Hele snelle service!! En prachtige schoenen.
Heb 5 paar lureaux schoenen. Zitten lekker.
Mooie en goede schoenen. Kleur en ontwerp geweldig
Lureaux biedt een fleurig assortiment tegen een goede prijs. Niet beter of mooier dan de reguliere merken met meestal reguliere zwarte schoenen, maar een frisse aanvulling in mijn kast. Tip; trouwe klanten niet overstelpen met reclame!!
Online lukte het niet de gratis riem te selecteren. Na chat contact werd mij beloofd dat ze hem erbij zouden doen. En zoals beloofd zat de riem 2 dagen later in de doos bij de schoenen.
Zoals altijd heeft Lureaux ontzettend mooie schoenen en riemen. Je steelt er echt de show mee als je ze draagt. En ze zitten en dragen perfect en de kwaliteit is klasse.
Loop al vijf jaar op Lureaux schoenen . Zitten heerlijk en zijn altijd uniek. Goede service.
De volgende dag gelijk bezorgd. Kan niet wachten tot de samenleving weer open gaat zodat je deze mooie en bijzondere schoenen kan dragen.Wil er ook altijd de bijpassende riem bij. Voor mij perfecte pasvorm.Leuke reacties als je de schoenen draagt. De laatste tijd wel vaak geassocieerd met stijl van onze coronaminister Hugo de J..
Over het ontwerp alleen maar lof. Leuke designs dat is duidelijk. Technisch daarentegen kan het beter. De contrefort (het hielstuk) is teveel afgerond en ook iets te hoog waardoor het in de hiel snijdt, zeker als het buitenmateriaal harder is. De synthetische voering blijft een issue. Ondanks wat jullie op de site zetten blijft dit geen lederen voering en deze zal dus nooit zo ademen als leder (de illusie wordt wel gewekt met de gaatjes die doen vermoeden dat het varkenslederen voering is). Ik vind het dan ook heel spijtig dat jullie de voering op de site omschrijven als zachte lederen voering memory foam - Neen dit is geen lederen voering. Het zou al veel beter zijn moest de inlegzool leder zijn, dat zou al veel opvangen, maar ook die is synthetisch. Heel spijtig. Als heel fervente schoenenliefhebber met een heel grote schoenenkast vind ik het dan ook spijtig maar deze nadelen zullen me niet meer doen kiezen voor Lureaux schoenen, ondanks dat ik het design schitterend vind. Pas dat aan en in plaats van de 5 paar Lureaux die ik nu heb wordt dit een veelvoud ervan. Kritisch, misschien wel maar het is dan ook omdat ik veel potentieel zie in jullie merk.
Lureaux levert wat ze beloven. En dat binnen een dag. We zouden bijna vergeten dat het eigenlijk gewoon zo hoort, maar zij maken het gewoon waar.
Mooi assortiment, leuke aanbiedingen, snelle verzending, top !
Alles naar wens verlopen. Doen ook moeite om iets op telossen. Duidelijke communicatie met de chat.
Alleen de bijbehorende riem was niet leverbaar in mijn maat 120 cm hopen dat zodra deze weer op voorraad ze mij een berichtje doen zoal in de mail gezegd is Mvg armando van brink
Schoenen zijn veel te stijf. Lopen niet gemakkelijk.
Leuke print. Fijn lopende achoenen
Bestel volgens de aanwijzingen en het past altijd en je mag er mee "gezien" worden.
Ik was eerst enorm twijfelachtig over het online bestellen van Lureaux schoenen,omdat je de traditionele merken kent en ze kan passen in de winkel. Maar het viel me dan weeral op dat de kwaliteit bij deze vaak te wensen over liet. Blij dat ik de stap gezet heb, zeer tevreden mee en ik zal nog wel bestellen in de toekomst.
Leuke dessins, worden snel geleverd. Pasvorm is prima en ze voldoen aan de verwachtingen. modieuze schoenen leveren veel positief reacties op. en leuk ook met de bijpassende riemen
De schoenen zien er stuk voor stuk gaaf en hip uit. Goede prijs kwaliteitverhouding. Leuk dat er bijpassende riemen zijn. Het bestellen via de site is eenvoudig en er wordt snel geleverd. Leuk dat er regelmatig aanbiedingen en kortingen zijn.
Obwohl die Sneaker mir nicht passten, zu schmal geschnitten für mich , die waren wie immer von top Qualität und preislich in Ordnung
Very good and the best shoes
Schoenen perfect, service perfect. Schoenen PRACHTIG!!! ik ben zoals altijd weer ontzettend blij met mijn bestelling
Ik ben benieuwd naar de kwaliteit, het materiaal vd schoen in het bijzonder
Leuke schoenen, worden snel geleverd. Pasvorm is prima en ze voldoen aan de verwachtingen. Makkelijk schoon te houden en beschadigen minder snel dan de "dure" schoenen van andere leveranciers. Ondanks dat het geen echt leer is, ademen de schoenen prima. Ofwel geen last van zweetvoeten.
Leuke aparte schoenen, voor een goeie prijs en ze zitten super