Goede kwaliteit en service

Mooie schoenen en gelukkig in mijn maat te verkrijgen .

Mooie schoenen! (Zoals altijd) Snelle en correcte levering. Volgende keer zal ik hier weer bestellen

Super Qualität

Sieht sehr nice aus, die Farbe wahr nicht ganz dem Bild entsprechend, aber Qualität ist super und mega bequem. Preis leistung Top!

Heel mooie schoenen

Goede ervaring,snelle levering

Mooie schoenen, zitten lekker, niet duur

Hele fijne schoenen die lekker zitten en waar ik altijd complimenten op krijg!

Super goede kwaliteit en zeer snelle levering

De schoenen die ik gekocht heb zijn prachtig en zitten ook heerlijk, een klein beetje inlopen omdat ze aan mijn voeten moeten wennen is normaal. Na een dag geleverd had ik ook niet verwacht en was ik zeker blij verbaasd over! Overal goede kwaliteit en zeer snelle levering waar ik super blij mee ben.

Mooi. Vlug geleverd. Passen precies

super!!

Fijne site en het bestelde is super snel bezorgd in zeer nette staat.

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Snelle levering .

Snelle en zorgvuldige levering

Makkelijk zoeken en bestellen. Goede productinformatie. Snelle levering.

hele mooie schoenen veel plezier van

***

Die Schuhe sehen mega aus und sind sehr bequem.

Schnelle Lieferung wie versprochen, flexibler Service und gute Qualität. Gesamtbewertung: Sehr gut!

Goede design schoenen voor een normale prijs!

Ik bezit nu een aantal paar schoenen van lureaux. Makkelijk besteld. Snel geleverd. Goede kwaliteit. 1 minpuntje. Als bestaande klant krijg ik naar mijn inzien te veel mail met aanbiedingen.

Prachtige schoenen die goed zitten

Ik heb mijn derde paar nu. Het loopt heerlijk en ziet er goed uit. En dat voor een goede prijs!

Geweldig.

Fijne website, snelle levering, goede service

Snel geregeld

Fijne nieuwe schoenen besteld. Maat is precies goed. Schoenen zijn van goede kwaliteit en pasvorm en zitten heel prettig.

Top schoenen

Leuke gekleurde schoenen zitten perfect en top kwaliteit. Levering super snel gewoon top.

Op tijd geleverd en volgens afspraak, alleen jammer dat de beloofde schoenlepel er niet bij zat

Tevreden

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie set.

Schoenen voldoen niet helemaal.

De aangeschafte schoenen voldoen niet helemaal aan mijn verwachtingen. Ontwerp , pasvorm ed is in orde maar na twee weken gebruik is al een stukje van een hak afgebroken. Wel een beetje snel m.i.

Goede shoenen, zien er goed uit, komt in een mooie doos, hopelijk houden ze het lang uit :)

Ik heb nu al meerdere paren besteld bij Lureaux en telkens kan ik genieten van een top kwaliteit zowel qua product als service.

Hip goede prijs kwaliteit

Snel bezorgd

Top schoenen

Geweldig product, mooi design en goed voetbed

Leuke niet alledaagse schoenen en fijn dat je er ook bijpassende riemen kunt aanschaffen.en inderdaad ze passen gelijk.ben er heel blij mee.ga zo door,denk dat het niet bij dit ene paar blijft.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen