Tolle, frische Designs, dabei aber auch gute Produktqualität

Ich habe jetzt 4 Paar Schuhe bestellt (2x2), beide Lieferungen kamen sehr schnell (ca. 3-4 Werktage) und ohne Beschädigung bei mir an. Die Schuhe passen mir mit den angegebenen Größen alle perfekt. Aber ich muss sie alle nochmal zum Schuster bringen zum Weiten (meine Füße sind manchmal etwas dick). Aber die Passung und Form sind perfekt!! Absolute Empfehlung, mal welche auszuprobieren!!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? das frische Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? meine Frau und die Band sind begeistert
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? das Auspacken und anprobieren

zeer mooie schoenen

snelle levering en natuurlijk prachtige schoenen en bij padsende riem

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat onze kleinzoon zij..opa je heb daiment painting schoenen aan

Geweldig, super pasvorm en loopt heerlijk

Komen er vast nog meer

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Design van comfort van prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alle keren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De reacties op design

Altijd leuke schoenen

Kwaliteit van de schoenen is super. Zelf vindt ik de ronde veters iets minder (gaat vaker los).

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak leuke reacties, alleen jammer dat Hugo de Jong ook zulke schoenen draagt, daardoor zijn de reacties soms stuk minder leuk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dames die er wilt van zijn :-)

Klebergeruch

Passform, Design, Lieferung alles top. Aber die Schuhe stinken mindestens eine Woche nach Kleber. Neu ins Auto bei Fußraumbelüftung geht gar nicht.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Tolle Designeideen
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Tevreden

Tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goed
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Aanradertje

Snelle levering van top kwaliteit schoenen. Mooie prijs voor een mooi paar schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Fris en vrolijke schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

Altijd Trendy op stap !

Leuk stijlvol assortiment.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker afwisselend en altijd opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen enthousiast

Mooie schoenen met een super snelle levertijd.

Mooie schoenen met een super snelle levertijd. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van bijzondere schoenen en niet van die saaie zwarte of bruine.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel mensen spreken me aan op de mooie schoenen

Bedroevend

Schoenen gekocht en er een tijd op moeten wachten. Schoenen lijken een misprint en grasvlekken te hebben. Contact gezocht met lureaux over retourzending, geen antwoord. Echt een grote teleurstelling!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Afwijkende en opvallende prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mijn eerste paar heeft regelmatig complimenten gekregen, maar na deze ervaring nooit meer.

Mooie comfortabele schoenen

Top voor uitbreiding

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Perfect eigen mooi
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik voor vaderdag weer een mooi paar heb gekregen

Trendy en servicegericht

Schoenen waren netjes binnen 2 dagen binnen. Ze zagen er precies uit zoals verwacht van de website, echter was de maat niet goed. Na de schoenen geretourneerd te hebben en de serviceafdeling op de hoogte gesteld te hebben, kreeg ik binnen een dag netjes reactie dat de nieuwe maat toegestuurd zou worden. Binnen een week alles netjes geregeld en nu happy met mijn 2 paar nieuwe schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? trendy, leuke motieven

Zo mooi die schoenen!

Prachtige schoenen , uitstekende pasvorm en onwijs snelle levering. Alle lof voor Lureaux.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldige kleuren combinaties
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere keer als ik met weer nieuwe schoenen aan kom

Schade aan schoen

Graag reactie op mijn mail, aansluitend kan ik een goede beoordeling geven. Alvast bedankt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke style

Fijne schoenen, snel geleverd.

Zie onderwerp.

leuk design, zitten geweldig

Ik ben erg tevreden over de schoenen van Lureaux, helaas wel jammer dat ik de schoenen pre-order heb besteld en deze met een leuke pre-sale prijs geleverd zijn. Maar had beter kunnen wachten op de vaderdagkorting hierdoor was de pre sale korting niet zo aantrekkelijk meer ze waren goedkoper geweest als ik ze een week later had besteld met de vaderdag korting.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? aparte design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd positief

Helemaal top!!

Al vaker een paar schoenen besteld en iedere keer helemaal top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie designs. Voor ieder wat wils.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? “Jij hebt altijd mooie schoenen aan.” Dan leg ik uit dat mijn moeder altijd zei: “al zijn je kleren kapot of vuil, je schoenen moeten kloppen!”
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dagelijks tijdens mijn werk als tattooeerder in stijl.

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gave schoenen, mooie bijpassende riem, voor een goede prijs. Zeker nu met de leuke vaderdagkorting. Snelle en nette levering ook.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De gave en aparte designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Eigenlijk altijd positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat onze mopshond blaft als ik met mn nieuwe schoenen opduik.

rien reçu très déçu de ce cite

argent bien débiter sur le compte , pas de retour de date de livraison , ni de suivi de commande , très DECU de cette expérience !!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? pas livrer
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? pas livrer
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? pas reçu

Topkwaliteit ! Zeer snelle levering.

Hi, woensdag besteld en donderdag 15u00 geleverd. Onmiddellijk gedragen en het is alsof ze op maat zijn gemaakt, echt een luxe voor mijn voeten !!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn gewoon SPECIAAL.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heb ze slechts 1x gedragen

Blitse schoenen van hoge kwaliteit!

Net als de eerder gekochte schoenen zitten deze ook weer direct als gegoten. Als de kwaliteit net zo is als mijn eerste paar, kan ik weer vele jaren de blits maken met deze stappers!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk, vlot design.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties.

Schoenen zitten lekker. Eindelijk iets anders dan zwart of bruin.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? veel leuker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? mensen vinden het leuk

Topkwaliteit - prachtig design!

Topkwaliteit producten, prachtig design!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prachtig Design

. Mooie schoenen. Goeie pasvorm. Al veel complimenten gekregen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geen 13 in een dozijn schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zie boven
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Reactie van mijn dochter. Cool

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen