Geweldig geschoeid

Het blijven fraaie en goed zittende schoenen.

Perfecte producten

Echt erg mooie schoenen en riemen. En prima service. Heb nu 2x besteld en dat gaat vaker gebeuren

Fantastische schoenen voor een fantastische prijs

Ik heb meer ruimte nodig voor mijn schoenen, want schoenen van Lureaux zijn verslavend, het begon met 1 paar,.. inmiddels zijn het er al 6. TOP kwaliteit, loopt heerlijk, perfecte snelle levering, met zakje en schoenlepel.

Hellemaal goed

Gewoon goed besteld en geleverd volgens afspraak

Heb nog niets ontvangen

Heb n paar schoenen besteld maar wacht nog op levering

Prompt en keurig verpakt

Keurig in een doos, met schoenlepel en stofzak keurig en snel

Leuke schoenen voor een mooie prijs en snel in huis.

Ik vind Lureaux leuk. Een beetje verslavend zelfs. Het ontvangen van een bestelling is een cadeau en het voelt of je jarig bent. Ze sturen wel erg veel reclame via de e-mail, dat mag wel iets minder. Als je op iedere aanbieding in gaat, heb je zo een huis vol schoenen. Helaas heb ik maar twee voeten.

Snel geleverd. Mooie schoenen

prima schoenen krijg alleen maar leuke reacties ook al ben ik 71 jaar

leuke schoenen

Vlotte levering, maat schoen iets kleiner dan normaal.

Er staat vermeld op de site dat je gebruikelijke schoenmaat goed is, ik heb altijd maat 42, maar deze spannen toch wel in de breedte (wat zich nog wel wat zal aanpassen vermoed ik). Maar vooral, ze zijn pijnlijk aan de hiel. Halve maat groter was wellicht beter geweest.

goede service en goede kwaliteit

Een goede service en snelle levering. De kwaliteit is ook zeer goed

Goed produkt

mooi afgewerkt product

De prijs-kwaliteit verhouding is correct met het gekregen product.

Goede ervaringen al 2 keer iets besteld alleen een ding vind ik jammer dat je niet bij tpg of DHL punt af kan laten leveren

Vriendelijke en gerichte service.

Luxe schoenen voor een scherpe prijs

Schoenen aangeschaft voor onder het trouwpartij. Erg mooi en zeer betaalbaar. Service via chat is uitstekend. Ben meer dan prima geholpen. Dank jullie wel.

Mooie sneakers

Mooie sneakers goed verzorgde bestelling met schoenlepel en een linnen opberg zak top zeker niet m’n laatste bestelling

Mooie schoenen

Mooie schoenen, ook voor de grotere maten. Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Hoge kwaliteit voor schappelijke prijs

telkens als je reviews leest over een product denk je tegenwoordig al gauw: ja, ja, dat zal wel. Nou, het is hier dus echt zo. Prachtige schoenen. Ze passen als een handschoen, zitten licht en comfortabel.

Uitmuntend

Snelle levering en prachtig product! Schoenen geleverd met een mooie beschermzak en schoenlepel, riem eveneens met een mooi zakje ter bescherming. Zeker voor herhaling vatbaar!

Grosses Auswahl, guter Qualität, schnelle Lieferung

Schnell und unkompliziert!

Top schoenen

Snelle verzending en mooie schoen van zeer goede kwaliteit

Leuke, flitsende schoenen tegen redelijke prijzen.

Reeds een aantal jaren koop ik regelmatig een paar leuke, vaak bontgekleurde en van leuke motieven voorziene schoenen bij Lureaux. Persoonlijk contact met de mensen van Lureaux verloopt altijd vlotjes en ervaar ik als zeer prettig.

Besondere Optik

Alle Schuhe mit ausgefallener Optik, toll. Preis/Leistung super. Sehr erfreulich: die Schnürsenkel sind lang genug, zumindest bei meiner Bestellung Greenflash Sneakers. Schnelle Lieferung obwohl die Schuhe aus den Niederlanden kommen. Aber leider fehlen mir Details in der Artikelbeschreibung, z.B. Material... Ich bevorzuge runde Schuhspitzen, Business Schuhe gibt es nur in Karree-Form. Schade, ich hoffe, da tut sich noch was...

Assortiment top! Service top!

Soms heb je van die bedrijven. Je vind ze al surfend. Mooie originele schoenen. Keuze genoeg. Schappelijke prijzen. Leuke aanbiedingen. Je bestelt een paar. In een mooie doos met schoenenzak en schoenlepel extra. Je bent al blij. Nieuwe winkel erbij. Dan is er eens wat en je trekt de stoute schoenen aan. Pun intended! Dan blijkt dat ze gelijk bereikbaar zijn, reageren en direct service verlenen. Helemaal top! Fan er bij!

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen