Mooie schoenen, zitten lekker, snel geleverd.

De eerste ervaring met Lureaux is positief. Website is fijn in gebruik en het assortiment is smaakvol en lekker apart. Eenmaal besteld wordt er snel geleverd in een nette doos waar ook een beschermzak in zit. Tijdens de bezorging wordt je goed op de hoogte gehouden over de levertermijn. Het beschermzakje had van mij gezien duurzaamheid (milieu) niet gehoeven. De schoenen zitten lekker, al heb ik ze nog niet een hele dag aangehad. Het is voor mij de eerste keer dat ik schoenen besteld heb gemaakt van PU leer. Ik kan dus nog geen uitspraak doen over de houdbaarheid daarvan en het draagcomfort op de lange termijn..

deskundige hulp via de chat en een mooie collectie van unieke schoenen.

voor een bruiloft een mooi pak gekocht. zeer veel moeite gehad om een leuke schoen erbij te vinden totdat ik op lureaux uitkwam. Unieke schoenen met de juiste kleurcombinaties.

Helaas niet echt regelmatig te dragen

Heb deze schoenen nu een half jaar ongeveer. Zitten op zich lekker, design en kwaliteit vallen me ook niet tegen, maar wat ik wel opvallend vind in de reviews die ik gelezen heb is dat ik niemand hoor over het niet ademen van de schoenen. In de zomer kan ik ze gewoon niet dragen. Haal gewoon een zeiknatte sok eruit s'avonds & waarschijnlijk door al dit vocht heb ik nu een piepende rechterschoen. Wel jammer, want ik vind de schoenen verder echt heel leuk.

Gewoon goed

Gewoon goed

Uitmuntend

Zeer goed geholpen

Prachtige, betaalbare schoenen

Vlotte service, snelle levering. Zeer mooie en goed zittende schoen voor een zeer degelijke prijs!

Snelle levering, mooie niet alledaagse goed zittende schoen.

Mooie schoen, snelle levering en een goede prijs, top.

Heb er ondertussen al 2 paar schoenen besteld, goede site mooie schoenen en niet zo duur

Prima service goede schoen

Prima service goede schoen

Snel en goed geleverd

Heerlijke schoenen en zitten als gegoten!!!

Goede en snelle levering

Snelle levering, bestelde producten zien er goed uit! Schoenen passen perfect!

prima website, retouren werkt omslachtig

Heldere website met goed advies. Retourneren werkt erg omslachtig

Snelle levering naar belgie, prijs/ kwaliteit uitstekend.

Snelle levering, besteld om 20u, 2 dagen later aangekomen in België. Wel geen bevestigingsmail gekregen dat mijn pakket aangekomen is, daar dit verzonden was naar een ander adres. Maar dit kan ook aan de koerierdienst liggen.

Voll zufrieden!

Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität und tolles Design! Mehr kann man sich kaum wünschen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en een goede klqnrenservice

S-avonds schoenen met een broekriem besteld en de andere dag al ontvangen. Door een technisch probleem met aanmelden super geholpen via de live chat De schoenen sluiten goed om de voeten en zitten heerlijk en niet onbelangrijk de kleur klopt met de foto's van de site Nu afwachten hoe de schoenen zich houden tijdens het dragen maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.

schnell tolle schuhe freundlich

sehr gute erfahrung in jeder Hinsicht

Gute bequeme Schuhe,

Die Schuhe sehen super aus und haben eine gute Passform. Schnelle Lieferung

Gute Qualität, schnelle Lieferung 😀

Die Schuhe sind von guter Qualität, sehr bequem von Anfang an und man schwitzt nicht obwohl es kein Leder ist. Auch die Gürtel sind top. Alles war perfekt und sorgfältig verpackt und wurde in nur wenigen Tagen geliefert.

Extreem goede service

Zeer betrouwbaar in contact, zeer servicegericht.

Ontevreden

Ik heb het pakket niet ontvangen en ook geen reactie gekregen op mijn e-mail. Dus ik ben niet tevreden. Klara Volwerk

Zeer mooie style volle schoenen

Schoenen in nette staat ontvangen, prima service.

Mooie schoeneneuke prijs

Goed product snelle levering helemaal top. Goed maat advies

Tevreden.

Tot op heden ben ik erg tevreden met mijn aankoop. Na twee, drie dagen lopen de schoenen als 'goed ingelopen'. Een jaar garantie op schoenen is netjes. Ik ben wel benieuwd hoe deze garantie invulling krijgt wanneer de schoenen binnen 12 maanden kapot gaan (niet voldoen aan de verwachtingen).

Hardstikke goed. Prachtige schoenen die een dag na de bestelling al in huis zijn.

Zoals gezegd: Prachtige schoenen die een dag na de bestelling al in huis zijn.

Prachtige schoenen in een prachtige verpakking.

Mooie kwaliteit .

Noordkade 64