Ich habe jetzt 4 Paar Schuhe bestellt (2x2), beide Lieferungen kamen sehr schnell (ca. 3-4 Werktage) und ohne Beschädigung bei mir an. Die Schuhe passen mir mit den angegebenen Größen alle perfekt. Aber ich muss sie alle nochmal zum Schuster bringen zum Weiten (meine Füße sind manchmal etwas dick). Aber die Passung und Form sind perfekt!! Absolute Empfehlung, mal welche auszuprobieren!!
snelle levering en natuurlijk prachtige schoenen en bij padsende riem
Komen er vast nog meer
Kwaliteit van de schoenen is super. Zelf vindt ik de ronde veters iets minder (gaat vaker los).
Passform, Design, Lieferung alles top. Aber die Schuhe stinken mindestens eine Woche nach Kleber. Neu ins Auto bei Fußraumbelüftung geht gar nicht.
Tevreden
Snelle levering van top kwaliteit schoenen. Mooie prijs voor een mooi paar schoenen.
Leuk stijlvol assortiment.
Mooie schoenen met een super snelle levertijd. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Schoenen gekocht en er een tijd op moeten wachten. Schoenen lijken een misprint en grasvlekken te hebben. Contact gezocht met lureaux over retourzending, geen antwoord. Echt een grote teleurstelling!
Top voor uitbreiding
Schoenen waren netjes binnen 2 dagen binnen. Ze zagen er precies uit zoals verwacht van de website, echter was de maat niet goed. Na de schoenen geretourneerd te hebben en de serviceafdeling op de hoogte gesteld te hebben, kreeg ik binnen een dag netjes reactie dat de nieuwe maat toegestuurd zou worden. Binnen een week alles netjes geregeld en nu happy met mijn 2 paar nieuwe schoenen
Prachtige schoenen , uitstekende pasvorm en onwijs snelle levering. Alle lof voor Lureaux.
Graag reactie op mijn mail, aansluitend kan ik een goede beoordeling geven. Alvast bedankt.
Beste, Onze excuses voor het eerste paar wat u heeft ontvangen met schade. Wij hebben u direct een nieuw paar toegestuurd welke u zo te zien heeft ontvangen. Veel draagplezier Team Lureaux Shoes
Zie onderwerp.
Ik ben erg tevreden over de schoenen van Lureaux, helaas wel jammer dat ik de schoenen pre-order heb besteld en deze met een leuke pre-sale prijs geleverd zijn. Maar had beter kunnen wachten op de vaderdagkorting hierdoor was de pre sale korting niet zo aantrekkelijk meer ze waren goedkoper geweest als ik ze een week later had besteld met de vaderdag korting.
Al vaker een paar schoenen besteld en iedere keer helemaal top!
Gave schoenen, mooie bijpassende riem, voor een goede prijs. Zeker nu met de leuke vaderdagkorting. Snelle en nette levering ook.
argent bien débiter sur le compte , pas de retour de date de livraison , ni de suivi de commande , très DECU de cette expérience !!!!
Hi, woensdag besteld en donderdag 15u00 geleverd. Onmiddellijk gedragen en het is alsof ze op maat zijn gemaakt, echt een luxe voor mijn voeten !!!
Net als de eerder gekochte schoenen zitten deze ook weer direct als gegoten. Als de kwaliteit net zo is als mijn eerste paar, kan ik weer vele jaren de blits maken met deze stappers!
Schoenen zitten lekker. Eindelijk iets anders dan zwart of bruin.
Topkwaliteit producten, prachtig design!
. Mooie schoenen. Goeie pasvorm. Al veel complimenten gekregen