positief
Immer schick unterwegs!
Schneller Versand keine Probleme
Top aanbieding Geweldige kleur rijke schoenen met riem en overhemd
Volgens de maatstaven de riem passend bij de schoen uit gezocht. Maat past perfect! Mijn echtgenoot heeft veel complimenten in ontvangst mogen nemen.
ze zijn super
Geweldig geholpen om de bestelling rond te krijgen en de betaling af te ronden. Helaas is de riem langer dan verwacht, dus in mijn ogen te lang.
Snelle en correcte levering. Zeer tevreden.
Zeer leuke(zeker geen saaie), kwalitatieve schoen! Past ook onder alles. De aanschouwende blikken en wauw leuke schoenen krijg je er gratis bij! Dit is mijn derde paar!
Al 3 paar schoenen met bij passende riem besteld. Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs. De schoenen lopen heerlijk en door de leuke motieven krijg ik toch iedere dag meer dan 1 complimenten.
Juiste keuze qua schoenmaat. Mooie aanbieding inclusief bijpassende riem, wat een ensemble afmaakt... Al met al.. alvast aan t kijken naar de volgende paar schoenen
Zoals de koptekst al luidt, schoenen zijn precies zoals ik verwachte. Het was even wennen aan aparte design en vorm maar wel gave schoenen.
Snel gekocht en bezorgd, Ook via communicatie kunnen er dingen snel worden geregeld.
De schoenen zijn geweldig net zoals de service Geweldig bedrijf.
Es war eine Erstbestellung und es wird bestimmt nicht die letzte sein.
Heb inmiddels al zo'n 10 paar. Ze bevallen me uitstekend en krijg altijd hele leuke reacties.
Quel plaisir d'entendre les amis, la familles et souvent des inconnus faire des compliments sur vos chaussures, surtout lorsqu'il s'agit de chaussures d'hommes habituellement grises et tristes. La qualité est là.
Maandag een riem retour ruilen voor kleinere maat (was cadeau) vrijdag werd de juiste maat afgeleverd. Kan ik mijn zoon blij maken.
Qualität und Optik hervorragend!
Mijn eerste kennismaking met Lureaux schoenen maar meteen ‘verkocht’
Ich habe mittlerweile einige Paar Schuhe und bin jedes Mal begeistert.
Prachtige schoenen, degelijk gefabriceerd en zeer kleurrijk.
Für einen besonderen Anlass habe ich mir die Mystery Herrenschuhe bestellt. Ich war zunächst skeptisch was Material und vor allem Tragekomfort angeht. Normalerweise kaufe ich Schuhe von einer Marke die schon beim ersten anziehen sitzen wie ein weicher leichter Turnschuh. Nun hatte diese Marke kein ansprechendes Modell in peto also habe ich auf gut Glück bei Lureaux bestellt. Die Lieferung kam nach zwei Tagen im Hochwertigen Karton, mit Tragetasche, Schuhanzieher und allen versprochenen Boni. Der Tragekomfort ist wirklich gut. Im Bereich der Absatz fühlt sich der Schuh etwas steif an, das kann aber auch der Bauform insgesamt geschuldet sein und ist mein einziger Kritikpunkt. Normal trage ich Größe 42 und die Schuhe passten in dieser Größe wunderbar, fallen also nicht spürbar größer oder kleiner aus. Rein optisch wirken die Schuhe recht langgezogen, in meinem Fall passt das gut zum Outfit insgesamt. Worüber ich sehr positiv überrascht war ist die Verarbeitung. Bei Schuhen mit Motiv aus einem synthetischen Material denkt man zuerst an eine Art Gummistiefel. Die Oberfläche dieser Schuhe wirkt dagegen wie ein Stoff. Das Motiv ist sehr detailliert und wirkt dadurch sehr hochwertig. Generell lässt die Verarbeitung keine Mängel erkennen. Der Schuh wirkt einfach edel. Wer also etwas Außergewöhnliches sucht, der ist sollte hier einen Versuch wagen.
goede pas vorm