snelle levering, product matig

het materiaal van de geleverde schoenen en de riem voelen erg plasticachtig aan en hebben zeker geen hoogwaardige kwaliteitsuitstraling. Prijs/kwaliteitsverhoudeing is zeer matig.

Super Schuhe

Alles perfekt

Mooie schoenen, met unieke uitstraling. Helaas erg zweterig.

Het lijkt er op dat deze schoenen niet van echt leer zijn. Voor het eerst in vele jaren heb ik nu (deze) schoenen waarin ik zweterige voeten heb. Daardoor kan/wil ik ze niet meer aan. Zonde.

Mooie, bijzondere schoenen en alles naar wens

Schoenen zijn op tijd geleverd met duidelijke berichten om mij up-to-date te houden. Ze zijn goed en stevig ingepakt aangekomen en de verwachtingen van de plaatjes werden waargemaakt. De pasvorm is goed, dankzij de aanwijzingen op de site één maatje kleiner genomen, en de schoenen lopen comfortabel.

Mooie schoenen, matige levering!

Dag super gave mooie betaalbare schoenen, alleen was de kartonnen omdoos om de schoendoos heet echt Zeiknat! Daar kan Lureaux waarschijnlijk niet aan doen maar de bezorger (DHL) wel lijkt mij. Schoendoos zelf was ook wat vochtig, maar gelukkig de inhoud ervan niet.

Leuke goede speciale schoenen.

Nu mijn 3e paar schoenen aangeschaft, fijne pasvorm. Apart en leuk design, echte eyecathers!

Prima verzorgd, ik hoop alleen dat ze van DHL afstappen. Duurde niet 1 maar 3 dagen voordat ze bezor

DHL had schijnbaar moeite om Zeeuws-Vlaanderen te vinden. De bestelling stond 2 dagen in het sorteercentrum

Wat een geweldige schoenen! Groot draagcomfort, te gekke print en super prijs/kwaliteit verhouding

Dit zijn de schoenen die ik al heel lang in mijn hoofd had! Onwijs gaaf om ze hier te vinden op deze site. Ik was eerst een beetje sceptisch over de kwaliteit, maar die is volledig weggenomen, wat een schoenen! Dat er zulke schoenen bestaan met deze prints, ongelofelijk. Eerste paar was beschadigd, maar dat werd direct opgelost. Ik heb dat paar teruggestuurd en er werden direct nieuwe verzonden. Maandag besteld, dinsdag in huis, woensdag retour gestuurd en vrijdag nieuw paar ontvangen, wat een service. Telkens uitgebreid te woord gestaan en goed gelopen.

Zien er goed uit en passen goed!

Wat ik zag op de site heb ik ontvangen. Mooie kwaliteit en ze passen en lopen goed.

Leuke prints en goede kwaliteit. Altijd positief commentaar. De service is perfect.

Unieke beelden

De panter sneakers hebben zelfs een vacht!

Geweldige schoenen!

Geweldig mooie schoenen van goede kwaliteit. Het was een pre-order bestelling en ik had zelfs de schoenen binnen voor de verwachte datum, helemaal tevreden met de levering en schoenen!

Mooie schoenen

Prachtige schoen alleen de levertijd was wel wat onduidelijk.

goede kwaliteit en bovendien apart

Al diverse modellen gekocht en bij 1 paar was er een probleem. Na het sturen van een foto werd deze meteen goed opgelost door de schoenen te vergoeden.! Dus en goede kwaliteit en goede service.

Mooie schoenen, goed prijs !

Mooie schoenen. Riem van mindere kwaliteit, maar kom zeker terug!

Geweldige schoenen voor ieder wat wils

top schoenen, waarmee je voor de dag kunt komen.

fantastisch

zeer mooie prettige schoenen. fijn bedrijf. heb nu ondertussen paar nummer 4 ontvangen

Mooie schoenen, wat scherpe rand

Mooie schoenen, goede pasvorm, wel scherpe rand achterzijde/hak.

Ruime keuze snelle levering

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Gaaf en kwaliteit

Mooie en aparte schoenen, erg stevig en lopen goed

Top schoenen, snel geleverd!

Hele mooie schoenen tegen nette prijs! Snel geleverd!

Krijg veel leuke reacties van van mensen en vragen waar ik die schoenen besteld heb

Zeer snelle levering

geen woorden maar daden! En dat maken ze waar! TOP!

Mooie schoen

Schoenen zien er top uit, pasvorm is redelijk goed, ik heb 48 en het is ook net aan 48. Gisteren voor het eerst hier besteld, normaal loop ik op lederen schoenen dus ik ben benieuwd. Mede door verkoper mij over laten halen en dus besteld. Tot nu toe top de white wash schoen .... Niels de verkoper top 👍 Wie weet volgende keer bij weer zo'n aktie....

Schoenen zijn prachtig, maar levering via DHL geen succes

Op service van Lureaux valt niks aan te merken en ze leveren prachtige schoenen met mooie (smalle) pasvorm. Ik zou Lureaux wel adviseren voor een andere bezorgdienst te kiezen, want DHL maakt er een potje van (dit is niet gebaseerd op levering van Lureaux alleen, maar ook op andere leveringen via DHL).

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen