De laatste 3 paar zijn top!
Mooie kwaliteit, goede zitcomfort, snelle levering, fijne prijs , helemaal happy met dit bedrijf, inmiddels al meer dan 10 paar .
De schoenen zijn altijd prima en levering en service ook. Eén keer overhemden gekocht, een maat groter zo als geadviseerd, maar deze blijven krimpen met iedere wasbeurt. Die koop ik niet meer.
Het vinden van de mooiste designs op de website, kijken of je maat er nog is, het bestellen en dan afwachten hoe lang het gaat duren voordat je ze aan kunt trekken. Pakket komt binnen en daar zijn ze! Een nieuwe dag begint weer met mooie schoenen!
Is altijd leuk om de collectie te bekijken. En iedere collectie heeft weer uitdagende modellen en printjes. De aansprekende schoenen zijn iedere keer weer aanleiding tot gesprek.
Positief! De afhandeling van de bestelling is goed verlopen.
Ik bestel niet zo graag online kleding of schoenen en elke keer blijft het een gok of ze passen of niet. Zo ook bij Lureaux dus. Bestellen ging eenvoudig, alles was duidelijk op de website. Bij het leveradres had ik oorspronkelijk een ander adres ingegeven dan mijn thuisadres. Toch bleek mijn thuisadres als leveradres te worden genoteerd. Achteraf kreeg ik een mail dat het alsnog op een ander adres id buurt zou worden geleverd. Voor een 1ste bestelling via een website is het altijd afwachten, maar het is gelukkig goed gekomen. Ook met de maat alles in orde.
Bij aankoop krijg je een persoonlijk appje. Niet iedereen ziet hier op te wachten, maar ik wind dat een stukje service waar ik blij van wordt. En er wordt ook nog eens gereageerd als je een vraag hebt.
Ein lässiger Schuh den man überall tragen kann
Prachtige schoenen die perfect zitten.
Prachtige schoenen en bijpassende riem. 1e keer dat ik schoenen online kocht. Maatadvies klopt, ze passen perfect!
Geweldige side ik had schoenen besteld die waren er snel netjes verzorgd waren te groot binnen een paar dagen had ik een maat kleinere toppie
Ik kleed mij altijd anders dan meerdere mensen, maar ik heb nog nooit schoenen gekocht via internet. Dat was mijn eerste keer. Top kwaliteit en snelle levering. Bedankt
Bestellen gaat gemakkelijk, mooie schoenen passen ook goed,en snel geleverd Kortom perfect voor elkaar, en zeer tevreden En hier ga ik zeker weten vaker bestellen!!
Prettige en modieuze schoenen voor een schappelijke prijs.
Schoenen zien er prachtig uit met diverse designs. Verder zitten ze super comfortabel en worden ze ook nog is op tijd geleverd zoals staat vermeld bij de bestelling. Kan niet anders melden dan CHAPEAU voor Lureaux B.V.
Je suis très content des chaussures que j'ai reçu et la réactivité de Mr Lureaux
Sehr professionelle Bearbeitung. Tolles Produkt. Danke
Alles gut geklappt!
Veel opmerkingen
Deze schoenen zijn voorzien van een zachte voetbed, dat lekker zit.
Bestelling in korte tijd ontvangen. Geleverd in goed verpakt doos en inhoud mooie schoenendoos ook nog eens een schoenlepel en een mooi zwart stoffen hoes voor de schoenen. TOP service. Een aanbeveling waard!
Ausgewählt , bestellt, geliefert ohne Probleme.
Prima melding via email, er was iets misgegaan aan mijn kant, kreeg vrij snel reactie dat er wat mis was gegaan. Direct geregeld en binnen een paar minuten weer reactie terug dat alles in orde is en de levering eraan komt. Een dag later waren de schoenen er. Prima pasvorm wegens opgave welke maat het beste klopte dat ook nog. Dus een tevreden mens en gewoon mooie schoen gezien, zonder problemen kopen.
Grote keuze uit schoenen, goede prijs, service en kwaliteit!