Beste Bart, Fijn te horen dat je zo goed bent geholpen door een van onze toppers. De sales man in kwestie loopt inmiddels aardig naast zijn schoenen 😉. Ook bij een volgende bestelling staat ons team graag voor je klaar. Met vriendendelijke groet, Team Begra.
Beste heer Lenssinck, We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw bestelling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag nogmaals van dienst te zijn. U bent van harte welkom! Met vriiendelijke groet, Team Begra
Beste Kevin, Bedankt voor je review em veel plezier van je bestelling! Mocht je nog iets nodig hebben, ons verkoopteam zit voor je klaar om je aanvragen snel te behandelen. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste Peter, Top om te horen, veel plezier en succes van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer de Jong, Hartelijk dank mooie beoordeling, fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met de aankopen en heeft u nog ooit iets nodig, wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste Tony, Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat de gebruikte kratten die u had besteld niet direct waren wat u zocht. Ondanks de vermelding over vervuiling in de artikelomschrijving kan het natuurlijk toch zijn dat ze niet voldoen aan uw wensen. Wij nemen dan graag onze verantwoordelijkheid en gaan voor tevreden klanten. Fijn dat we samen met u een goede oplossing hebben gevonden. We hebben een groot wisselend assortiment en hopen dat een volgend bestelling direct aansluit op uw verwachting. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Originele beoordeling
Beste heer van den Boogaart, Wat vervelend dat de demontageklus niet is afgesloten naar tevredenheid. We begrijpen uw ervaring. Alle (de)montagewerkzaamheden worden berekend op basis van inschatting en niet uitgevoerd op nacalculatie. Gaan de werkzaamheden sneller, dan kunt u snel weer aan de slag, zit het tegen, dan volgt er geen toeslag want afspraak is afspraak! Wij werken met onderaannemers, de montageploeg en eventuele materialen worden ingekocht op basis van de calculatie. Zodra de klus is afgerond worden wij gefactureerd voor deze kosten en ontvangt u van ons de factuur volgens offerte. Bij u ging de demontage erg voorspoedig. We begrijpen daarom uw gevoel dat dit niet overeenstemt met de afgesproken prijs. Als tegemoetkoming hebben we u daarom onze marge aangeboden maar hierop helaas geen reactie ontvangen. Onze calculatiemethoden worden onder de loep genomen om u bij een volgende opdracht de service te verlenen zoals u eerder bij ons heeft ervaren. Heeft u naast de financiële compensatie alsnog behoefte aan verdere toelichting? Wij staan u graag te woord. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer van Cleemput, Bedankt voor uw review. Goed te horen dat u tevreden bent met de bestelde producten. Wij wensen u heel veel plezier van uw bestelling en helpen u graag nog eens. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer Noordermeer, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat u tijdens het opbouwen van de stelling wat moeren en bouten te kort kwam. Wij werken zoveel mogelijk papierloos en hebben daarom al onze handleidingen online beschikbaar. Deze zijn te vinden onder het kopje ‘handleidingen’ op onze website. Vanwege eerdere verwarring bij klanten zijn worden onze handleidingen binnenkort ook meegeleverd met de bestelling. Fijn dat u de levering zonder de vooraankondiging in ontvangst heeft kunnen nemen. Wij gaan na met de transporteur wat hier mis is gegaan. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling en doen ons best u een volgende keer met een 10 ervaring te verassen. Met vriendelijke groet, Team Begra
Beste heer van Son, Super! Erg fijn om te lezen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. We wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste Paul, Bedankt voor uw review. Goed te horen dat we u snel van de juiste kwaliteitsproducten hebben kunnen voorzien. Onze verkoopafdeling reageert normaal gesproken binnen vier uur op elke binnengekomen aanvraag. Misschien een emailstoring aangezien u de factuur en wij uw schriftelijke aanvraag niet hebben ontvangen. Wij gaan dit aan onze kant na en sturen de factuur uiteraard nogmaals toe. Een beller is nóg sneller, dus gelukkig kunt u alvast vooruit met de geleverde bestelling. We wensen u veel plezier ervan en zien u graag nog eens terug, u bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer Knutzen, Fijn dat u zo tevreden bent, dat is nu precies wat wij willen, tevreden klanten! Heel veel plezier van uw bestelling, we zien u graag nog eens terug. U bent van harte welkom, Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste Fokke, Fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen met het verdwenen onderdeel. Succes met het herstellen van uw magazijnkar en veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer ten Oever, Bedankt voor uw beoordeling. Naar aanleiding van uw feedback hebben we elkaar zojuist gesproken. Het is zeer te betreuren dat uw planning in de soep is gelopen omdat wij de levering niet volgens de gemaakte afspraken konden uitvoeren. Uiteraard is leverbetrouwbaarheid van het grootste belang bij onze producten. Hier werken we dan ook continu aan samen met onze transport partners. Helaas is dat hier niet tot uiting gekomen, ook een uiterste inspanning om het toch nog vrijdag te leveren lukte helaas niet. Gelukkig heeft u naast deze vervelende ervaring ook andere ervaringen met ons en onze producten. We hopen u bij een volgende bestelling positief te kunnen verassen. Met vriendelijke groet, Team Begra
Beste heer Schoen, Top, fijn dat we u zo goed hebben geholpen! Veel plezier van uw bestelling en alvast een prettig weekend! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste Bruno, Al bijna 20 jaar lang voert Begra actie tegen de ongeorganiseerde bende in magazijnen schuren en kelders. Zoals je zelf al schetst kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn wanneer rommel te lang genegeerd wordt. Toch is dit iets wat maar al te vaak voorkomt…zelfs in de beste kringen! Onveilige situaties, inefficiëntie, frustratie en irritaties voeren de boventoon, met alle desastreuze gevolgen van dien. Gelukkig hebben wij een passende oplossing voor iedere situatie, een uitweg uit alle ellende. Van distributiecentrum tot zolderkamer, wij hebben álles in huis om de chaos professioneel te structureren. Heel goed dat je net op tijd de signalen van algehele verloedering hebt (h)erkend en actie hebt ondernomen. We zijn erg verheugd dat onze magazijnoplossingen daarbij hebben geholpen en je nu weer kunt genieten van het leven. Wat een opluchting zal het zijn om opgewekt op te staan en wanneer je iets zoekt, je het direct kunt vinden en handig kunt pakken uit een georganiseerde stelling!? Maar inderdaad, alle gekheid op een stokje; super bedankt voor je leuke en positieve review. We hebben er hartelijk om gelachen! Blij dat we hebben kunnen helpen, we zijn je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Hoi Robin, We zijn erg blij met je fijne bestelervaring en positieve review! Veel plezier van je bestelling, we zien je graag nog ooit terug bij Begra. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste Aad, Bedankt voor uw review, goed om te horen dat alles tijdig en naar wens is geleverd. Veel plezier van uw bestelling, we helpen u graag nogmaals, u bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer Hokke, Wat vervelend om te lezen dat het ondanks uw zorgvuldige voorbereiding toch mis is gelopen met de levering. We hebben uw instructie duidelijk doorgegeven aan de transporteur maar blijkbaar is deze toch te laat opgemerkt. Onze excuses voor de ontstane ongemak, gelukkig is het uiteindelijk wel geregeld en zijn onze vaste transporteurs altijd welwillend om mee te denken. We kunnen helaas niet terugdraaien hoe het is gelopen maar we gaan extra alert zijn op afleverinstructies en zullen dit kenbaar maken aan onze transporteurs. We zijn erg geschrokken van uw beoordeling en hebben u daarom ook even gebeld voor toelichting. Bedankt voor het prettige gesprek en uw begrip, gelukkig heeft u het vertrouwen in Begra niet verloren. Wij doen ons uiterste best om uw volgende bestelling vlekkeloos te laten verlopen! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste mevrouw van Dongen, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Goedemorgen, We zijn erg verheugd bij het lezen van uw review. Bedankt voor uw telefoontje zodat wij onze fout snel konden herstellen. Nieuwe of gebruikte producten? Dat maakt voor ons niet uit. Wij staan garant voor goede kwaliteit én tevreden klanten. We wensen u veel succes met de verbouwing en veel plezier van de Meta stellingen. Met vriendelijke groet, Team Begra
Begra Magazijninrichting BV wil erkend worden als de meest toonaangevende en complete magazijninrichter voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficienc We willen maximaal ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket steeds opnieuw af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. We monitoren continu onze bereikbaarheid en de service voor onze klanten. Met het voeren van een solide financiële bedrijfsvoering en het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij tot de best betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners gerekend worden.