoenen nodig, 1, 2, 3, aantikken keuze maken en bestellen. Snel binnen, goed verzorgd. Helaas in mijn geval schoenen iets te krap. Net geretourneerd met formulier erbij. Extra uitleg gehad via chat. Voor nu complimenten. Als ik de juiste schoenen binnen heb, wordt het een duim omhoog ;-)
De website is overzichtelijk, de service is goed en verzending snel. Kortom: 5 sterren dubbel en dwars waard! De schoenen zitten goed en zijn echte blikvangers. Erg blij mee!
Mijn bestelling omvatte de Blue Dino schoenen. Ze werden snel geleverd in uitstekende kwaliteit en staat. Het zijn heerlijke schoenen, mooi om te zien en heerlijk om in te lopen. Ook de extra meegeleverde accessoires zijn top!
A wonderfully seamless order and fulfillment process. It was very ready doing business with Lureaux. I hope the shoes wear just as well over time.
Als Wiederholungstäter kann ich nur meine größte Zufriedenheit mitteilen! An Preis/Leistung, Qualität und Versand gibt es nichts zu beanstanden!
Na het uitzoeken van verschillende paren schoenen, deze besteld. De levering was vlot. Na het uitpakken, zeer goed verpakt, de schoenen bewonderden gepast. Alles naar volle tevredenheid. Het enige minpuntje was dat de bezorger het pakket in een container had gedaan, gelukkig was deze wel geleegd en schoon, maar toch. Ik was hierover wel verbaasd.
Mooie producten voor een scherpe prijs. Schoenen zitten als gegoten en zijn stuk soepeler dan andere merken. Zool is super fijn. Puntjes ter verbetering: - Niet altijd matchende riemen op voorraad. - Snellere reactie op vragen per mail.
Habe die Boots doch lieber ein Nummer größer bestellt und das war gut so. Tolle rote Boots, optisches Highlight, sehr bequem. Wurde sofort darauf angesprochen ;-)
Die Schuhe sehen noch besser auf als auf den Produktfotos. Tolle Ware, schnelle Lieferung, gute Passform.
Na het bestellen netjes op de hoogte gehouden over de levering die goed is verlopen. Al met heel tevreden, maar vooral ook weer heel blij met mijn geweldige nieuwe stappers.
Mooie producten en snelle levering
Ik heb inmiddels mijn 17e paar bij lureaux besteld en heb nu dus allerlei soorten schoenen die overal bij te combineren zijn. Leuk design en net ff anders dan de standaardschoen.
Heel keurig afgeleverd. Schoen past perfect en ziet er mooi uit.