Afhandeong van bestelling is snel, maar ook vragen worden snel opgepakt en klantvriendelijk op gereageerd. En mooie schoenen :-)
ik heb alleen maar goede ervaringen met bestellen en de ontvangen producten. ook als er iets niet goed gaat of fout besteld is reageren ze direct en denken mee. service is uitmuntend. Producten zijn goed prijs kwatiteitsverhouding is , wat mij betreft een 10 waard
Krijg veel complimenten over mijn schoenen
Auch ein Austausch wird problemlos gemacht.
Mooie schoenen voor een mooie prijs, ook goed gegaan met bezorgen. De schoenen beschadigen wel wat snel, dus je moet goed opletten bij het dragen.
Wordt vaak aangesproken vanwege de schoenen en de bijpassende riem.
Prima ervaring.
Zeer mooie schoenen en goed pasvorm
Allen geen antwoord op vraag op prijs aangepast word bij achteraf betaling wanneer de prijs lager is geworden.
Doen wat er beloofd wordt. Goeie kwaliteit/prijs verhouding
Geweldige mooie en fijne schoenen
De schoenen zien er netjes uit. Dit conform afbeelding internet. Snelle levering. Pascomfort is lastig te zeggen zijn nog wat stijf. Kwaliteit moet zich nog bewijzen. Dus of het worden meer sterren of het worden er minder. Voor nu beveel ik Lureaux aan.
Retour actie bewerkelijk (te). Stuur een retour sticker mee. Bij scannen Post NL direct bericht naar leverancier. Klaar!!
Na op de site terecht te zijn gekomen een paar schoenen uitgezocht en besteld. Omdat dit de eerste kennismaking was eerst maar 1 paar besteld om te passen. Dit alvorens verder te kijken. Na er op te hebben gelopen is het zeker dat ik vaste klant zal worden. Voor mij zijn het mooie, nette, maar vooral ook schoenen met uitstraling.
na het bestellen kwam netjes een tracktrace code. dat ging prachtig, maar 4 dagen later niets bezorgd. één mail later aanbod om nieuwe schoenen opgestuurd te krijgen ging supernetjes en snel: pakje was kwijtgeraakt bij de post. een dag later waren mijn nieuwe schoenen toch in mijn schoenenkast aanwezig! top service!
Fijn om te horen dat alles snel is opgelost Michiel! Veel plezier van je nieuwe schoenen!
Houd van niet standaard schoenen
Ik zou eigenlijk een tien kunnen geven. Maar dan zou alles perfect zijn en dan zou het zo maar kunnen gebeuren dat ze naast hun schoenen gaan lopen.
Haha bedankt voor je reactie! geniet van je nieuwe schoenen!
I love your shoes, sneakers, boots, and belts. I always know that my footwear is going to be one of kind. The greatest compliments I get are “where do you get those shoes!” Everybody loves them. Thanks Lureaux. Can’t wait to see what styles come out soon!
Prachtig uitgevoerde modellen in aantrekkelijke kleuren.
Ik ben al langere tijd opzoek naar leuke/opvallende schoenen voor een betaalbare prijs. Toen kwam ik bij lureaux. Vorige week kwam mijn bestelling binnen. De schoenen zitten top en zijn van goede kwaliteit. Ik ga zeker weer bestellen!
Informatie op website is goed en duidelijk. Schoenen ontvangen en de kwaliteit is goed, zeker in verhouding tot de prijs. Er zijn schoenen van betere kwaliteit te vinden, echter die zijn dan 2 a 3 x duurder. Enige verbetering: informatievoorziening rondom de pre-order kan iets duidelijker.
He Peter, Bedankt voor je reactie en voor je feedback! We gaan er wat mee doen. Voor nu veel plezier van je nieuwe aankoop!
Gewoon goed
Frank bedankt voor je reactie en veel plezier van je Lureaux shoes!
Altijd snel geleverd. Veel keus. Opvallende kleuren. Ik houd er van!!!
Bedankt Loeki en wij houden van je reactie!
Erg positief! Bijpassende riem in juiste lengte was niet op voorraad, maar via chatfunctie direct en persoonlijk geholpen. Afspraak om order te sturen zodra riem weer beschikbaar was, prima nagekomen. Mooie schoenen, juiste pasvorm /maat goed beschreven op website. Dus blij mee!
Vincent bedankt voor je reactie. En voor nu veel plezier van je schoenen!
Zeer netjes verzorgd, mooie tas erbij en schoenlepel .