het is snel en goed kwaliteit.

het is snel en goed kwaliteit.

• Communicatie N.v.t.

Zoals altijd weer prima

Al verschillende bestellingen gedaan bij Begra en altijd keurig afgeleverd, goede kwaliteit en persoonlijk advies.

Kwaliteit uitstekend, Levering een drama

Over de kwaliteit van de 2 houten stellingkasten ben ik zeer tevreden, stevige planken, eenvoudige montage (waar je wel 2 paar handjes voor nodig hebt), en met de kruislatjes staat ie als een huis. 5 sterren dus. De 120 breedte die ik besteld had was niet op voorraad en moest besteld worden - op zich geen probleem. Het zou ca 4 weken duren, bezorging ergens tussen week 44 en 46, en ik zou een track en trace code krijgen via email om de levering te kunnen volgen. Die heb ik nooit gehad, noch enige andere melding dat en hoe laat men van plan was te leveren. Met als gevolg dat ik niet thuis was toen de vrachtwagen voor de deur van mijn flat stond. Toevallig stond ik net stil op een parkeerplaats waardoor ik het telefoontje van de bezorger kon aannemen. Hem gevraagd aan te bellen bij mijn buren en de zending dan maar voor mijn voordeur te plaatsen als noodoplossing. Men gaf aan dat het niet gebruikelijk was anders dan op BG-niveau af te leveren. Ik woon op de 8e verdieping van een flat met ruime lift. Ik hoor van de buren dat het ultra-zware plankenpakket (14 houten planken op een houten pallet ook nog eens) met een steekwagentje de centrale hal is ingereden. En daar is de zending ook achtergelaten. Had hier echt geen uitzondering gemaakt kunnen worden? Gelukkig hebben wij in de flat een rolkarretje dat ik met hulp van medebewoners zo goed en zo kwaad als het ging heb kunnen opladen. De 240 cm lange staanders pasten schuin gezet probleemloos in de lift. Het is mij nergens duidelijk gemaakt bij de bestelling dat bezorging niet tot achter de voordeur zou zijn, Ondanks de kwaliteit kan ik daarom niet volmondig aanbevelen.

Netjes geleverd

we gaan ervaren wat het voor ons doet, spullen net binnen

supersnel

altijd binnen 1 of 2 dagen geleverd op locatie

• Snelheid/levertijd

Onze nieuwe magazijnhelden: stevig, snel en zonder frustratie in elkaar!

Wij als klein enthousiast bedrijf hebben met volle overtuiging nieuwe stellingen besteld voor ons magazijn. En eerlijk… we zijn flabbergasted. Binnen no-time stonden ze in elkaar (zonder puzzelstress of geheim gereedschap) en de kwaliteit is écht boven verwachting. Nu rest ons nog één “klein” klusje: alle legborden vullen en de locaties aanmaken — maar hé, dat is dan weer een luxeprobleem. Kortom: wij zijn super tevreden, positief verrast en wij zouden jullie zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die ook toe is aan magazijn-upgrades!

• Snelheid/levertijd

Veel keuze, duidelijke optielijst, goede kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/levertijd

Top bedrijf met perfecte service en artikelen

Het bedrijf trok mijn aandacht vanwege het ruime assortiment nieuwe en gebruikte goederen. De afhandeling was perfect en de bestelde goederen werden prima op tijd geleverd. Topbedrijf.

Opgeruimd !

Strakke medium heavy leg board stellingen besteld. Goed materiaal, degelijk gebouwd en gaan me jaren plezier en een opgeruimde kelder bezorgen.

kwaliteit en vlotte levering

reeds enkele malen legbordstellingen gekocht en héél tevreden over. Vlug en stevig in elkaar te zetten

Alles goed geregeld.

Goede materialen, en via de bestelling aangegeven dat we het enkele dagen later pas konden halen. Dit was geen enkel probleem

super service

snelle service en correct materiaal

• Snelheid/levertijd

Duidelijke website, goeie producten en prima service

Makkelijk te bestellen, op tijd afgeleverd en keurig tot in de ruimte afgeleverd, set compleet, en makkelijk in elkaar te zetten. Prima degelijke stellingkast.

• Snelheid/levertijd

prima, mooi spul, snelle levering!

prima, mooi spul, snelle levering!

• Snelheid/levertijd

correct advies en snelle levering

Na telefonisch contact goed geadviseerd en snel bestelling kunnen plaatsen. Levering verliep vlot en geheel volgens afspraak.

Goede Kwaliteit en Service Basisstelling

Zeer tevreden met de productkwaliteit en montage van mijn stellingkast. Zeer goed telefonisch te woord gestaan en bruikbare advies gegeven. De mogelijkheid genomen om het in het magazijn op te halen is zeer prettig. De logistieke ploeg is zeer klantvriendelijk en behulpzaam met inladen. Zeker nog van plan om nog eens terug te keren en extra stellingen aan te schaffen.

• Snelheid/levertijd

klantvriendelijk, snel en degelijk materiaal

Snelle en vriendelijke reactie op vragen. Het materiaal werd aangepast op onze vraag (andere hoogte). Perfect in prijs/kwaliteit.

• Snelheid/levertijd

Bestelling volledig naar wens afgehandeld, zeer tevreden.

Bestelling gedaan, snel bericht dat de bestelling klaar stond om afgehaald te worden (eigen keuze). Op locatie snel en goed geholpen door een zeer vriendrlijke heftruckchauffeur. Geleverde matrrialen volledig naar wens.

Top service van Don van Tiel

Wij hebben een offerte opgevraagd voor een entresolvloer, en in het proces zijn wij zeer vakkundig te woord gestaan.

• Snelheid/levertijd

Vaker bij Begra besteld en altijd tevreden over wat er geleverd wordt.

Super service en klantvriendelijk

Ik had met spoed een grootvakstelling nodig en na telefonisch overleg had ik inderdaad ochtend de bestelling geplaatst en kon het dezelfde dag vanaf 12.00 uur al afhalen in Oss. Pakket was in eerste instantie te groot voor mijn bestelbus maar de zeer behulpzame man van het magazijn hielp mij om de stukken in de bus te plaatsen zodat het wel paste. Dat noem ik nog eens klantgericht denken en service!

• Snelheid/levertijd

Goede service met mooie producten

Gezocht en precies gevonden wat wij nodig hadden in ons magazijn. Prijs goed en met 2 werkdagen in huis , prima dus.

Snelle service, uistekende stelling

Snelle levering, duidelijke website en uitstekende stevige stelling

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd

Firma Begra is top vriendelijk en behulpzaam!

Na flink zoeken op internet ben ik uiteindelijk gekomen op de website van Begra en dat was een prettig en overzichtelijke website, na bestelling ging de communicatie per mail erg goed. Het ging helaas mis bij het bezorgen omdat de bezorger telefonisch niet direct contact kreeg, omdat ik een al iemand aan de lijn had, besloot de chauffeur maar om rechtsomkeert te gaan zonder uit te stappen. 5 minuten later belde ik terug maar geen gehoor tot drie keer toe, vervolgens na een mail dat de levering niet was gelukt heb ik contact opgenomen met Ton Begra. Ton Begra heeft gelijk zijn best gedaan en geregeld dat de levering alsnog gedaan werd, ook bood hij als tegemoetkoming voor dit ongemak om de bezorgkosten te crediteren. De tweede levering gebeurde uiteindelijk tegen de avond (was dus een lange dag wachten op deze levering) met een mini bakwagen en hierin stond een pallet van 1,2m x 3m in de lengte dus lossen was niet makkelijk maar gelukkig had ik zelf een heftruck en kon ik met de behulpzame chauffeur die ingeschakeld was voor deze twee levering de pallet eruit slepen. Kortom Firma Begra is zeker een 9 waard maar door de eerste chauffeur zakte dat cijfer flink, de tweede chauffeur heeft er uiteindelijk een verdiende 7,5 van gemaakt.

Snelle orderbestiging en levering

Besteld en binnen enkele dagen wordt het al geleverd, daar hou ik van.

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.