Ich würde sehr positiv überrascht die Schuhe sehen viel besser aus wie erwartet.Waren nicht meine Letzten.
Snelle levering en zeer gave schoenen met een wow factor
De schoenen vlot besteld en geleverd. Maat is perfect. Mooi uit de doos. 1 avond gedragen naar restaurant en de schoenen hebben al zwarte strepen waar de verf weg is. Spijtig.
Zonet heb ik (Vr. 61j) de zelf gekozen schoenen voor mijn man (63j) ontvangen. Det "Vert Allure" en de "Algebra". Hij vindt ze super mooi en die zitten ook meteen goed. Zo'n speciale schoenen vindt je in de gewone schoenwinkel niet. Mannen zijn al beperkter in hun kledij dat er wel eens een speciale schoen bij mag. Het moet ook niet altijd voor een feest zijn. Nu dus 3 paar van bij Lureaux en er zullen er nog volgen !
Mooie schoenen van goede kwaliteit en altijd op tijd geleverd.
IM SATZ ALLES GESAGT ;-)
Goede kwaliteit, snelle levering en zitten erg comfortabel.
immer perfekter lieferant, schnell, zuverlässig
De schoenen besteld op woensdag en zaterdag werden ze bezorgd, in Frankrijk. De schoenen zijn prachtig om te zien en super comfortabel. Dit was mijn tweede bestelling en zeker niet de laatste. Een absolute aanrader!
Lureaux is een goed bedrijf, kwaliteit is prima en een snelle levering. Een kleine verbetering zou zijn dat is de schoenlepel iets langer maken. Mensen zoals ik die al wat ouder worden krijgen steeds meer last van bukken. Dan zou een langere schoenlepel wel handig zijn.
Al een keer eerder overhemden gekocht. Zijn heel leuk en opvallend. Heb kort geleden de Mondriaan sneakers en overhemden gekocht. Ik heb in positieve zin wel de aandacht van mijn omgeving. Volgende keer een paar schoenen. Gekochte goederen worden snel en goed verpakt opgestuurd. Retourneren en omruilen (indien nodig). ook probleemloos. Vanuit mijn ervaringen een aanrader
Prachtige schoenen, zoals op de foto's. Geleverd in mooie doos met schoenentas erbij en een schoenlepel. Maat was in 1 keer goed.
De schoenen zien er geweldig uit zijn blikvangers.
De schoenen passen prima en hebben een mooie uitstraling.
Die Schuhe sind einfach nur toll und sehen fantastisch aus.
Opvallende schoenen maar niet ordinair. Prima pasvorm.
noch zu wenig Erfahrung, es war das erste Mal bez. Bestellung
Tja, ik at zal ik zeggen. Mooie schoenen met bij passende riemen. Bij de laatste bestelling kreeg ik extra korting op bloesjes omdat de bestelling iets langer op zich laat wachten dan ik gewend was. Met andere woorden, super service.
Altijd leuke reacties, maakt niet uit waar je bent, op straat, op t werk. Je krijgt altijd een (meestal leuke) reacties.
Ik had een pre order besteld in januari, vandaag ontvangen en het wachten meer dan waard. Mooie kwaliteit tegen een fatsoenlijke prijs. Communicatie via de app ging ook top.
Ich bin so zufrieden, dass ich bereits mehrere Hemden mit den dazu passenden Schuhen zu Hause habe. Es werden nicht die letzten sein. Vielen Dank und weiter so gute Qualität.
Website, schoenen en levering allemaal prima. Als er af en toe een reclame langs komt, ook alleen maar goed. Alleen het sturen van nep mail van een levering en het lastig vallen via whatsapp gaan echt te ver
Super bequeme und stylische Sneaker, passen perfekt … immer gerne wieder …
Altijd positieve opmerkingen over mijn schoenen!
Door de verhuisaanbieding heb ik weer een leuk paar schoenen kunnen scoren. Er was zelfs nog ruim voldoende keuze in mijn maat.