Ik heb al veel paar schoenen van lureaux, maar soms terg houdend om te kopen omdat jullie na een aankoop blijven pushen met mailing. Ik heb dit al eens gemeld , waar is de privacy wetgeving . Af en toe een mail ok , maar geen 15 op 1 week
Mijn man heeft zijn nieuwe schoenen binnen. Ze zijn echt super mooi en lopen goed, als ik hem mag geloven.
Have bought 4 pairs over recent months… every pair ua unique, an eye catcher and sets you apart… and above all they are truly comfy ! Top service, super communication and truly value for money !
Magnifieke producten, snelle enuitstekende service!
Schoenen zien er fraai en uit en lopen prima
J’aime beaucoup vos produits. On ne les trouve pas partout. Excellent. La qualité semble bonne, mais je ne les ai mise qu’une seule fois depuis leur arrivée y’a 3 jours.
Voor mijn man schoenen besteld met een bijpassende riem. Ze zijn prachtig, echt een eyecatcher! De volgende dag al in huis. Ook veel leuke acties, dus altijd een mooie korting.
Zeer fijne schoenen met eigentijds design
Produits livrés rapidement Très belle qualité Très satisfait
Van mij hoeft extra materiaal zoals bewaarzakjes e.d. niet. Gewoon alleen het product.
Livraison rapide et conforme à la commande.
Guten Qualität, passen gut
De schoenen passen bij mij altijd perfect. Ik heb inmiddels al 12 verschillende en ik heb bij elke nieuwe weer zeer veel leuke reacties.
Zeer fraaie kleur groen! Leuke reacties van mijn vrouwelijke collega's.
Hele leuke, mooie, creatieve schoenen voor een hele mooie prijs ! Ook ik krijg heel veel leuke reacties!
Die Schuhe sind der Hammer. Immer wenn ich in meine Stammkneipe reinkomme wird erstmal geschaut was ich diesmal für Schuhe trage.
Blijven leuke reacties van komen nu mijn 2e paar het bevalt echt goed
Perfecte pasvorm.
Snelle levering en goede pasvorm en mooie dessins.altijd veel positieve opmerkingen
Snel geleverd, originele designs, goede zool, met antislip deel, ik ben enthousiast! Mijn laatste aankoop; hidden goldy. Past goed onder een pak, maar ook onder een spijkerbroek. Heb nu vier paar in de kast staan, en ben een tevreden klant
ja jaren dragen van Floris van Bommels nú overgestapt naar Lureaux. Na het 4de paar nog steeds tevreden!
Jullie maken super toffe schoenen, maar jullie advertenties en mails marchen hier totaal niet mee. En dan bedoel ik met name qua layout. Die is zo chaotisch, schreeuwend. Dat straalt niet de klasse uit van de schoenen.
Super mooie schoenen voor een goede prijs. Snelle levering.
auch wenn es ein paar Tage dauert, bis die bestellte Ware ankommt, sind die Schuhe ein absoluter Hingucker. Die Schuhe passen perfekt, sind angenehm zu tragen und ich freue mich schon auf meine nächste Bestellung. Man wird auf die Schuhe angesprochen.
Die Schuhe sind schön und hochwertig verarbeitet. Schade dass die versprochene schnelle Lieferung-1 Tag!- Fast 1 Monat gedauert hat. Sonst , alles gut.