Uistekend

Prima service uitstekende schoenen

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hele leuke

Makkelijk, snel en HEEL mooi

Zoveel mooie opmerkingen gehad, niet te zuinig. Heerlijke schoentjes met ook nog eens een fijne zool aan de binnenkant

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Betaalbaar en uniek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar, top dingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Mijn schoenen retour gestuurd omdat het model niet mooi was. Retour afhandeling netjes en mijn geld teruggestort gekregen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik vind jullie keuze enorm eindelijk wat anders. Maar de schoen is wat aan de lange kant als je wat kleinere voeten heb.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Fantastische schoenen

Perfect. Eindelijk eens schoenen voor de niet grijze muis. Snel geleverd en ook nog eens stijlvol verpakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Niet standaard

Mooie schoen, perfecte maat.

Prima.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan andere.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar leuke reacties

Sehr coole Schuhe

Danke Lureaux! Sehr bequem, wie beschrieben!

Het idee is leuk, maar......

Ik heb lang geaarzeld om een paar Lureaux schoenen te kopen: ik wil toch het liefst een paar schoenen passen, voordat ik ze koop. Uiteindelijk tóch gevallen voor de leuke ontwerpen. Het eerste wat mijn vrouw zei, toen de schoenen waren geleverd: "ze ruiken enorm naar plastic". Geen goede start. Na een middag dragen had ik bloedende achillespezen: een leren schoen geeft een beetje mee bij het lopen; déze schoenen zijn zó stug, dat je je huid eraan open haalt. Ik vermoed, dat dit een 'ééns maar nooit meer' wordt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de ontwerpen zijn absoluut mooi
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? nog niet gehad

Moderne schoenen met een goede pasvorm waar je de hele dag op kunt lopen.

Eigentijdse en unieke schoenen waar ik de hele dag op kan lopen. Dit zijn mijn derde paar schoenen en ik gebruik alle drie nog steeds. Een schoen die het ijs kan breken voor een zakelijke afspraak. Altijd positieve gesprekken over de schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek design en niet saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Men denkt altijd dat het schoenen uit het hoge segment zijn.

Snelle levering en goede service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Mooie, aparte en heerlijk lopende schoenen

Dat deze schoenen mooi waren wist ik al. Maar dat ze zo lekker lopen is een dikke plus!

Mooie schoenen

Leuke kwalitatief zeer goede schoenen, voor een leuke prijs.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen vinden de schoenen leuk

Snel en compleet

De schoenen kies je zelf, maar het verzenden is erg compleet door de bijgeleverde schoenlepel en bewaar zak.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Valt nog nier op, wel de schoenen zelf en dan verteld je het verhaal erachter
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ze uit de doos haalde

Fantastisch goede service

Heb al vele schoenen en riemen gekocht. Design is erg mooi, ze zitten erg lekker en prijs is goed. Ik had wat problemen met de riemen. Dit is super goed opgelost

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je bent geen grijze muis, je wordt altijd positief aangesproken en ik voel me bijzonder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel reacties allemaal positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mannen worden vaak gesproken door hun eigen vrouw waarom zij niet zulke mooie schoenen dragen

Mooie schoenen en zitten comfortabel

Mooie schoenen en comfortabele pasvorm, maar de kwaliteit van het materiaal zou ik graag verbetert zien. Bij de eerste keer lopen erop ontstaat er gelijk een knik in het materiaal waar je tenen ombuigen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Helemaal top
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig hoor ik iets positiefs van willekeurige mensen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een toffe reactie.

Designschoen voor scherpe prijs

Snelle levering. Keurig in de doos met opbergzak en schoenlepel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Die koop ik nooit

Perfecte pasvorm, mooi design

Perfecte pasvorm en mooi design

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het is in ieder geval niet saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke opmerkingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Met name in de USA zijn ze heel enthousiast als ik deze daar draag

Perfecte schoenen

Lopen onwijs lekker

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn appart en lopen lekker

Super schoenen, snelle levering

Mijn man draagt al enige tijd de schoenen van lureaux. Nu voor het eerst het hoge model en ik zelf heb de sneakers besteld Super leuk en zitten heerlijk!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints zijn super leuk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand die reageerde: he leuke schoenen! Hij bleek dezelfde te hebben

Tolle Schuhe:)

Habe jetzt schon 6 paare und bin von jedem paar hell auf begeistert... super Qualität, super Design:) Es werden noch viele Modelle folgen:)

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder, gehört zu den Schuhen immer dazu:)
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Die Hochzeit meiner besten Freundin:)

Heel goed, wel duur

Ik mis nog gele klomp schoenen

Voldoet aan verwachtingen

Als je aan de verwachtingen voldoet doenje het in mijn ogen altijd goed, het had de verwachtingen eigenlijk overtroffen maar de schoenendoos was heel erg gedeukt en ook beschadigt, dat vond ik jammer. Anders hadden ze er een promoter erbij gehad!

Gute Qualität, gute Preise, guter Service

Ob man die (Herren-)Schuhe mag oder nicht kann ja jeder für sich entscheiden. Im Vergleich z.B. mit Floris van Bommel sind die Preise sehr gut und die Schuhe haben etwa die gleiche Qualität.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? das Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man wird darauf angesprochen. Die meisten halten es für van Bommel Schuhe.

Schoenen met enorm wow effect en uitstekende klantenservice

Heb reeds diverse schoenen in kort tijdbestek bij Lureaux gekocht. De vele schoenen met verassende uitstraling maken me hebberig. Ervaringen met klantenservice via chat zijn heel goed te noemen. Puntje van aandacht is dat bij pre-order schoenen de gewenste maat snel uitverkocht kan zijn. Iets meer inkopen misschien Lureaux ?

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? WOW effect
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Klinkt misschien flauw maar ik krijg alleen maar positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat een collega zei dat ze zo graag had dat haar partner ook eens wat meer lef moest tonen met de aankoop van modieuze schoenen.

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht, uitstekende kwaliteit en snelle reactie op vragen via e-mail.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend, eigentijds, pasvorm
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Véél
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik bezit mijn eerste paar net een week. Ik hou jullie op de hoogte... ;-)

Fantastische en unieke schoenen!!

Echt geweldige schoenen met een uniek uiterlijk. Heb de bijpassende riem ook mee besteld. Pasvorm is perfect en kwaliteit is heel goed! Ik ga zeker nog vaker schoenen van Lureaux kopen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel origineler, unieke kleurstellingen en patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wordt vaak aangesproken en krijg alleen maar positieve reacties

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen