goedeprijs, goede levering.
Bedrijfsnaam | J.J. Wolswinkel B.V. |
Makkelijke site om op te bestellen. Goede communicatie omtrent de levering. Nette aflevering.
Bedrijfsnaam | WeeFree |
Prijs/Kwaliteit zeker in orde. Snelle, correcte service Als er dan al eens iets fout gaat, wat altijd kan, wordt dat direct geregeld.
gemakkelijk online te bestellen snel geleverd goede service
Bedrijfsnaam | Kuik Bouw en Onderhoud |
Makelijk bestellen, niet duur, en keurige levering!
Snel geleverd en ziet er goed uit
Bedrijfsnaam | Tegelzetbedrijf klomp |
Via de chat wat vragen gesteld tijdens het bestel proces. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd. Top!
Bedrijfsnaam | Lavi Personeel |
Snelle levering Duidelijke taal
Bedrijfsnaam | Davjen bv |
8 kratjes besteld via de webpagina, binnen een half uur kon ik ze ophalen en binnen 5 minuten was ik weer op weg naar huis. Goeie service en vriendelijke medewerkers.
Materiaal is van goede kwaliteit en de levering ging supersnel
Bedrijfsnaam | DuurzaamAan BV |
snel geleverd. compleet en precies wat we nodig hadden.
Bedrijfsnaam | Cargo Care Pumps BV |
Erg tevreden met de transport bakken. Levering top. Netjes optijd.
Diverse keren stellingen en ander magazijn toebehoren besteld voor een steeds uitbreidend magazijn. Ruime keuze uit nieuw en tweedehandse spullen.
Bedrijfsnaam | Foam Focus |
De service is goed als er wat is ze lossen het op
Hoi Henne, Bedankt voor je mooie woorden! Goed om te horen dat je onze service als top ervaart. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Begra
Mooie bakken aangeschaft en zijn goed en snel geleverd
Bedrijfsnaam | van Beek Polo |
Hoi Harrie, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de bakken naar wens zijn en snel geleverd konden worden. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Begra
Al jarenlang kopen we met tevredenheid bij Begra. Flexibel zakelijk en to the point. Top!
Bedrijfsnaam | tummelstores bv home |
Hoi Toine, Wat een mooi compliment, dank je wel! Geweldig om te horen dat jullie al jarenlang tevreden zijn over onze samenwerking. We blijven ons best doen om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
correct behandeld
Hoi Erma, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen en de levering netjes op tijd was. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
Zie boven
Hoi Leo, Dank voor je positieve woorden! Goed om te horen dat het monteren soepel ging en dat je tevreden bent met het product en de prijs. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Begra
Goede service, mijn bestelde stukken waren net reeds verkocht, maar vlot verholpen aan een alternatief. Wel een dag te vroeg geleverd dan wat ik via de track and trace kreeg.
Bedrijfsnaam | Lievens Technics |
Hoi Wouter, Goed dat je even de moeite hebt genomen om dit te delen. Fijn dat we je snel aan een alternatief konden helpen. Met vriendelijke groet, Team Begra
jullie hebben het goed afgehandeld ,goede service en snelle levering,volgende weer bij jullie!
Bedrijfsnaam | Maes bouwadvies |
Bedankt voor je enthousiaste review, Toine! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over onze service en levering. We staan ook bij de volgende bestelling graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Delivery in time
Bedrijfsnaam | QUBIMMO |
Thank you, Guy! Great to hear everything arrived on time and that you're happy with the service. We appreciate your trust in Begra and look forward to helping you again in the future. Best regards, Team Begra
Gebruikte magazijnbakken besteld bij Begra. Tevreden, want deze bakken zagen er nog prima uit. Aanrader!
Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de gebruikte magazijnbakken. We selecteren deze altijd zorgvuldig, dus fijn dat dat opvalt. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle levering en de juiste spullen.
Bedrijfsnaam | MoosLeash |
Hoi Nikki, Wat fijn om te horen dat alles helemaal top is verlopen! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Begra
Het bestellen en leveren gaat gemakkelijk en vlot. De materialen zijn van degelijke kwaliteit en als er een probleem is word dit snel en netjes opgelost.
Bedrijfsnaam | Inhuis Plaza |
Hoi Dennis, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je het bestelproces en onze service als vlot en prettig hebt ervaren. We staan altijd klaar om mee te denken als er iets is. Veel plezier met het materiaal! Met vriendelijke groet, Team Begra
Het was precies het artikel wat ik zocht en dacht dat de levering 2 a 3 dagen was. Maar had het al de volgende dag binnen. Ik weet nu dat jullie deze in voorraad hebben en heb er spoedig meer nodig.
Bedrijfsnaam | Multi nova |
Hoi Pascal, Wat fijn dat je zo tevreden bent én verrast werd met de snelle levering! Goed om te horen dat het precies was wat je zocht. Je bent van harte welkom voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.