Gute Qualität, außergewöhnliches Design zu guten Preisen

alles gut

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Mooi schoenen, goede kwaliteit

De schoenen zijn gemaakt van goede kwaliteit met mooi kleuren en een goede pasvorm. Mocht je onverhoopt toch een probleem hebben met je schoen dan staan ze je netjes te woord en word er een passende oplossing geboden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren en motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak complimenten op mijn werk.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Super leuke schoenen...erg blij mee

Vrijdagavond besteld...zaterdagmiddag al in huis...super

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon lekker apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Levering lang onderweg

Op de site staat dat de schoenen ruim vallen. Maar er stond niets over dat ze erg smal zijn

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooi kleuren eeer eens wat anders

pre-order erg laat

Ik ben erg tevreden over de schoenen van Lureaux, jammer is wel dat ik schoenen pre-order heb besteld met een bepaalde leverdatum. deze leverdatum werd uiteindelijk nog 2 weken later, erg jammer!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? vrolijk en eigentijds
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak genoeg leuke reacties

Kekke schoen, maar nét iets te goedkoop

Ik loop normaal op schoenen van Van Bommel. Uitstekend voetbed en duurzaam materiaal. De schoenen die ik van Lureaux kocht (de Dino) zien er echt gaaf uit, maar de inlegzool plakt snel aan mijn sokken (wat bij andere schoenen nooit is gebeurd). Jammer, want door een duurdere inlegzool wordt de schoen niet vreselijk veel duurder. Maar de reacties zijn mooi. Daarom draag ik de schoenen tóch wel met plezier.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heldere print, uitdagende verschijning.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog geen.

Mooie schoenen

Heb maat 48, twijfelde maar toch een paar besteld, zitten heerlijk, knellen nergens ondanks dat ik ook brede voeten heb, zal zeker niet mijn laatste paar zijn die ik aan ga schaffen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de mooie kleuren en prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? fijne reacties, geef jullie naam door
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een vriend knielde om de schoenen te bekijken

Efficiënt

Genoeg keuze en snelle bezorging

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prijstechnisch oke

bin sehr zufrieden

die Wahre ist von sehr guter Qualität es gab zwar einen Fehler in der grösse bei der Lieferung aber das Problem wurde sofort behoben sehr freundlicher Mail Kontakt ...ich werde bei schönen Angeboten sehr gerne wieder bestellen …..

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? gute wahre und bezahlbar
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? ....schöne schuhe woher ????
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? von einer Frau angesprochen zu werden das ich schöne Schuhe trage

Mooie goede schoenen

Is leuk te zien dat er iets leuker is dan alleen bruine en zware schoenen. Leuke mooie kleuren en goede pasvorm

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De gedurfde kleuren en ontwerpen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg heelveel leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn vriendin

Top!!!

Iedere keer als deze schoenen draag krijg ik zuke geweldig reacties!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? brengen wat kleur in je leven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? te veel om op te noemen

Toffe schoenen!

Mooie schoenen en riemen voor een mooie prijs! De service was ook goed en de verzending was snel. Tot de volgende keer!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De vrolijke kleuren en prints.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tot nu toe van iedereen die ik heb gesproken!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De leuke reacties er op zijn wel erg fijn. Kan me voorstellen dat t echte conversation starters zijn.

Fijne winkel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Wauw effect
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke x
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog niet meegemaakt

Fijne schoenen zitten lekker

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik heb ook design schoenen van andere merken
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen vindt ze mooi

Tolle exquisite Schuhe

Immer wieder eine Freude, schnelle Lieferung und die Schuhe entsprechen immer den Erwartungen.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Eycatcher
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? geile Schuhe... top gestylter Mann

Super mooie en comfortabele schoenen aan een redelijke prijs

Het originele design deed mij besluiten om een paar met bijpassende riem te bestellen. Ze zijn zeer comfortabel, ik heb inmiddels al 3 paar in huis!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel design

Vorsicht... Suchtgefahr...

Mittlerweile bin ich Stammkunde und mit jedem Paar mehr, werde ich süchtiger und süchtiger nach diesen Schuhen...

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Schuhe passen wie angegossen und fallen extrem positiv auf.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ständig... Immerhin habe ich mittlerweile 7 Paar Lureaux-Schuhe. :-D
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Beim letzten Vorstellungsgespräch blieben meine Schuhe derart in Erinnerung, dass ich den Job bekam. :-D

Danke

Super Schuhe, super Service!!! Danke!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? immer anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? werde immer auf die tollen Schuhe angesprochen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? wenn sie neu kommen, und ich sie zum ersten Mal anziehe

Superrrrrr

Online besteld, keurig binnen 3 werkdagen, juiste maat, zit als gegoten! Prachtige schoen, krijg onwijs veel positieve reacties!! Aanrader!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart, ik hou ervan!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Onwijs veel!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Onbekende leuke vrouw op straat die mij positief aansprak op straat omtrent mijn schoenen

Extra voor minder

Na een paar vragen te beantwoorden kwamen hun met een paar voorbeelden. Mijn keuze viel op een andere schoen maar wilde daar een andere kleur veter bij geen probleem word geregeld kreeg ik er kosteloos bij.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Grote merken hebben ook mooie printen als je wat door zoek maar dan betaal je 2 keer zoveel.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Stiekem kijkende mensen kom je zeker tegen. Collega's kijken als ik binnen komt eerst naar mijn voetverpakking.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn eigen blik als ik de kunstwerkjes uitpakt.

Mooie schoenen ! Levering mag iets sneller !

Aankoop ging vlot en probleemloos, verdere communicatie mocht vlotter.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze vallen op en stralen kwaliteit uit !
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties alvast
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Heb de schoenen pas enkele dagen dus ik kijk al uit naar de leuke momenten;-)

Prima service en goede communicatie

Bij vertraging wordt dit duidelijk gecommuniceerd. Dat is plezierig. Verder mooie schoenen en goede kwaliteit. In de bijpassende riem kunnen enkele extra gaten gemaakt worden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzonder design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief

Mooie collectie

Hele goede service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Fijne en mooie schoenen

Werden iets later geleverd dan oorspronkelijk gepland maar juist omdat ik heel netjes op de hoogte werd gehouden maakt dat totaal niet uit. Plus, het wachten meer dan waard en draag ze inmiddels met veel plezier.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg er regelmatig leuke opmerkingen over! En word ook gevraagd waar ik ze gekocht heb.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Leuke complimentjes van onbekenden!

Mooi en knap ontwerp, kwaliteit kan iets beter

Ik ben zelfstandige met werkdagen van gemiddeld 12 a 14 uur per dag. De schoenen zitten op zich wel comfortabel, maar ben gewoon van echt lederen schoenen te dragen, schoenen zijn perfect voor eens avondje uit of bij bepaalde gelegenheid, maar niet voor 12 a 14 uur per dag te dragen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel, ze zijn opvallend en mooi

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen