goed na reclamatie prima geregeld,

tekort stijlen aangeleverd na klacht goed opgelost

zeer goede service

er was een fout gebeurd bij de levering . is perfect en snel rechtgezet

Kwaliteit goed meestal snelle levering

Helaas hebben we toch enkele weken moeten wachten. Dit zijn wij niet van Begra gewend.

Kwaliteit goed meestal snelle levering

Snelle service, uitstekend product

Super stellingen, makkelijk te monteren en oer degelijk. Vriendelijk personeel bij afhalen.

Top begeleid

Meedenken en meehelpen

Kleine lettertjes

Heb nooit iets hier besteld, 1 keer een aanvraag gedaan en gelijk spam mail. Vinkjes zouden standaard uit moeten staan.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.

prima service

Het bleek dat Begra de achterwanden voor de heavy duty stellingen in 130 breed niet standaard op voorraad had. na telefonisch overleg zijn deze bij de producent besteld en alsnog franco nageleverd. Dat vind ik prima service!

Goede service, tijdige levering

• Snelheid/levertijd

Komen afspraak na, duidelijke communicatie

Ik heb tien stellingen besteld. Ik kreeg een duidelijke mail met tijdblok om zo niet de hele dag te hoeven wachten, erg prettig! Alle stelling delen waren netjes verpakt. De chauffeur van de leverancier kon alles lekker dicht bij mijn loods lossen. Ik ben dus een zeer tevreden klant. Ga zo door

super geregeld altijd

het is fijn communiceren afspraken komen ze na

• Snelheid/levertijd

goede prijs/kwaliteit verhouding, prima service

alles volgens afspraak

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd

Voor dat geld zeker waard.

Merkbaar: prima organisatie!

Ik bestelde de houten Euro mgz stellingen en kwam erachter dat ik een staander miste na het bestelproces. Even een mailtje…en ja hoor, binnen No-time geregeld en tevens gecombineerd met de levering. Alles keurig verpakt en bovendien superhandig koppel systeem om ze per meter aan elkaar te bevestigen. Alles top!

snel en goed geleverd

Klantvriendelijk bedrijf

Fijn bedrijf, denken mee en komen met alternatieve als een product niet leverbaar is. Behulpzaam bij het laden.

Helemaal T(j)oppie

Snel service, besteld en na 1 werkdag geleverd. Goede prijzen, goed advies en correcte afhandeling. Meer dan tevreden.

Betrouwbaar en op tijd

werkt goed

• Communicatie N.v.t.

Prima product, goede service

Begra levert goede producten, heeft een heldere, duidelijke website en doet wat het belooft. Communicatie is goed en erg prettig. Prima dus.

• Snelheid/levertijd

Kopen via webshop ok, andere (grote) projecten zelfs geen reactie

Reeds verschillende artikelen ( palletstelling, entresolvloer, kasten) gekocht via webshop welke vlot verlopen zijn. Voor een volledige herinrichting van onze magazijnen door het plaatsen van palletstellingen de contactpagina ingevuld en tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Spîjtig maar het is niet anders.

Top geregeld !

Netjes binnen een paar dagen de bestelde producten geleverd. Tijdens transport was er 1 onderdeel beschadigd geraakt, direct opgelost door Begra door een nieuwe op te sturen. Zo hoort service te zijn !

• Snelheid/levertijd

ruime keuze en een goede service

Mooie strakke stelling alles er bij geleverd simpel in elkaar te zetten. mooi afgewerkt

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.