Leuk, mooi, goed zittend en vlotte service

Mooie kleurrijke en originele designs, goed zittende schoenen, redelijke prijs - top

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ja
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Prachtige schoenen en een top service.

Alles klopt. De bestelling en betaling verlopen soepel. Goede korting op de prijs. Aflevering en berichtgeving ook prima geregeld.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitdagende designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn leerlingen van groep 4 die mijn blauw gevlamde sneakers zo mooi vonden en de schoenen op de site van Lureaux wilden zien.

Prima kwaliteit en goede service

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De verbazende blikken en tegenwoordig noemt iedereen je minister de Jonge

perfect geregeld en fantastisch op tijd afgeleverd

Mooi en apart goed zittende schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? lekker apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Apart wel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op feestjes

Mooie schoenen

Mooie schoenen met bijpassende riem.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en modieus
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel en opmerking oh mooi bijpassende riem
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op het moment van ontvangen schoenen op mijn verjaardag

Nice item fitting perfectly

Nice item fitting perfectly

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 100%

Leuke schoenen en goede service

Via Facebook ben ik bij Lureaux terecht gekomen. Voor mij waren er onmiddellijk 2 paar schoenen die mij opvielen. Even contact gehad met Niels omdat er een paar dingen niet op de site stonden die ze wel hadden wat toch wel jammer was ook omdat het een presale was met een klein beetje extra korting, ik heb toen ook niks besteld. Enkele dagen later toen de presale voorbij was stond wel alles online en dan mijn bestelling geplaatst die zeer vlug geleverd werd. Ik moet zeggen mijn schoenen met bijpassende riem zijn beautys :). Dus al bij al goede service al zou ik het bij de volgende presale fijn vinden dat alles direct op de website staat zodat er vlot kan besteld worden.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Goed, en daar bedoel ik mee de klantvriendelijkheid en de website. ziet er allemaal goed uit. Ook de prijs is erg vriendelijk, en dat maakt het dan ook niet uitstekend. De kwaliteit van het product is goed gezien de prijsstelling. Maar het zijn dus geen vol lederen schoenen of riemen. Dus daar zit dan toch een verschil in van uitmuntend het kan niet beter en mijn beoordeling goed. Want dat de schoenen niet van vol leer zijn staat niet zo duidelijk vermeld op de website. Het staat er wel, maar voor de bijzondere uitstraling is de grondstof van het product toch niet zo goed als dat de uitstraling doet geloven.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De schoonheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel dat wel

Heerlijke, mooie schoenen aan mijn voeten

Het is elke keer weer een genot om een zending te mogen ontvangen. De geur van mooie, nieuwe schoenen nodigt uit om de dozen snel te openen. Snel de nieuwe modieuze schoenen aantrekken en er heerlijk mee rondlopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de verschillende designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? hele positieve reacties vanwege de afwijkende kleuren en designs.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? leerlingen van mijn school, die vragen of ik nog meer van die mooie schoenen heb

Sehr gut verarbeitet und passen perfekt

Unkompliziert, schnell und hochwertig

Attention à la pointure

Sur le site il est marqué de prendre une taille en dessous car les chaussures taillent grand. Ceci est plus ou moins vrai car je fais entre 39 et 40 suivant les marques. J'ai donc pris 39 et la longueur est juste (je n'ai pas beaucoup de place devant mon pied pour être vraiment à l'aise). Je ne les ai pas renvoyer pour ne pas payer les frais de retour et ainsi alourdir la facture des chaussures.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? pas encore portées
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? pas encore portées

Super service!

Bestelling snel verzonden en verwerkt. Contact via de chat ging super en snel geregeld.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een keer iets aparts, leuk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het openen van de doos

Snel!

Inmiddels heb ik 40 paar leuke schoenen. Net 41e besteld en andere dag in huis!!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak goeie reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ze net binnen zijn.

knappe schoenen

Steeds bijzondere en goed passende schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Variatie en combinatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker

Retour/geruild zonder gedoe

Helaas twee keer een paar Corkify ontvangen met schade erop. Zonder gedoe omgeruild en nu blije bezitter van weer een mooi paar Lureaux schoenen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Diverse

Geweldige schoenen en heel modern ook

Mooie schoenen fijne levering willen niet meer anders , ja damesschoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De keuze
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mijn man is 66 en is 42 kilo afgevallen kan nu dus moderne kleding aan ook schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het positieve commentaar van anderen

Altijd verrassend

Trekt menige positieve aandachten

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel vernieuwend en fris ogend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd zelfs van andere mensen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand is ze ook gaan bestellen

Alles bestens.

Superschnelle Lieferung. Schuhe ausgepackt, angezogen und passten wie angegossen. Waren bestimmt nicht die letzten Schuhe die ich bei euch bestellt habe, Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sehen nicht langweilig aus. Super Design.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Die Leute fanden die Schuhe super.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Super service

Super snelle levering, netjes verpakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De gewaagde kleuren, stijlvol en kwalitatief

Ich bin einfach nur begeistert!

Außergewöhnliches Design! Super Qualität, elegant und stilvoll! Ich habe mir gleich 8 Paar bestellt, weil ich mich nur schwer entscheiden konnte. Da kommen sicher noch welche dazu!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Außergewöhnliches Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Die Leute sind begeistert
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Der Vorstand bei meinem Arbeitgeber hat mich für meinen guten Geschmack gelobt!

Met Lureaux geen enkel probleem.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Beter
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer goed

Super schoenen.

Mooie goedzittende aparte schoenen. Draag ze graag in reeds diverse modellen en kleuren.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan andere, das perfect.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zee veel leuke reacties op de schoenen

Alles altijd op tijd

Besteld en dat wordt waargemaakt. Snel antwoord als er een vraag is

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldig
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik op de fiets aangesproken wordt met leuke schoenen

Top merk, top schoenen

Top schoenen

Geweldig!

Goede service voor geweldige schoenen, wat wil je nog meer?!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lureaux schoenen zijn comfortabel EN gezellig van kleur en motief
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg veel leuke aanspraak op m'n schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik stal de show met mijn schoenen op een bruiloft

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen