praktisch

wel moeilijk in elkaar te zetten, maar resultaat maakt alles goed

• Snelheid/levertijd

Stelling voldoet volledig aan de wensen voor een prima prijs/kwaliteit

Alles volgens belofte afgehandeld. Makkelijk zelf te monteren. Advies om het met 2 mensen te doen, maar ook prima met 1 persoon in elkaar te zetten

Zeer goed materiaal!

Gebruikte stellingen genomen; zijn echt als nieuw, gewoon top kwaliteit.

Kwaliteit is prima

Mooie kratten voor een nette prijs. Zijn goed stapelbaar en stevig.

Super service, goede kwaliteit

Direct geholpen bij een klein defect. Kwaliteit is perfect en super service.

Misleidend

Volgens de website op voorraad dan vooraf betalen, daarna een bericht dat het nog een paar maanden gaat duren.

super

door een brand van mijn vorige pand had ik snel stellingen nodig om het nieuwe pand in te richten. er werdt direct in oplossingen meegedacht en niet in problemen. in 5 dagen had ik alles binnen

• Snelheid/levertijd

Gebruikte kast gekocht bij aflevering helemaal beschadigd door transportteur. Begra hiervan op de hoogte gebracht en Begra heeft dit allemaal heeeel keurig afgewerkt. Kreeg kast en bezorgkosten keurig terug gestort. UITSTEKENDE service dus

kwaliteit en goede service

Ik ben zeer tevreden met de eerdere magazijnkasten en de recente grootvak stellingkast. Deze laatste opgehaald, omdat ik de transportkasten voor dit kleine pakket wat aan de hoge kant vond. Afhalen verliep prima. Pakket ligt klaar en binnen 15minuten ben je weer weg. Reactie op mails altijd binnen een dag. gr Jeroen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, stevige stelling. eenvoudig te monteren. goede service

• Snelheid/levertijd

Overall Goede kwaliteit met kleine tekortkomingen

Tot tweemaal toe zijn er beschadigingen van het materiaal. Eénmaal gat in legbord en éénmaal verbogen/beschadigde metalen onderdeel van staander. Helaas is ook de vooraf gemaakte afspraak met de medewerker van Begra m.b.t. het lossen van de goederen niet nagekomen. Levering bestond uit diverse grote zware dubbele pallets. Deze met heel veel moeite door inzet van twee extra 'eigen' medewerkers kunnen lossen. Heftruck was voor het lossen zéér wenselijk geweest. De chauffeuse had nooit zonder onze hulp kunnen lossen. Dit was in strijd met de eerder gemaakte afspraak.

• Snelheid/levertijd

Snel, correct en juist geleverd

Goede website, marktconforme prijs en snelle levering

• Snelheid/levertijd

Levering redelijk snel en op tijd

Tevreden met wat er geleverd wordt en prima prijs

• Communicatie N.v.t.

Prima materiaal

Ben te vreden

Netjes geleverd en goede kwaliteit

Nette producten

2e hands stelling welke nog bijna in nieuwstaat was. Zaten wat stickers op nog waardoor je kon zien dat de stelling gebruikt was. Deze naar achteren gelegd en het lijkt net een nieuwe stelling! Top producten en compleet geleverd

Teleurstellend

Product was niet meer op voorraad. Ben door hun gebeld en heb nog steeds geen oplossing en mn geld ook nog niet terug.

• Snelheid/levertijd

lastige stelling om te monteren

ik had de Rij Legbord LD 5sec/5niv E-EZ 40kg/niv Verzinkt 2000x5000x300mm besteld maar het is lastig om de plankhouders in de staanders te monteren. de lipjes zijn te plat gedrukt en als je de lipjes buigt zodat het wel past zit de houder te los. had hiervoor een ander systeem gekocht bij begra en dat waren losse beugeltjes die de plank moesten dragen. een veel beter systeem en veel minder frustratie

• Communicatie N.v.t.

Uitstekende service

Zeer correcte afhandeling van de bestelling.

• Snelheid/levertijd

alleen er werd niet gekeken naar de leverdatum , zou vanaf 3 januari geleverd worden maar werd een week eerder geleverd , toen waren wij gesloten en moest er iemand terug komen om de wagen te lossen

• Snelheid/levertijd

Mooie stellingen en telefonisch netjes geholpen

Goed bedrijf

Goede duidelijke informatie

Mijn bestelling is conform verwachting gegaan, echter met één verbeter punt. Mijn bestelling betrof een pallet transportbakken. De aflevering is goed gegaan. Ik was er en kon mijn bestelling in ontvangst nemen, maar ik had verwacht dat ik op zijn minst geïnformeerd zou worden wanneer de levering zou plaatsvinden. Eigenlijk moet een dergelijke levering in overleg gebeuren vind ik.

vlotte verkoop

Alles aan de bestelling was gewoon goed, makkelijk besteld, duidelijke communicatie en vlotte levering. Ook op de kwaliteit is niks aan te merken. Ik ben een tevreden klant

Super tevreden

Zeer tevreden van mijn aankoop. Ook levering was er snel en netjes verpakt.

Goed geregeld!

Niets op aan te merken.

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.