Goed geregeld !

Bij de opbouw van ons nieuwe magazijn zijn we uitermate goed geholpen. Daarbij voldoen alle geleverde onderdelen aan de gestelde specificaties. Aanrader !

Super snel geleverd

Top service een keer bellen en kwamen binnen twee dagen omruilen de twee staanders

• Snelheid/levertijd

Een top stelling en nette service

Mooie duidelijke site. Makkelijk zoeken. Een nette service en een prachtige stelling (gebruikt). Deze lijkt wel nieuw.

Top stelling en nette service.

We zijn netjes en snel geholpen. De stelling ziet er top uit. Kon wel nieuw zijn. Top.

• Snelheid/levertijd

Wij hebben leuningen besteld en geleverd gekregen voor de verdiepingsvloer. Alles was conform de bestelling geleverd. Snel en kwalitatief heel goed. Onze eigen monteur heeft het geïnstalleerd en ziet er goed en degelijk en zeker heel veilig uit.

Heel snel bezorgd

Min puntje geen montage beschrijving

Perfect legbord stelling,

Perfect legbord stelling en makkelijk te monteren. Ondanks dat mijn product tijdelijk niet leverbaar was is hier een goede communicatie over geweest en een perfect oplossing.

Je krijgt wat je ziet en hebt besteld

Je krijgt wat je ziet en hebt besteld

• Snelheid/levertijd

transporteur was te laat, maar na een telefoontje na Begra is dit op een goede en zeer professionele manier opgelost. Door Belgra.

Aanrader!!

We zijn heel tevreden over de kwaliteit en service. Doen we zeker opnieuw!!

• Snelheid/levertijd N.v.t.

Uitstekend product

Prima legbord stelling geleverd vlgs afspraak!

• Snelheid/levertijd

Bestelling bleek niet correct. Na een kort telefoongesprek werd dit snel en correct opgelost.

• Snelheid/levertijd

duidelijke info, ook na bestelling met track and trace, netjes verpakt

geen extra contact nodig, gewoon bestellen en geleverd zoals beschreven

• Snelheid/levertijd

Goede en snelle service vriendelijk en behulpzaam geholpen alles netjes verpakt en de stelling zag er netjes uit. Zal zeker weer zaken doen als dit weer nodig is

Keurig en snel

Keurig en snel geleverd.

• Snelheid/levertijd

Dingen die verkeerd gaan worden opgelost

De stangen van mijn draagarm stelling waren te lang, deze heb ik zelf af moeten slijpen en nieuwe gaten boren. Ik had 8 grote bakken en 24 kleine bakken besteld, ik kreeg 24 grote bakken en 8 kleine. Maar alles is opgelost, jammer van de tijd die je ermee bezig bent.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Overzichtelijke website met ruimte keuze voor ieders budget. Ik heb een paar mooie gebruikte legbordstellingen gekocht voor in de garage. Professionele kwaliteit voor een prima prijs! Erg blij mee. Het complete bestel- én afhaalproces is goed geregeld. Ik kon op afspraak vrij snel terecht en heb zo kunnen besparen op verzendkosten!

Goed opgelost!

Helaas werd niet het gewenste product geleverd. Na overleg met de afdeling verkoop is de geleverde stelling weer bij ons opgehaald. Goed opgelost, bedankt Roel!

Mooi product, goede communicatie en top bezorging

Mooi product, goede communicatie en top bezorging

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.