Fijne schoenen

Mooie en fijne schoenen waar ook mijn steunzolen inpassen. Vond het jammer dat de pre order bestelling een aantal weken later is gekomen zonder veel info hieromtrent. Als dit beter geregeld zou zijn was het zeker een 8 geworden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijkheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mooi hoor in combinatie met een riem. Vindt alleen de riem te duur tov de schoenen

Goede kwaliteit

Vond het jammer dat er niet heel goed gecommuniceerd werd wanneer de schoenen daadwerkelijk bezorgd zou worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van bijzondere en speciale schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tijdens een kerstdiner met me familie

Goede service, duidelijke informatie over levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker vrolijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik wordt vergeleken met Hugo de Jonge

Prachtige schoenen

Pasvorm goed en appart

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Appart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meestal positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Mooie schoenen voor betaalbare prijs

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

geweldig

goede schoenen voor een goede prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? zitten lekker en staan goed
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar positieve

Sehr hohe Qualität. Gute Verarbeitung. Schnelle Lieferung.Super Service. Habe schon öfters bei Lureaux bestellt Lureaux kann nur empfohlen werden Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Saubere Verarbeitung
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Alle sind begeistert und wollen Wissen von wo die Schuhe sind
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Jemand wollte mir die Schuhe abkaufen.

Tolle Schuhe, Größenberatung perfekt so wie beschrieben, hier werde ich bestimmt weiter einkaufen.

Alles bestens, schnelle Lieferung, Top Schuhe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das ist es was ich immer gesucht habe. Mal was anderes.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Kann ich noch nicht sagen, habe zum erstenmal hier bestellt.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Anziehen, passt und sind bequem.

Snelle levering, mooie schoenen

Mooi product en snel ontvangst van product.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzondere print en mooi model
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Schoenen vallen op, dus leuke reacties

Mooie schoenen, maar het leveren zou eigenlijk net zo mooi moeten zijn....

Het leverproces, als je pre-sale schoenen koopt, scoort voor mij een onvoldoende. Als je pre-sale bestelt, dan financier je deze schoenen voor de leverancier voor. Vervolgens zijn ze leverbaar vanaf datum x, (en zie je dan op de webshop: voor 1700 besteld morgen in huis als ze leverbaar zijn), dan verwacht ik als pre-sale koper deze schoenen ook op dag x+1! En niet op dag x+5!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijke en stijlvolle schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hugo de JOnge schoenen, al is niet iedereen fan van hem...hahaha

Sehr schnelle Lieferung und ordentliche Ware

Einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung, Ware sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Schön bunt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Staunen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Aussagen wie , will ich auch haben

des chaussures uniques et originales

une commande facile d'accès , un délai de livraison rapide

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? l'originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? on me demande ou j'ai trouvé de telles chaussures , les réactions sont plutot positives
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? lorsque j'ai ouvert la boite pour les découvrir

Mooi, goeden opvallende schoenen die ook nog eens lekker zitten !!

DE schoenen die je gewoon moet hebben! Groeten, André Brilman Hengelo

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Chill
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar en ook jaloerse blikken :)

Mooie aparte schoenen

Werden op tijd en goed verpakt geleverd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijk. Gedurfde prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

Gewoon kopen.

Echt top. Pasvorm, maat en voetbed. Ik heb nu vijf paar met bijpassende riem. Voor iedere dag een ander model. Succes verzekerd. Als ik had geweten dat vrouwen zo vaak naar schoenen keken, had ik toen ik 21 was minder in de sportschool gehangen en gewoon een paar mooie schoenen gekocht.... niet vergeten riem erbij te kopen. Maakt het af.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Krijg iedere dag gave reactie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedere dag.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Hoeveel veren willen jullie in je kont? Zie boven ;)

Eindelijk al die bijzondere schoenen in 1 webshop

Ik zoek niet te standaard schoenen, maar dan was ik altijd rond de 300 euro kwijt. Nu heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik mijn bijzondere schoenen voor een schappelijk prijs kan vinden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker gek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief

Alles was perfect.

Alles was top.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ze van kleur veranderen..ligt de aan hoe het licht er op valt.

Makkelijk bestellen en geleverd volgens afspraak.

Ik heb mooie schoenen gekocht die later geleverd zouden worden. Ze zijn keurig op tijd geleverd en ze het zijn geweldige schoenen en zitten en lopen prima.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? aparte schoenen zijn leuk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? iedereen vind ze leuk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? mijn collega's reageren erg leuk

Pre orde bestelling gedaan. Duurde iets langer dan gezegd. Maakte mij eerst zorgen maar na chat met medewerker opgelost. Ze hadden iets vertraging. Hiervoor zou ik 10 euro credit krijgen maar die heb ik nog niet gezien. Schoenen en riem zijn inmiddels binnen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mooi.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Enthousiast over de schoenen.

Opvallende schoenen tegen een aantrekkelijke prijs

Pre-order geplaatst. 1e verwachte leverdatum was 9 maart. Ze zijn 20 maart gearriveerd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie en leuke modellen tegen een goede prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ze geleverd werden

geweldig leuke schoenen, prima prijs/kwaliteit , lopen lekker, goed advies over twijfels maatvoering via de live chat, snelle levering. Ik denk dat een blijvertje is voor mijn schoen aankopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? weer eens wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? gedurfd die schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze voor het eerst aantrekken

Heel fijne schoenen

Afgelopen week een paar schoenen besteld en de volgende dag al bezorgd! En deze schoenen zitten als gegoten, mede dankzij de duidelijke uitleg over het bepalen van de maat. Deze schoenen zijn namelijk puntiger dan gewoon, maar wel erg fraai (ik denk dat Hugo de Jonge deze ook draagt :-) )

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie dessins
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Perfecte pasvorm

Erg mooie stappers

Mooie schoenen met een fijn draag comfort

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie designs

Fantastische schoenen

Paar nummer 6 heerlijke schoenen. Altijd aanspraak

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke ontwerpen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heerlijke reactie:wat heb je nou.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Heerlijk op de markt boodschappen doen. Kraamhouder vraagt of ik even blijf staan. Er staan steeds meer mensen stilstaan.

Mooie schoenen en snel geleverd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bizonder

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen