Super service

Maandag retour aan gekomen bij Lureax. Dinsdag de vraag gesteld hoe de stand van zaken is. Voor einde van de dag antwoord dat de retour binnen was en de andere paar schoenen onder weg naar ons was. Deze donderdag mogen ontvangen.

En weer fijne schoenen

Schoenen erg mooi heb al eerder hier gekocht. snelle levering. En geweldige prijs/prestatie verhouiding. Een aanrader.

Super schoenen met hele goede pasvorm

Ben heel tevreden met mijn schoenen.

Super schnelle Lieferung. Schöne und bequeme Schuhe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service, goed verpakt, prima schoenen.

Helemaal top allemaal.

Net als altijd prima.

Terwijl ik nog bezig was een keuze te maken welke schoen ik het liefste wilde werd er via chat al contact gezocht. Gelijk kon ik vragen of een type nog in mijn maat beschikbaar was, dat hebben ze direct gedaan. Goed geregeld!

Goede snelle service en prachtige schoenen!

De schoenen worden snel geleverd. Ze zitten heerlijk soepel en stevig. En ze zijn natuurlijk prachtig om te zien! Een topproduct voor een prima prijs!

Ben zeer tevreden en blij met mijn nieuwe schoenen

Originele winkel met snelle levering

Leuke winkel met originele producten. Snelle en probleemloze levering.

prima borden

tikkie duur, maar wel mooie borden. Voelen degelijk. De borden waren fractie groter dan verwacht, maar we hadden dan ook niets opgemeten. Dus: heel mooi, degelijk servies!

Ik heb nu 2 paar schoenen van jullie Heel erg blij mee

Snel en goed

Eenmaal een keus gemaakt ging de bestelling makkelijk en was zoals belooft snel in huis

Bestelling altijd snel in huis.

Heb al eerder besteld en tot nu toe helemaal goed

Artikelen zijn goed en worden erg netjes geleverd.

Schoenen zitten als gegoten...

Schoenen lopen heerlijk

perfecte snelle levering ook de schoenen zijn prima kwaliteit

uitstekend

Ich bin verliebt

Ich habe Schuhgröße 45/46 und bin häufig vom Sortiment der Standardschuhmarken gelangweilt, bis ich auf euch gekommen bin. Die Auswahl ist der Wahnsinn und man sieht auf Anhieb wieviel Liebe in jedem Design steckt. Also habe ich mir und meinem Mann für Weihnachten (nicht verraten) jeweils ein paar bestellt. Als ich sie, nach einem superschnellen Versand (!) dann ausgepackt habe, hätte ich heulen können. Sie sehen perfekt aus, passen perfekt und tragen sich wahnsinnig gut. Tut mir bitte den Gefallen und macht weiter! Weiter mit ausgefallen Designs und wirklich schönen Schuhen in denen Liebe steckt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zitten vanaf de eerste dag heerlijk

Twee maanden geleden heb ik een ander model gekocht ( ook van jullie) en voor die schoenen heb ik pleisters nodig om mijn hakken te beschermen . Deze heb ik nu vandaag de eerste dag aan en zitten als gegoten

Zelden zulke mooie en comfortabel schoenen gehad

Al mijn derde paar, maatvoering is voor mij perfect!

Mooie prijs / kwaliteit verhouding

Maatadvies klopt perfect, kleurechte pics wysiwyg, snelle levering.

Uitstekende service.

Kopen bij Lureaux is mij uitstekend bevallen. Prima service en flexibel tijdens en na levering. Plezierig contact.

Goede deugdelijke verzending en producten in goede staat ontvangen

Mooi product en goede pasvorm

Schoenen zitten als gegoten!!!

Super schoenen en snel in huis.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen