Zeer zeker een aanrader, betrouwbare club!

Goede kwaliteit materiaal. Supersnel geregeld én geleverd dankzij de inspanningen van Priscilla en Rens!

prettig en snel geholpen

uitlevering snel en correct

• Snelheid/levertijd

Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd!

Om de ruimte in de loods snel en gemakkelijk op te ruimen en zeer overzichtelijk in te richten hebben we nu zowel horizontale als verticale stellingen staan. Naast een enorme ruimte besparing, weten we nu ook precies wat we hebben en waar het staat. Het werkt prettiger, sneller en ook veiliger! En voor die prijs, hadden we Begra Magazijninrichting BV maar eerder ontdekt!!

Topkwaliteit stellingrek

Stellingrek gekocht voor opslag in een zeecontainer. Ben er heel blij mee. Topkwaliteit. Staat als een huis.

Conform afspraak

Na eerder aangekocht. Nu van dezelfde serie bijgekocht. Fijne pasvorm en naadloos aan te sluiten op de bestaande serie. Betaalbare kwaliteit..

Goed bedrijf

Hele mooie werktafel besteld voor een mooie prijs. Snel geleverd; goede service.

• Snelheid/levertijd

Bestelling gedaan en bij levering was er iets mis gegaan waardoor die 1 dag later werd bezorgt. Thuis gebleven voor niks dus had een klacht ingedient, uiteraard met begrip dat dit los stond van Begra ( extern transport ) . Dag later opgebeld met excuses en diezelfde dag nog geleverd. Alleen al het feit dat je gebeld word betreft de klacht ipv een mail vind ik een goede en zeer persoonlijke aanpak. Ooh ja, de geleverde garage kasten zijn goed aangekomen, en makkelijk in elkaar te zetten.

Correcte afhandeling en levering

super

vriendelijk - meedenkend en accuraat.

Goed materiaal , vlotte levering

het kan maar zo gemakkelijk zijn: je besteld en betaald online, er volgt direct een persoonlijke mail met alle info, geen automatische "noreply" mails :-) Leverafspraken worden nageleefd, altijd vriendelijke chauffeurs aan de deur gehad. En het materiaal is ook altijd in orde. Zo een gemak! Dit was ondertussen onze derde bestelling bij Begra, maar zeker niet de laatste :-)

Goed als altijd!

Top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd

Meewerkend en serieus bedrijf, goede producten en goede service

Heb een magazijn stelling en een metalen kast besteld, de stelling was voorgemonteerd en binnen 30min stond alles, de kast was super makkelijk in elkaar te zetten. Mijn bestelling had nogal haast en stond binnen 48h klaar voor ophaal! Goede communicatie, goede producten.

Uitstekend !

Pakket binnen 2 dagen in huis, lekker vlot. Bestelling voldoet aan verwachting en ben zeer tevreden over de algehele afhandeling hiervan. Uitstekende service.

Super service!

Goede communicatie, snel geleverd!

Perfecte afhandeling

Aardig personeel

vlotte afhandeling

gemakkelijk gevonden wat we nodig hadden op de site en zeer vlotte afhandeling en levering.

• Snelheid/levertijd

Perfecte leverancier om je magazijn optimaal te updaten

Alle items die wij afgenomen hebben waren nog in perfecte staat en dragen zo graag bij aan het hergebruiken van magazijninrichting.

Prima levering

Prima leveringen als het niet goed is, wordt het snel hersteld.

• Snelheid/levertijd

Makkelijk om een keuze te maken op een overzichtelijke website.

Het was gemakkelijk om een keuze te maken voor welke oplossing wij wilde gaan. De producten zijn goed omschreven en de website functioneert fijn.

Uitstekende webwinkel

Zeer prettige webwinkel met uitstekende communicatie mbt bestelling en voortgang daarvan

• Snelheid/levertijd

Snelle levering en een top product

Bestellen was makkelijk en de producten zijn top. We hebben de beloofde track and trace code nooit ontvangen, maar dat schijnt ook niet zo te werken bij een directe levering vanuit de fabrikant. Een foutje van Begra dus, welke ze op een zeer nette manier hebben opgelost.

Helemaal tevreden

Levering goed

Top ingericht

Bestelling is netjes geleverd met een online installatiehandleiding erbij. met een dag 5 meter stelling opgebouwd en ingericht

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd

Nadat ik mijn bestelling had gemaakt, meteen opgebeld voor leverdatum

Ik had mijn bestelling gedaan, met de vraag om even contact te hebben over mogelijke leverdata. Dezelfde dag nog werd ik gebeld, en zijn we samen een dag overeengekomen. Fijne service, ook bij al mijn eerdere bestellingen nooit problemen gehad.

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.