Prima pasvorm

Voor het eerst 2 paar besteld en ik was een beetje sceptisch. Maar ik ben positief verrast! Ze zien er goed uit en passen perfect.

Super snelle bezorging en echte kwaliteit schoenen! Top! Ben erg tevreden!

fantastisch

geweldige schoenen, perfecte pasvorm en snel geleverd

zien er goed uit en passen ook goed

is voor het eerst dat ik hier iets aankoop er zullen er denk nog wel meer volgen

Mooie aparte schoenen voor een mooie prijs!

Mooie aparte schoenen die heerlijk zitten. Vele positieve reacties ontvangen. Echte eye-catchers!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

inmiddels mijn 3de paar. Opvallend dat ik bij paar 2 (Aztec) veel blaren kreeg tijdens het "inlopen" Maar paar 1 (weet type niet meer) en paar 3 (Blue Blossom) zitten en lopen als gegoten. Veel positieve reacties. Top modellen voor een schappelijke prijs.

Mooie nieuwe schoenen

Goede service en snelle levering

Mooi afgewerkt

Ik had het leer iets steviger verwacht.

Tot nu toe positieve ervaringen.

Verschillende aankopen, kwaliteit is ok, comfort zeer goed, levering snel en correct. Leuke en degelijke schoenen.

Helemaal goed

Prachtige comfortabele schoenen

Goede keus van mooie gekleurde schoenen. Snelle levering. Direct aangedaan naar werk. Zeer comfortabel voetbed, lopen goed. Overal zeer tevreden en dus blij met de aankoop. Bedankt.

mooie schoenen, kwaliteit is prima, snelle levering

ok

snelle levering, mooie schoenen.

Prachtige schoenen. Snelle levering.

Snel, goede kwaliteit, goede prijs en erg fijn.

Zeker nogmaals bij bestellen!

Gewoon top !

Mooie aparte schoenen voor een prima prijs ! Mijn man is er aan verslaafd😍

mooie eyecatchers

Heb zes dagen zitten dubben of ik de schoenen jungle zou kopen. Dit uiteindelijk gedaan. Moet ze nog even inlopen maar verder top schoenen.

top

Netjes snel ontvangen. Mooi product

Goede snelle service

Goede snelle service!

Snelle levering.goed verpakt mooie schoenen.

1e aanschaf en zeer tevreden!

Ik heb voor het eerst 2 paar lureaux's besteld. Uitstekende kwaliteit leer en een zeer goede pasvorm. Voor een man heb ik kleine voeten en daardoor is het soms lastig om goed passende schoenen te vinden. Maar ik heb het advies op de website omtrent maatvoering opgevolgd en ze zitten als gegoten! Let's start peacocking!

Goede service en vlot geregeld. Mooie producten.

Geweldig mooie schoenen. Goede kwaliteit.

Super mooie schoenen van goede kwaliteit

Schoenen worden altijd netjes geleverd, met een mooie opberg tas en schoenlepel. de kwaliteit van de schoenen is ook heel goed. Bovendien zijn het echte eyecatchers.

Mooie schoenen, loop je zo op weg

Hele mooie en aparte schoenen. Inmiddels 3 paar. Bestellen-passen en meteen er op weg lopen. Mooi assortiment.

mooie aanvulling op mijn toch al niet zo kleine modieuze schoenen collectie, en niet eens van leer!!

Prachtige schoen, wat ik vooral erg leuk vind is dat er bij sommige varianten ook de binnenkant net als de buitenkant is, daar zie je bij het dragen niks van, maar wel erg cool. Heb overigens wel beide achillespezen open gekregen, ben nu bezig om die rand wat te versoepelen om dit euvel te verhelpen en te voorkomen

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen