Top Prachtige schoenen
Achter bij mijn achillespezen snijden ze , kon er niet de hele dag op lopen .
ja leuk om iets aan je voeten te hebben dat je niet iedere dag ( om je heen ) ziet
Netjes afgeleverd. Goede kwaliteit
Leuke schoenen
Wel even ‘ uitlopen ‘ maar dan zijn t’ geweldige schoenen ! Dit is nu mijn 2de paar ! Helemaal mooi !
Deze schoenen zijn niet alleen hip maar ze lopen ook nog eens geweldig. Ik had al 5 paar maar deze met fietsers kon ik niet laten lopen!
Ik was m'n huisnummer vergeten door te geven en binnen een uur had ik een mail met de vraag wat m'n huisnummer is. Prijs kwaliteit verhouding vind ik perfect. Kortom een aanrader
Leuke collectie en een supersnelle en nette levering.Zeer tevreden.
Vandaag besteld, morgen in huis. Perfecte pasvorm.
Netter Kontakt, Schuhe sind wie beschrieben, schnelle Lieferung
Super goeie schoenen, lopen heerlijk, Service is uitstekend.
Ik heb hier inmiddels 4 paar schoenen besteld en ben er erg tevreden over. Comfort van de nette schoenen is heel hoog (erg prettig, want bij andere merken vaak meegemaakt dat draagcomfort niet fantastisch is) en ze zien er erg mooi uit. Ik had bij 1 paar schoenen dat ze na een tijd wel wat snel waren beschadigd, na contact met de helpdesk mocht ik met korting een extra paar uitzoeken. Ook het retourneren en ruilen is geen probleem en daarbij werd ik via de chat heel goed geholpen door Niels en werd er ook echt meegedacht. Top bedrijf!
Prima service en nette prijs kwaliteit verhouding
Wenn man ausgefallene Schuhe sucht, die auch noch sehr angenehm zu tragen sind, dann ist man hier richtig. Guter shop mit schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Habe schon 2x hier bestellt und bin erneut zufrieden! Weiter so!
Op tijd geleverd
Cadeautje voor Vaderdag: een paar mooie schoenen! Helaas exact dezelfde schoenen enkele dagen eerder zelf besteld. Dus chromen geruild voor andere. Deze waren iets goedkoper. De schoenen kwamen snel, maar de terugbetaling niet. Na twee weken contact gezocht, per kerende post antwoord gekregen waarin excuses en directe terugbetaling. Zelfs met een aanbod voor extra korting. Een foutje is helemaal niet erg, maar de wijze van afhandeling is grandioos! Ik ben helemaal blij met alles: zowel de perfecte afhandeling als de mooie schoenen. Ik blijf klant!
Had schoenen besteld via de site, bleken achteraf niet in mijn maat meer in voorraad te zijn (kan gebeuren) kreeg netjes een mail met excuses en mocht anderen uitzoeken en zelfs als die duurder waren was voor deze keer geen probleem (extra kosten voor hun) dus gave groene schoenen besteld, waren ietsjes duurder maar toch ook maar een riem erbij genomen ;-). Zitten heerlijk en zien er niet saai zwart of grijs uit :-).
Lieferung kam gut verpackt und vollständig an. Qualität und Passform so gut wie beschrieben. Alles bestens. Im Original gefallen mir die Schuhe noch besser als auf den Fotos. Rücksendung und Gutschrift lief ebenfalls problemlos. Werde sicherlich wieder bestellen!
Inmiddels mijn 5e paar schoen bij Lureaux gekocht, prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, mooie design en goed kwaliteit! Ik ben super tevreden!
Mooie passende schoenen. Modern en goede kwaliteit
Mijn ervaring met Lureaux is prima. Er gingvdeze keer wat mis bij de bezorger. Lureaux reageerde direct en deed al het mogelijke om het probleem zo snel mogelijk voor mij op te lossen. Uitstekende service!!!
Originele beoordeling
Mijn ervaring met Lureaux is prima. Maar mijn meest recente aankoop is tijdens transport kwijtgeraakt en heb ik tot op heden niet ontvangen.
Snelle levering, mooie schoenen, handig opbergvak en schoenlepel.