Op tijd geleverd en zoals afgesproken
Mooie magazijnkasten en grootvakstelling naar eigen idee ingericht voor mijn privewerkplaats thuis. Ziet er superstrak uit!
Telefonisch en per Imail heel erg behulpzaam en duidelijk met het beantwoorden van vragen. Het afleveren van de vloer was precies volgens afspraak . De chauffeur was heel behulpzaam en ging niet eerder weg dan dat alle spullen in de unit stond. Kan niet beter.
goede levering van een goed product
Bedrijfsnaam | hellings stukadoors en afbouwbedrijf |
Netjes geleverd en kwaliteit materialen
Bedrijfsnaam | Alburg Montage |
werd goed geholpen
Bedrijfsnaam | Slootweg zonne energie |
Bij Begra 2 magazijnkasten gekocht. Vanaf bestelling tot levering op de hoogte gehouden over de levering. Kasten zijn netjes afgeleverd en waren ook goed verpakt.
er stond bij gratis verzendkosten verzenging binnen 30 dagen.
Originele beoordeling
er stond bij gratis verzendkosten verzenging binnen 30 dagen. ik heb het nu na 7 weken nog niet ontvangen.!!!!!
Snel netjes geregeld
Bedrijfsnaam | Dothilversum |
Vriendelijke en behulpzame verkoper aan de telefoon. Correcte levering en behulpzaam personeel met het laden.
Bedrijfsnaam | KSV de Betuwe |
1ste levering niet compleet. Direct na het weekend contact opgenomen met Begra. Het werd meteen in orde gemaakt.
goede producten en snel geleverd. bij afleveren ging het niet helemaal goed maar dat werd snel opgelost! aanrader.
mooie club...
Bedrijfsnaam | woononline |
Makkelijk bestellen, communicatie verloopt prima. Aflevering netjes en op tijd. Legbordstelling (tweedehands) zag er nog erg goed uit en was makkelijk in elkaar te zetten.
Bedrijfsnaam | MoreMilk2Day B.V. |
Ben zeer tevreden over Begra. Op de site was goed te vinden wat ik zocht. heldere communicatie ook toen ik een vraag over het transport had. Klantgerichte oplossingen en alles netjes en correct afgeleverd. Ook goede chauffeur !
Er zit geen uitleg bij, ook op de site stond die niet. Deze werd later per mail toegestuurd.
Beste heer van Elburg, Bedankt voor je review. Excuses voor de verwarring tijdens de montage. Alle montagehandleidingen van ons voorraadhoudend assortiment zijn online beschikbaar: https://www.begra.nl/handleidingen Onze partijen gebruikte stellingen zijn tijdelijk beschikbaar in beperkte oplagen. Hiervan is niet altijd een montagehandleiding voor handen. We proberen hierbij altijd een paar duidelijke detailfoto’s aan toe te voegen die je helpen bij de montage. Een montagestudio is in de maak dus binnenkort vindt je op onze website ook montagefilmpjes van zowel nieuwe als gebruikte stellingen. Zijn er alsnog vragen neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag snel verder. Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Er zit geen uitleg bij, okok op de site stond die niet. Deze werd later per mail toegestuurd.
Goede kwaliteit geleverd, tegen mooie prijsstelling.
Degelijk materiaal maar bevestigingsmateraail niet voldoende
Bedrijfsnaam | Ad Dekker caravan centrum |
Vond bij Begra de juiste palletstelling voor een zeer nette prijs. Toen ik tussen het bestellen en leveren nog iets extra's nodig had, werd dit telefonisch gelijk geregeld dat het ,et de zelfde zending mee kwam. TOP.
Bedrijfsnaam | Reco Motorservice |
goede producten voor een redelijke prijs,snelle levering
Bedrijfsnaam | Houkes Motortechniek |
Prima direct vriendelijk contact en goed advies.
makkelijke site snel geleverd
Bedrijfsnaam | Douma installatie |
Zeer snelle levering en goed verpakt
Netjes thuisbezorgd en afspraak is afspraak
Bedrijfsnaam | Bouwkundig Advies Niels van Leeuwen |
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.