3 x nu in huis

Mijn 3de paar schoenen aangeschaft bij Lureaux. Prima schoenen die modieus zijn. Ja het smaakte naar meer. Prima kwaliteit voor een juiste prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte mooie schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vallen op. En dat in het positieve.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Geweldige schoenen

Zit comfortabel, oogt geweldig en belangrijkste; zeer goed betaalbaar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversiteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Leukere schoenen dan een bruidegom.

Zoals gewoonlijk perfect

In korte tijd 3 paar Lureaux besteld, pakt iedere keer perfect uit. Op naar het 4e paar met bijpassende riem.

Nog mooier dan verwacht!!

Afgelopen donderdag heb ik mijn vierde paar schoenen met bijpassende riem ontvangen en zoals de voorgaande keren was ik weer aangenaam verrast, ... wat een mooie schoenen.

3de paar ondertussen en 3 keer geweldig!

Super schoenen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super design en perfecte pasvorm
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen die iets met schoenen heeft vindt ze geweldig. Zowel de veterschoenen als de sneakers

Leuke schoenen, snelle levering.

Brede keuze, goede prijs, zitten lekker

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer kleurrijk, leuke patronen, niet standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig: leuke schoenen!

mooi product op tijd geleverd

De volgende keer als ik schoenen nodig heb, kijk ik eerst bij Lureaux!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? aparte schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? 'k moet ze nog aandoen, gekocht voor een bruiloft eind augustus

PRIMA GELEVERD

MAAR DAN KRIJG IK EEN TEGOED BON VAN 10% KORTING .. GELDIG 24 UUR .. JE BEDENK HET NIET.... MAAR HET IS ZO ZIELIG ....IK HEB DE SCHOENEN NOG NIET EENS BINNEN , NIET GEZIEN , NIET GEPAST EN DAN 24 UUR GELDIG .. HET IS VOOR MIJ EEN REDEN OM ERGENS ANDERS VOORTAAN TE GAAN KIJKEN ,,, HET GAAT ME NIET OM DIE PAAR EURO KORTING ... MAAR OM DE TRIESTE INSTEEK VAN JULLIE BEDRIJF , GEEF DAN GEEN KORTING ZOALS IK AL ZEI ERG TRIEST, SORRY , MAAR IK KAN ER NIETS ANDERS VAN MAKEN MET VRIENDELIJKE GROET PETERPIET VAILLANT

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Ze zitten als gegoten en ik krijg lovende woorden van verschillende mensen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel meer dan bij 'normale' schoenen

Top product

Mijn eerste schoenen van dit merk zien er erg mooi uit . Als ze goed bevallen zal ik er zeker nog een paar bestellen. Zeer tevreden tot nu toe

Top met 1woord

1dag na bestelling en betaling netjes optijd geleverd. Ik ben happy....thanks

Prima product prima levering

Mooie schoenen goede kwaliteit en pasvorm snelle levering

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen reageert enthousiast

Top kwaliteit schoenen en erg vlotte levering

Top schoenen voor redelijke prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief

Mooie schoenen voor iedere moderne man

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Verfrissend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd dat het gewaagd is

Zeer goede ervaring

Leuke prints,heel appart,snelle levering. Wel wat aan de dure kant, maar dan koop je ze in promo.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik vind de apparte prints heel tof
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig leuke opmerkingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij het openen vd doos. Zien er nog beter uit dan op de site

Top Qualität zum super Preis

Bin von der Qualität der Schuhe überzeugt und auch passgenau verarbeitet. Besonders möchste ich die weiche Innensohle hervorheben. Wenn der Umtausch auf eine kleinere Schuhgrösse auch noch funktioniert, dann bin ich restlos begeistert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das Extravagante
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Soeben erst Kunde geworden...dass wird noch dauern,
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich Sie zum ersten Mal bewunderte

Chapeau Lureaux

Mooie schoenen besteld en na een graag over het behandelen via de chat kreeg ik meteen ook antwoo5. Zeer fijn. De schoenen werden ook snel geleverd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Is weer eens wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd wel leuke reacties op de opmerking van: het Hugo de jonge 2.0

TOP!

Snelle levering en goede schoenen. Al meerdere schoenen hier gekocht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd dezelfde goede pasvorm maar dan met een ander design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties!

Prachtige schoenen waar je aandacht mee krijgt.

Ik heb nu 12 paar schoenen waar ik met salsa dansen veel complimenten mee krijgt dat ze er mooi uit zien. Ze zitten ook perfect vanaf de eerste minuut.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat je veel aandacht krijgt.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Maak niet uit waar je loopt er is altijd wel iemand die erop reageerd.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op vakantie in Dubai, van de verkopers in de schoenen winkels.

super

correct geleverd en past perfect

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de kleurstelling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? regelmatig

Mooie schoenen/riem,snelle levering

Teveel om uit te zoeken,mooie schoenen/riem,en snelle levering

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel bekijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Jaloerse familie leden

Mooie fijn zittende schoenen

Oef, vlotte levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De veelkleurigheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hugo de Jongetjes
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mag in zoon vond dat ik het nog wel kan hebben

TOP-service

Mijn bestelling werd supersnel geleverd. Nadat ik besteld had, nog een chatsessie gevoerd met een medewerker van Lureaux. Dit was een prettig onderhoud.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? “ Onderscheidend “
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel mensen vinden de schoenen “apart”.

Mooie dessins, goede schoenvorm.

Goede pasvorm, bij sommige slijt de print wat snel maar verder geen klachten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie dessins, pasvorm en natuurlijk de prijs.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig.

Prima afhandeling.

Goede, mooie schoenen. Vlot geleverd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties en vragen

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen