Over het algemeen geld dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dit ook zo. Niets is in dit geval minder waar. Alle beloftes worden nagekomen. Hele fijne schoenen, die goed passen en nauwelijks ingelopen hoeven te worden.
Prachtige schoenen niet echt degelijk
Dit is de derde keer dat is schoenen bestel bij Lureaux. Ze zitten heel comfortabel. De uitneembare zool is ideaal in combinatie met steunzolen. De schoenen zijn heel degelijk afgewerkt. Het motief is eens iets anders dan de gewone effen kleuren. Leuk in combinatie met de bijhorende riem. De gratis meegeleverde accessoires (schoenlepel, schoenenzak) zijn handig.
Efficace et réactif
Mijn man houdt van speciale schoenen. Voor zijn werk moeten die ook.comfortabel zijn. Lureaux never dissapoints. Schoenen met matching riem en hemd gekocht voor zijn verjaardag. Heel snel geleverd en alles was mooi en kwalitatief. Highly recommend
Hele mooie schoenen voor een leuke prijs
Snelle levering en prima kwaliteit
Goede ervaring
Goed en snel contact gehad. De uiteindelijke maatvoering van de shirts valt iets tegen. Is iets krapper dan ik normaal heb in de XL maat. Product ziet er erg fraai uit.
Schoenen passen en lopen direct goed doch heb ik mijn twijfels of de schoenen echt van leer zijn, kan het niet ruiken namelijk. Tevens zijn die schoenen veel slapper dan echt leer. Schoenen zijn optisch erg mooi, kwaliteit prijs vind ik niet echt oke. Zeker als de schoenen met Black Friday wel voor rond de 75 € verkocht kunnen worden dan zit er toch een behoorlijke marge op! Ben wel tevreden maar zal niet al mijn schoenen bij Lureaux kopen
Toller Service und mega klasse und ausgefallene Schuhe! Vielen Dank!
Goede kwaliteit , correcte levering …
Prachtige schoenen, in het echt nog mooier dan op de website. Alleen 1 klein minpuntje, er moeten zwarte veters in zitten.
Heb inmiddels 2 paar schoenen gekocht. Mooie afwerking en kwaliteit. Schoenen die zeer zeker niet onopgemerkt zijn gebleven. Ik ben fan!
Angenehm überrascht, schöne Schuhe mit einem passenden Gürtel, schickes Hemd und alles kann sich echt sehen lassen, besser ein echter Hingucker. Erst war ich skeptisch, was im Netz irgendwo zu bestellen, aber ich habe es nicht bereut. Macht weiter so!!! Leider gab es keinen passenden Pullover :-)
Heb nu zeven paar en ik geniet van elk paar als ik ze draag.
Mooie goed passende schoenen van goede kwaliteit voor mannen met smaak.
Straight to the point, what you see is what you get!!
Zoals de andere keren top. Maar post nl konbeter
Website is duidelijk qua foto's van schoenen en makkelijk te bestellen. Levering was snel conform aangegeven
Wie jedesmal sehr schnelle Lieferung. Qualität immer Top, Die Schuhe haben eine super Passform!
Envoi rapide et soigné Choix sur le site correspond exactement à la photo
Schoenen werden snel geleverd. Alle extra accessoires erbij worden gewaardeerd. Prijs is goed. Fantasievolle schoenen.
Alles bestens wie immer. Wahrhaft preiswerte Schuhchen für süße Männer