klantvriendelijk, snel en degelijk materiaal

Snelle en vriendelijke reactie op vragen. Het materiaal werd aangepast op onze vraag (andere hoogte). Perfect in prijs/kwaliteit.

• Snelheid/levertijd

Bestelling volledig naar wens afgehandeld, zeer tevreden.

Bestelling gedaan, snel bericht dat de bestelling klaar stond om afgehaald te worden (eigen keuze). Op locatie snel en goed geholpen door een zeer vriendrlijke heftruckchauffeur. Geleverde matrrialen volledig naar wens.

Top service van Don van Tiel

Wij hebben een offerte opgevraagd voor een entresolvloer, en in het proces zijn wij zeer vakkundig te woord gestaan.

• Snelheid/levertijd

Vaker bij Begra besteld en altijd tevreden over wat er geleverd wordt.

Super service en klantvriendelijk

Ik had met spoed een grootvakstelling nodig en na telefonisch overleg had ik inderdaad ochtend de bestelling geplaatst en kon het dezelfde dag vanaf 12.00 uur al afhalen in Oss. Pakket was in eerste instantie te groot voor mijn bestelbus maar de zeer behulpzame man van het magazijn hielp mij om de stukken in de bus te plaatsen zodat het wel paste. Dat noem ik nog eens klantgericht denken en service!

• Snelheid/levertijd

Goede service met mooie producten

Gezocht en precies gevonden wat wij nodig hadden in ons magazijn. Prijs goed en met 2 werkdagen in huis , prima dus.

Snelle service, uistekende stelling

Snelle levering, duidelijke website en uitstekende stevige stelling

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd

Firma Begra is top vriendelijk en behulpzaam!

Na flink zoeken op internet ben ik uiteindelijk gekomen op de website van Begra en dat was een prettig en overzichtelijke website, na bestelling ging de communicatie per mail erg goed. Het ging helaas mis bij het bezorgen omdat de bezorger telefonisch niet direct contact kreeg, omdat ik een al iemand aan de lijn had, besloot de chauffeur maar om rechtsomkeert te gaan zonder uit te stappen. 5 minuten later belde ik terug maar geen gehoor tot drie keer toe, vervolgens na een mail dat de levering niet was gelukt heb ik contact opgenomen met Ton Begra. Ton Begra heeft gelijk zijn best gedaan en geregeld dat de levering alsnog gedaan werd, ook bood hij als tegemoetkoming voor dit ongemak om de bezorgkosten te crediteren. De tweede levering gebeurde uiteindelijk tegen de avond (was dus een lange dag wachten op deze levering) met een mini bakwagen en hierin stond een pallet van 1,2m x 3m in de lengte dus lossen was niet makkelijk maar gelukkig had ik zelf een heftruck en kon ik met de behulpzame chauffeur die ingeschakeld was voor deze twee levering de pallet eruit slepen. Kortom Firma Begra is zeker een 9 waard maar door de eerste chauffeur zakte dat cijfer flink, de tweede chauffeur heeft er uiteindelijk een verdiende 7,5 van gemaakt.

Snelle orderbestiging en levering

Besteld en binnen enkele dagen wordt het al geleverd, daar hou ik van.

• Snelheid/levertijd

snelle levering van een mooi product

de stellingen werden heel snel geleverd, het in elkaar zetten ging vlot en makkelijk met bijgeleverde duidelijke beschrijving. Jammer van een zijplank waar de bevestigingsnagels aan 1 kant afvielen. de stellingen zijn stevig en stabiel.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd

Gewoon alles in orde zoals het hoort

Spullen besteld en afgehaald. Mooie hulp met inladen en ik kreeg ook nog koffie aangeboden. Snel geregeld.

Prettig bedrijf!

Ruim assortiment met mooie en handige spullen, van goede kwaliteit. Snelle levering, het bestelde kwam al gemonteerd binnen, erg fijn!

Vriendelijk snel efficient

Eindelijk weer eens een bedrijf dat goed is ingericht en waar mensen werken die verstand hebben van de producten.

• Snelheid/levertijd

Probleem was snel opgelost. Dat scoort!

De transporteur had pallets op elkaar gestapeld waardoor materialen krom waren bij de levering. Kan gebeuren en het werd heel snel opgelost! En juist dat verdient een hoge score.

• Snelheid/levertijd

Erg mooie materialen voor een passende prijs!

Goed product, snel geleverd en een redelijke prijs. De set van 3 secties is als nieuw en supermooi! De aanbouw sectie heeft in de rechtopstaande bok een andere verdeling van de schoren. Deze zijn langer en daardoor is er een minder nodig. Geen probleem denk ik, maar ik moest er een paar keer naar kijken om te begrijpen dat het toch hetzelfde uit zou komen.

• Snelheid/levertijd

Produkt zoals bedoeld en geleverd conform de afspraken

Alles naar wens. Wel erg enthousiast om de vraag voor de evaluatie al voor de levering te stellen. Verder alles naar wens.

Perfect!

Via online bestelling gedaan en dezelfde week nog binnen om te plaatsen,top,ook wat betreft het transport,chapeau!

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima product (kantoorkast) voor de prijs die je betaald. Wist alleen niet dat we het zelf in elkaar moesten zetten. In dat kader vind ik de verzendkosten wel fors.

Gewoon zoals het hoort

Stond netjes voor me klaar volgens afspraak

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooi degelijk materiaal

Snelle levering. Degelijk materiaal. Sterk en eenvoudig samen te stellen. Zeer tevreden over. Een echte aanrader

• Snelheid/levertijd

snel en keurig netjes geleverd

mijn bestelling was een gebruikte stelling deze was keurig netjes en zuiver, toonde ook geen mankementen goed verpakt en snel en netjes geleverd.

• Snelheid/levertijd

Altijd word je er super geholpen

Vriendelijke mensen, makkelijk te bestellen en ze helpen altijd goed!

Commande & Livraiosn

La commande est facile, mais la livraison est problématique. Ici un jour minimum de retrait en fonction de la date annoncée. J'attends toujours les colis. En plus, il est impossible de contacter quelqu'un pour en savoir plus lorsque le colis n'arrive pas, donc la communication est plutôt pauvre.

Zeer degelijke rekken

De voordeel pakketten met medium heavy rekken zijn van zeer goede kwaliteit. Makkelijk op te bouwen en ideaal voor in een magazijn met veel kleine en middelgrote onderdelen. En door het voordeel pakket aan een zeer gunstige prijs

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.