Gewoon goed
Frank bedankt voor je reactie en veel plezier van je Lureaux shoes!
Altijd snel geleverd. Veel keus. Opvallende kleuren. Ik houd er van!!!
Bedankt Loeki en wij houden van je reactie!
Erg positief! Bijpassende riem in juiste lengte was niet op voorraad, maar via chatfunctie direct en persoonlijk geholpen. Afspraak om order te sturen zodra riem weer beschikbaar was, prima nagekomen. Mooie schoenen, juiste pasvorm /maat goed beschreven op website. Dus blij mee!
Vincent bedankt voor je reactie. En voor nu veel plezier van je schoenen!
Zeer netjes verzorgd, mooie tas erbij en schoenlepel .
Fantastic shoes. Amazing quality.Perfect fit. Design is stunning and fresh! Absolutely love them.
perfecte schoen
Zoals zovelen ben ik gevallen voor de mooie motiefjes van Lureaux schoenen. Net als een bepaald merk blije sokken steekt het lekker af tegen het bruin/wit/grijs dat de klok slaat. Ik heb een setje sneakers gekocht (met riem) en daar gaat deze review dan ook over. De riem komt zo'n 4 á 5 gaatjes tekort voor iemand van normaal postuur dus die moet je even bijdrukken. De schoen is van kunststof en ontzettend stijf en hard. Na een eerste korte wandeling naar de supermarkt kreeg ik al open blaren aan mijn hielen. 'Misschien moeten ze even ingelopen worden' dacht ik, maar dat geldt alleen voor leren schoenen zei mijn vriendin. Ze heeft gelijk gehad want ze lopen nogsteeds verschrikkelijk. Ik draag ze nu alleen nog als ik weet dat ik nauwelijks hoef te lopen. Jammer.
Alleen maar lof
Schoenen en riem online besteld en werden de volgende dag al geleverd. Riem had ik te opportunistisch besteld, deze was helaas te klein; maar kon ik eenvoudig omruilen. De schoenen zitten perfect. Goede pasvorm en knellen niet. Maat komt overeen met bestelde maat. En leuker nog, je hebt een paar schoenen en een riem die opvallen. En het geheel is ook nog eens stijlvol ingepakt. Een echt cadeautje voor jezelf.
Ruime keuze aan modellen en prints. Eenmaal besteld, worden de schoenen reeds de volgende dag aan huis geleverd ... perfecte pasvorm en comfortabel, altijd een eyecatcher
Goed om te horen Olivier. Geniet van je schoenen!
Al meerdere keren schoenen besteld en altijd tevreden. Zien er geweldig uit en de kwaliteit is uitstekend!
Kurze Lieferzeit
Heb twee paar prachtige trendy gekleurde schoenen met 3D print gekocht, werden perfect verpakt en zeer snel bezorgd. Maak op kantoor de juiste indruk ermee. Er gaan snel nog meer bestellingen volgen.
Alles wat beloofd werd is nagekomen
De schoenen, die spreken voor zich. Plaatjes zijn het. De service als iets mis gaat tijdens een verhuizing is uitstekend. Helaas te laat opgehaald dus retour gestuurd, centjes waren al retour en kreeg om ze opnieuw te bestellen een mooie kortingsbon. De verzendkosten? Die hebben hun voor hun rekening genomen.
Goed om te horen dat alles goed is verlopen Monique! Geniet ervan!
Zie hierboven
Ik schrok van de kunststofgeur toen ik de doos met mijn musica-schoenen opende. Ik kon namelijk nergens vinden of het leren schoenen waren op de site. Ben door de knieën gegaan voor de looks. Ik houd ze gewoon voor speciale, korte gelegenheden. Ben beetje bang dat 't paar schoenen me zweetvoeten gaat opleveren.
Zeer mooie schoenen voor een goede prijs. Blij met superdeal samen met bijpassende riem. Super snelle service. Inderdaad vandaag besteld, morgen in huis.
Fijn om te horen Ton. Veel plezier met je schoenen!
Toen ik de schoen aandeed vorige ik gelijk dat dit een geweldige schoen is. Prima comfort, en het voelt heerlijk om op deze schoenen te lopen.
Wichard bedankt voor je reactie. Voor deze reacties doen wij het!
Meer sneakers zou nog leuker zijn
Over 2 weken nieuwe collectie sneakers!
Mooie schoenen, perfect levering, goed prijs, ja ik ben super blij.
Na mijn bestelling en mail contact waren de schoenen snel geleverd. Ook de riem die met korting is aangeboden kan teruggestuurd worden waarbij ik deze in de juiste maat geleverd ga krijgen.
Fijn om te horen John!
De panthera snaekers besteld, maat 44 te klein, gisteren maat 45 ontvangen, super!
schoenen zitten comfortabel
De service is echt prima. Alle vragen die ik had zijn netjes en klantgericht beantwoord en ook uitgevoerd. En de schoenen zijn natuurlijk allemaal fantastisch
Goed om te horen Christine! Geniet ervan!