Mooie schoenen en snelle service. Afspraak is afspraak
Lureaux levert altijd kwaliteit in schoenen maar zeker ook in service. Steeds weer een uniek en verrassend en betaalbaar assortiment
Jij draagt iets wat niet iedereen draagt.
correcte Goede en snelle levering
nvt
Heel mooi hemd Blij mee
Belle découverte et la surprise de vous avoir découvert,surtout au niveau des chaussures
De schoenen van Lureaux maken mij outfit compleet! Door de grote variatie zit er altijd iets passends tussen. Ze zitten zeer comfortabel en als je de voorschriften volgt vind je gemakkelijk de juiste maat! Leuke aanbiedingen, zeer tevreden met deze aanwinsten in mijn kledingkast!
Die Schuhe sind 1A - Bequem und wunderschön!
Modèles atypiques qui allient souplesse de la chaussure et modèles inimitables.
Wat kan ik nog meer zeggen dan dat? Alles wat je van een schoen WIL verwachten en wat je van een klantenservice MOET verwachten vindt je bij Lureaux. Verder dus geen woorden voor nodig.
Super service Mooie schoenen Lopen als pantoffels Ik heb een baan waar ik de hele dag op mn benen sta, en met deze schoenen kan dat! De complimenten zijn elke dag een bonus....
Retour gestuurd omdat ze te klein zijn. Wel jammer dat ik daar meerdere keren voor heb moeten mailen, voordat ik reactie kreeg. Dat heeft mij ook doen besluiten om geen andere te bestellen. Nu maar afwachten hoe lang t duurt voordat het geld weer teruggestort is.
Professionelles Marketing
Als wiskunde docent kun je eigenlijk niet zonder de “Math” schoenen. Al heel veel leuke reacties gehad van zowel collega’s als leerlingen.
Mein drittes Paar. Werden sicher noch mehr
Mooie schoenen wat nu eens wat anders is dan standaard
Geweldige schoenen,en altijd als eye catcher gezien
Geile Ware die passt.
Alles Top bei euch! Ach und Krawatten wären echt cool
Dat ik na het 4e paar nog steeds te vreden ben
Schoenen zoals verwacht heel mooi
Vlotte levering inclusief tasje en schoenlepel Vandaag besteld,morgen in huis waargemaakt
Eenvoudig bestellen. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. En het belangrijkste: goede, mooie schoenen.
sehen gut aus, tragen sich gut und wurden schnell geliefert. Vielen Dank, gern mal wieder.