Mooi spul

Simpel online te bestellen. Snelle levering. Netjes verpakt. Prachtige schoenen. Tevreden klant.

Goede en snelle service

Mooie schoenen gekocht. Bij 2e bestelling een ander type schoen en maat was niet helemaal goed. snelle en goede service van supportdesk. Kortom, helemaal tevreden

Schöne Schuhe, schenlle Lieferung

Schöne Schuhe, schenlle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische schoenen

Overzichtelijke webshop waarin alles duidelijk vermeld staat , snelle service en levering van Bpost , in het echt zijn de schoenen nog mooier gewoon apart komfortabel om dragen en prachtig

Geweldig.

Mooie en bijzondere schoenen

Gekregen wat ik wilde.

Bestelling was goed en snel geleverd. Schoenen en riem zijn leuk, in goede staat en de maat klopte.

Geweldige service met prachtig assortiment

Het assortiment van Lureaux is perfect voor mij. Met mijn maat was het altijd zoeken naar iets moois maar dat heb ik hier zeker gevonden. Door een vertraagde DHL levering heel goed geholpen door het team van Lureaux! Ik ga zeker zéér snel weer een mooi paar bestellen

Uitstekend!

Snelle afhandeling en een prachtige Pitone schoen Voldoet geheel aan de verwachtingen

supersnelle levering.

Prima kwaliteit, exclusief, goede pasvorm en waardevolle informatie vooraf aangaande de maatkeuze. Ga zeker nog een setje kopen

Klasse service

Heel fijn geholpen snelle zending en echt hele gave schoenen.

Super bediening en super schoenen

Mijn man en ik hebben meerdere schoenen van dit merk besteld en ze zijn echt super. Niet alleen mooi aan de buitenkant en goede pasvorm maar lopen ook heerlijk. Dit geld zowel voor de gewone schoenen als de sneakers. Ze zijn hun geld meer dan waard en kan ze iedereen aanbevelen. Inmiddels al weer de nieuwe collectie ook besteld. Dick Guijt-Oerlemans

Leuk bedrijf, topschoenen

Bestellingen worden keurig afgehandeld

Prachtige schoenen en riemen

Snel, alles volgens afspraak, erg mooi!

Onderscheidend en klantvriendelijk , voor iets bijzonders aan je voeten.

Als je je wilt onderscheiden van de rest . Zijn deze schoenen de Best . Pascomfort en loop gemak , past onder een spijkerbroek of een strak pak . Service is snel en correct . Dus bestel ze dan maar direct !

Super mooie schoenen! Kwaliteit is perfect en super mooi. Mijn vader had schoenen, riem en sokken voor mij gewonnen de schoenen en de riem zijn hetzelfde patroon super leuk om te combineren !

Originele ontwerpen

Goede pasvorm, mooi materiaal.

Gewoon goed

Luxe schoen met goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering van een sportieve, maar ook luxe schoen met een goede prijs kwaliteit verhouding

Super !! 👌👌

Precies wat ik wilde mooie schoenen voor een redelijke prijs, Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestellingen. Aanrader!!

Goede kwaliteit en aparte vormgeving

Supersnelle levering in goede verpakking met mooie bijpassende schoen of riemzak! Mooie aparte vormgeving van de trendy schoenen!

Uitstekende snelle levering

Snel, goed, betaalbaar, kwaliteit, trendy.

Geweldige schoenen van hoge kwaliteit

Gave schoenen, een keer wat anders dan normaal. Zitten lekker en kwaliteit is goed. Communicatie vanuit de klantenservice is vlot en duidelijk. Erg blij mee!

Originele schoen

Pasvorm goed, kwaliteit lijkt op eerste gezicht in orde. Nog even afwachten hoe de schoenen zich houden naar verloop van tijd. Prijs kwaliteit lijkt prima in orde.

Zeer goed en positief

Mijn ervaring is echt goed en positief.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen