Die geilsten Schuhe, die ich je hatte. Es gibt immer irgendwelche Angebote, der Kundenservice ist einfach sensationell und der Versand schneller als manche innerstädtische Briefpost... Unschlagbarer Style zu erstaunlichen Preisen. Für mich? NUR NOCH LUREAUX!
Je denkt "morgen in huis na bestelling" niet echt zo, mischien tweedeling bestellingen één direct, een ander later.
Tolle Ware und schnelle Lieferung, sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis. Ich bin voll zufrieden, klare Kaufempfehlung.
Kwaliteit lijkt goed maar nog te kort gedragen om dat met zekerheid te zeggen.
Makkelijk via de site te bestellen. Mooie schoenen en perfecte pasvorm. Ik zit al op 7 paar, maar ben nog niet klaar!!
Ich war aufgrund, wie immer zu spät dran, unter Druck. Kommunikation und kurzfristige Lieferung perfekt.
Erg mooie prints. Als het leer was nog hogere score. Voeten worden wel wat vochtiger dan in lederen schoenen. Bij mn laatste bestelling nog waterproof spuitbus gekocht. Op de spuitbus staat voor leer. Ook dan voor kunststof?
Ben erg blij met mijn collectie, draag dagelijks Lureaux en mensen vragen waar heb je die gekocht…
Da Abwicklung erfolgt immer super unkompliziert und wenn’s mal eine Herausforderung gibt wird eine Lösung gefunden! Echt ein super vertrauensvoller Service!
Leuk combinatie van paar Schoenen en een riem . Netjes verpaking
In verleden altijd Floris van Bommel gedragen. 1.5 jaar geleden overstapt naar Lureax omdat de schoenen veel exclusiever zijn. De schoenen lopen voor mijn gevoel veel zachter en fijner als Floris waardoor ik mijn volle kast met Floris niet meer aan heb gehad. Mijn nieuw schoen ‘Glimmer’ is mijn nieuwe favoriet, echt al veel complimenten gehad. Blijf vooral doorgaan met het produceren van exclusieve schoenen want Floris is er mee gestopt. Ik hou echt van deze soort schoenen.
De service is geweldig. Ik had besteld en de volgende dag in huis. Schoenen passen perfect en zien er mooi uit.
Ik krijg regelmatig een compliment over mijn schoenen. Ik heb ook best wel een aardig aantal. Je moet ze wel durven dragen! Draagcomfort de
Ik was op zoek naar leuke schoenen voor bij een bruiloft. Ik ben best kritisch op schoenen, omdat ik wat bredere voeten heb met een hoge wreef. Ik heb maat 43, maar zeker niet alle schoenen zitten dan lekker. Ik heb de Oceanwave schoenen gekocht in pre-order, samen met de Oceanwave riem. Ze werden geleverd in een heel leuke schoenendoos en ze zitten echt als gegoten, voor mij echt een perfecte pasvorm. Jammer dat ik ze tot eind augustus in de doos moeten laten zitten :-( Enig minpuntje vond ik dat ik geen update van Lureaux zelf kreeg dat de schoenen geleverd gingen worden. Ik kreeg alleen een bericht van DHL dat er een pakket aan kwam.
super gave schoenen met bijpassende riem gevonden. Keurig verzonden. Mooie schoenentas en schoenlepel meegezonden. Als je heel goed oplet kun je alles voor een mooie prijs kopen. Hiervoor moet je wel opletten dat je de actiecodes verzilvert. Na het bestellen gelijk 2 mails ontvangen met irritante nieuwsbrief en reclame en een mail dat zo lang de bestelling niet is verzonden, er nog items kunnen worden toegevoegd zonder extra verzendkosten. zonder deze onzin hadden ze wellicht 5 sterren gekregen
Een paar voor mezelf en een paar voor mijn lief uitgezocht en ontvangen. We zijn er zeer gelukkig mee en maken er de blitz mee! Ik heb er zelf ook nog een bijpassende riem bij gekocht.. top!
Altijd goed en mooi
Ik vind de service heel goed en de bestellingen zijn er altijd mooi optijd zo blijven doorgaan
De Sand Paoley Panther schoenen zijn prachtig, heel mooi motief en fantastische kleur, ik ben er blij mee ....ga zo door Lureaux!
Zeer fijn contact gehad met de klantenservice om een goede keuze te kunnen maken. Designs zijn echt fantastisch en de kwaliteit van riemen en schoenen echt top! Volgende keer bestel ik weer!
Sinds een aantal maanden heb ik Lureaux Schoenen ontdekt. Was eerst een beetje sceptisch om schoenen online te kopen omdat ik geen makkelijke maat heb, afhankelijk van de schoen 39 of 40. En ik vind het lastig om 2 paar schoenen te kopen en dan 1 te retourneren. Ik heb nu al 6 paar schoenen maar daar zal het niet bij blijven
Overal waar ik kom krijgen we complimenten over mijn schoenen. En ze lopen heerlijk. En de pasvorm is altijd hetzelfde waardoor ik ze gewoon online durf te bestellen, ik weet dat ze goed zijn.
Toujours rapide et originale Juste j espère qu elle s abîmeraient moins vite que certains de vos modèles ….
Schoenen zijn mooi afgewerkt zit lekker en mooi onder een pak. Dank voor de mooie advies, en niet duur!
Snelle levering en ook fijn dat er op de site staat hoeveel er nog leverbaar zijn