Sensationell!

Die geilsten Schuhe, die ich je hatte. Es gibt immer irgendwelche Angebote, der Kundenservice ist einfach sensationell und der Versand schneller als manche innerstädtische Briefpost... Unschlagbarer Style zu erstaunlichen Preisen. Für mich? NUR NOCH LUREAUX!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? immer neue Styles!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? das Gespräch lässt nie lang auf sich warten.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? ...es gibt NUR beste Momente!

levering datum niet echt direct duidelijk

Je denkt "morgen in huis na bestelling" niet echt zo, mischien tweedeling bestellingen één direct, een ander later.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? meer opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Tolle außergewöhnliche Schuhe und Hemden

Tolle Ware und schnelle Lieferung, sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis. Ich bin voll zufrieden, klare Kaufempfehlung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? dass sie außergewöhnlich sind
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? die meisten finden die Schuhe toll
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? jeder Moment ist toll

Zodra de preorder in NL was snel ontvangen.

Kwaliteit lijkt goed maar nog te kort gedragen om dat met zekerheid te zeggen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Sinds jaren al drager van Mascolori/Pepe Milan schoenen dus leuk om een derde merk te ervaren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer

Topschoenen!!

Makkelijk via de site te bestellen. Mooie schoenen en perfecte pasvorm. Ik zit al op 7 paar, maar ben nog niet klaar!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel hipper
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Maakt niet uit welk paar ik aan heb, hoog, laag, zwart, blauw of met bloemen, ik krijg altijd leuke reacties. Wat een mooie schoenen heb jij altijd aan.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het laatste paar wat ik gekocht heb voor op de bruiloft van mijn zoon.

Vorbildlicher Service

Ich war aufgrund, wie immer zu spät dran, unter Druck. Kommunikation und kurzfristige Lieferung perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? sofort wohl gefühlt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Reaktion: "mutig"
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Begeisterung Aller

goede pasvorm, gave kleuren

Erg mooie prints. Als het leer was nog hogere score. Voeten worden wel wat vochtiger dan in lederen schoenen. Bij mn laatste bestelling nog waterproof spuitbus gekocht. Op de spuitbus staat voor leer. Ook dan voor kunststof?

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Mooie bijzondere schoenen met bijpassende riem maakt het helemaal af

Ben erg blij met mijn collectie, draag dagelijks Lureaux en mensen vragen waar heb je die gekocht…

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd iets speciaals ipv saaie kleurloze schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De complimenten uit vreemde hoek wat weer leuke gesprekken oplevert

Das beste was meinen Füßen passieren konnte!

Da Abwicklung erfolgt immer super unkompliziert und wenn’s mal eine Herausforderung gibt wird eine Lösung gefunden! Echt ein super vertrauensvoller Service!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das sie halt nicht dem Standard entsprechen und trotzdem täglich getragen werden können.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr häufig! Es ist inzwischen mein Markenzeichen und werde eher angesprochen wenn ich mal normale Schuhe trage.. inzwischen besitze ich 24 Paare !
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Leuk Schoenen met Un chic uitstraling

Leuk combinatie van paar Schoenen en een riem . Netjes verpaking

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk Schoenen chic uitstraling genoeg keus

Geweldig mooie schoen, ga zo door!!!

In verleden altijd Floris van Bommel gedragen. 1.5 jaar geleden overstapt naar Lureax omdat de schoenen veel exclusiever zijn. De schoenen lopen voor mijn gevoel veel zachter en fijner als Floris waardoor ik mijn volle kast met Floris niet meer aan heb gehad. Mijn nieuw schoen ‘Glimmer’ is mijn nieuwe favoriet, echt al veel complimenten gehad. Blijf vooral doorgaan met het produceren van exclusieve schoenen want Floris is er mee gestopt. Ik hou echt van deze soort schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Exclusiviteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke dag

Mooie schoenen voor een fijne prijs

De service is geweldig. Ik had besteld en de volgende dag in huis. Schoenen passen perfect en zien er mooi uit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Variatie en Design.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Spontane reacties van mensen om me heen en op straat.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Moet nog komen

wow!! ervaring.

Ik krijg regelmatig een compliment over mijn schoenen. Ik heb ook best wel een aardig aantal. Je moet ze wel durven dragen! Draagcomfort de

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De wow factor
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna altijd positief. Maar ook verbazing. Gezien mijn leeftijd. 70+
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De verbazing.

Heel mooie schoenen met perfecte pasvorm

Ik was op zoek naar leuke schoenen voor bij een bruiloft. Ik ben best kritisch op schoenen, omdat ik wat bredere voeten heb met een hoge wreef. Ik heb maat 43, maar zeker niet alle schoenen zitten dan lekker. Ik heb de Oceanwave schoenen gekocht in pre-order, samen met de Oceanwave riem. Ze werden geleverd in een heel leuke schoenendoos en ze zitten echt als gegoten, voor mij echt een perfecte pasvorm. Jammer dat ik ze tot eind augustus in de doos moeten laten zitten :-( Enig minpuntje vond ik dat ik geen update van Lureaux zelf kreeg dat de schoenen geleverd gingen worden. Ik kreeg alleen een bericht van DHL dat er een pakket aan kwam.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vooral het ontwerp van de schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik heb ze alleen nog maar gepast, maar kreeg heel positieve en leuke opmerkingen van gezinsleden

Veel te veel onzinnige acties.

super gave schoenen met bijpassende riem gevonden. Keurig verzonden. Mooie schoenentas en schoenlepel meegezonden. Als je heel goed oplet kun je alles voor een mooie prijs kopen. Hiervoor moet je wel opletten dat je de actiecodes verzilvert. Na het bestellen gelijk 2 mails ontvangen met irritante nieuwsbrief en reclame en een mail dat zo lang de bestelling niet is verzonden, er nog items kunnen worden toegevoegd zonder extra verzendkosten. zonder deze onzin hadden ze wellicht 5 sterren gekregen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? lekker opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? dat weet ik zondag pas
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Blij verrastmet jullie assortiment

Schitterende schoenen, degelijk en sierlijk.

Een paar voor mezelf en een paar voor mijn lief uitgezocht en ontvangen. We zijn er zeer gelukkig mee en maken er de blitz mee! Ik heb er zelf ook nog een bijpassende riem bij gekocht.. top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? alles
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? mensen zijn complimenteus

Altijd goed en mooi

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Modern
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dagelijks

Alles uitstekend

Ik vind de service heel goed en de bestellingen zijn er altijd mooi optijd zo blijven doorgaan

Weer prachtige schoenen

De Sand Paoley Panther schoenen zijn prachtig, heel mooi motief en fantastische kleur, ik ben er blij mee ....ga zo door Lureaux!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het design, veel origineler
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd reacties op de schoenen, leuk toch?
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij een optreden / concert complimenten over de shiny shadow schoenen

Top kwaliteit en designs!

Zeer fijn contact gehad met de klantenservice om een goede keuze te kunnen maken. Designs zijn echt fantastisch en de kwaliteit van riemen en schoenen echt top! Volgende keer bestel ik weer!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De speciale designs zijn erg uniek en een enorme eyecatcher !
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tijdens optredens vallen mensen echt de schoenen op. Ik stuur ze dan ook graag door.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik verbaasde blikken kreeg toen ik ze droeg en mensen daar ook enorm enthousiast op reageerde.

Schitterende aparte schoenen

Sinds een aantal maanden heb ik Lureaux Schoenen ontdekt. Was eerst een beetje sceptisch om schoenen online te kopen omdat ik geen makkelijke maat heb, afhankelijk van de schoen 39 of 40. En ik vind het lastig om 2 paar schoenen te kopen en dan 1 te retourneren. Ik heb nu al 6 paar schoenen maar daar zal het niet bij blijven

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zwart en bruin is ook maar saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Niet altijd maar soms wel, hoewel de mannen op het werk niet eens het in de gaten hebben

Overal waar ik kom krijgen we complimenten over mijn schoenen. En ze lopen heerlijk. En de pasvorm is altijd hetzelfde waardoor ik ze gewoon online durf te bestellen, ik weet dat ze goed zijn.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren en patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel

Un laïque des yeux

Toujours rapide et originale Juste j espère qu elle s abîmeraient moins vite que certains de vos modèles ….

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? L originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? On aime ou pas
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Quand on me reconnais rien qu au chaussure

Schoenen zijn mooi afgewerkt zit lekker en mooi onder een pak. Dank voor de mooie advies, en niet duur!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel positief en gelijk reclame gemaakt
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het laten zien aan je vrienden

Pasen goed en lopen fijn

Snelle levering en ook fijn dat er op de site staat hoeveel er nog leverbaar zijn

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De schoenen zij niet saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel postiefe reactie en de gesprekken gaan vaak over waar heb je die vandaan
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat er zo uit het niets gezegt wordt dat zijn mooie schoenen

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen