Fantische, goede assortimenten en betaalbaar

Keuze en mooie aanbiedingen

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Hoogwaardig kwaliteit schoenen Levering vaak in 5 werkdagen in Nederland

Perfecte service

Erg blij met de artikelen en de service.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede service alleen jammer dat de riem maar tot 90 cm was. Verder helemaal top

Mooie schoenen, snel geleverd

Mooie schoenen, snel geleverd

Leverancier door mij niet te bereiken.

Eerste keer dat ik een product bij deze leverancier Heb besteld. Geleverde product ziet er goed uit, maar waren te klein. 2x geprobeerd om de service afdeling te bereiken lukte niet. Gaan zoeken hoe te retourneren. Volgens mij moet je zelf het retour formulier printen en opsturen en een label van dhl uitprinten. Voor mij te omslachtig. Mocht je nu zelf geen printer hebben hoe dan

leuke schoenen en snelle levering

leuke schoenen en snelle levering

prima ervaring

Prima ervaring kan niet beter !!!

ze zitten heerlijk, en een perfect service, ik had een klein dingetje met mijn schoenen en ik kreeg meteen een tegoed voor een nieuw paar. De volgende dag gehad na mijn mailtje .Echt fantastisch en een aanrader.

Prima schoenen gezien de prijs

Alleen jammer dat er vrij snel witte krasjes op ontstaan als door een botsinkje de toplaag losschiet

Zeer mooie en comfortabele schoenen voor een redelijke prijs

Op zoek naar wat aparte schoenen kwam ik altijd bij exemplaren van € 150 en veel meer terecht. Lureaux kwam voorbij en verraste mij met mooie betaalbare designs. Na 1 x een paar besteld te hebben bleek dat de schoenen niet alleen mooi, maar ook kwalitatief zeer goed zijn en heel fijn lopen. Heb nu mijn 3e paar besteld :-) Twee tips: mijn riemmaat is 135 en die hebben jullie niet, en meer aparte sokken zou ook mooi zijn.

Top schoenen

Prima service snel geleverd en top prijs voor deze schoenen

Geile Produkte - schnelle Lieferung

Die Schuhe sind genial . Super bequem und abgefahrenes Design! Top!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima! Doen wat er beloofd word

Gewoon erg snel verzonden en ontvangen... Prima service.

Perfect en goede service

Geweldig product goede kwaliteit

Snel en simpel bestellen

Snel en netjes

Super klantvriendelijk en kwaliteit

Aangegeven dat mijn maat er niet was en het advies was inschrijven voor de nieuwsbrief. Toch een aantal dagen later een persoonlijk bericht dat ze er waren. Binnen 1 dag geleverd. Goede kwaliteit en ze zitten heerlijk.

Snelle levering, heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Al drie paar schoenen en 2 riemen. Ik ben en blijf fan!

Goede artikelen

Snelle levering. Mooie producten. Goede klantenservice

Top schoenen

Top schoenen, veel kleuren

Een bedrijf wat goed communiceert en levert zoals bevestigd en vermeld.

Ervaring met dit bedrijf is goed. Duidelijke website waar alle informatie op terug te vinden is. Product is zoals vermeld. Aanrader!

Snelle service, goede schoenen, mooie kwaliteit.

Mijn ervaring met lureaux is louter positief. Ik krijg overal complimenten op mijn schoenen, ze zijn betaalbaar en zitten comfortabel. De snelle levering is een pluspunt en het constante vernieuwen van de modellen maakt dat je toch regelmatig kijkt of er nog iets nieuws is.

Kwalitatief goede schoenen voor een betaalbare prijs

Inmiddels 2 paar schoenen besteld en beide van goede kwaliteit. 1e paar was een pre-order en duurde daarom wat langer voordat ik ze had. 2e paar besteld en een dag later binnen. Van één schoen was de veter kapot. Mailtje gestuurd en ik krijg nieuwe veters toegestuurd.

Kwaliteit ,goede prijs ,snelle levering

Top schoen ,