Zalige schoenen maar jammer van de vertraging

Het is mijn tweede paar en ik ben nog steeds laaiend enthousiast! Fantastische look en heel comfortabel! Het was wel jammer dat de pre order zoveel vertraging heeft opgelopen, op zich kunnen jullie daar natuurlijk weinig aan doen, maar er kon wel een commerciële geste gedaan worden naar de klanten. Hier ben ik op mijn honger blijven zitten, jammer...

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende designs, maar toch klassevol
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Te gekke schoenen!

Inmiddels het 9e paar in mijn collectie, en het zullen er nog wel meer worden. Lopen heerlijk.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dessins.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna altijd enthousiast.

Alweer mooie opvallende schoenen voor een hele mooie prijs

Bestelling ging snel. levering duurde even omdat ik een pre-order had geplaatst. toch een mooie aanbieding met de riem erbij. ze zitten heerlijk en zien er lekker opvallend uit. geen grijze muizen schoenen. niet iedereen durft deze schoenen te dragen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak. niet iedereen durft deze schoenen te dragen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Gesprekken met wildvreemden over de schoenen.

Mooie schoen, goede pasvorm, uitstekend!

Schoenen met een uitzonderlijke uitstraling, modern, goede pasvorm en uitstekende levering. meerdere paren besteld, inclusief trouwschoenen. Schoenen met een "edge" ik houd ervan!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? aparte designs, statements
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer goede reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? trouwdag

Supergave aparte veterschoenen

Duidelijke website en goede communicatie

Mooi, exclusief en heerlijk zittend.

Al meerdere paren besteld. Zeer tevreden mee!

Uitstekende producten en service

Snelle levering, mooie producten, perfecte service. Van harte aan te bevelen.

Prachtige comfortabele schoenen!

Betaalbare modieuze schoenen

mooie en goed passende schoen

goeie ervaring zowel met een gewone levering als met een pre order

Sehr schöne Schuhe mit gutem Tragekomfort

Lieferung erfolgt recht zügig.

Communicatie -reclames had beter gekund

Duidelijkste site, nadat ik de pre-sales order had geplaatst was communicatie over de latere levering minder. Moest zelf een mail sturen wanneer ik een kon verwachten

Nette schoenen voor een mooie prijs

Mooie schoenen voor nette prijs Maat klopt als normaal

Deze keer duurde de levering iets langer maar het resultaat is weer goed

Grandioos

Super schoenen. Snelle levering. Schoenen die je niet vaak op straat tegen kom

Gematigd tevreden

3 x wat besteld. 2x inderdaad de volgende dag geleverd, de derde levering is nu al twee dagen te laat

Snel geleverd met goede info per mail.

Prachtige schoenen, kwaliteit, perfecte maat en snelle levering

perfecte schoenen en maat en levering

Super Schuhe mit passendem Gürtel

Gestern kamen meine Mamba-Schuhe nebst Gürtel! Ich bin begeistert vom Design. Auch die Passform ist prima. Gerne mal wieder!

Prijs/kwaliteit

Heel mooi afgewerkte schoenen voor een betaalbare prijs.

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Mooie schoenen,goede kwaliteit en snel verzonden. Alleen jammer dat er geen presentje bijgevoegd was voor mijn verjaardag. ;)

Leuke Schoenen

sehr einfache Bestellung und schnelle Lieferung

De schoenen zitten heel lekkee

Staan mooi onder een pak

Mooie schoenen en topservice

Ook al is het op afstand, Lureaux weet een persoonlijk gevoel te geven. Goede, mooie schoenen en goede prijzen.

Goede bereikbaarheid en snelle levering

Fantastische schoen maar...

Een fantastische schoen die zig-zag maar je moet ze wel even inwerken.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen