goed geholpen en snel geleverd

heel goed en correct geholpen. service en contact met Begra wat er prettig.

Accuraat uitgevoerd.

Bestelling en levering zijn naar wens verlopen.

Goede service en communicatie

Duidelijk, word goed gecommuniceerd en dat maakt de service goed

• Snelheid/levertijd

Ik heb tweedehands bakjes besteld. Prima op tijd en keurig verpakt afgeleverd. Ik heb hier vaker besteld, ook veel magazijnstellingen e.d. Prima kwaliteit voor de prijs en altijd netjes en stevig verpakt afgeleverd.

goed en snel

bij afhalen netjes geladen en goed verpakt op pallet

• Snelheid/levertijd

Ik ben tevreden, goede kasten voor in de berging en garage. Veel bergruimte en mooie kwaliteit. Verder vond ik ook de levering best snel, en een heel vriendelijke chauffer. Dat is ook belangrijk.

• Snelheid/levertijd

het contact was goed en alles werd snel geleverd!

• Snelheid/levertijd

Leuk bedrijf waar ik makkelijk zaken mee kan doen

leuk bedrijf waar je makkelijk zaken mee kan doen

• Snelheid/levertijd

Bestellen soepel , navragen over levering netjes te woord gestaan en duidelijk levering op tijd nagekomen

Afspraak is afspraak !

Alles goed geregeld en netjes optijd en netjes bezorgt

TOP

ALLES GELEVERD ZOALS BESTELD NAUWELIJKS GEBRUIKT : BIJNA NIEUW IS ONS OORDEEL

Snel goed en degelijk

Levering: snel en effectief product: kwaliteit is prima

Bijna perfecte levering

Alle bestelde materialen werden netjes volgens afspraak op tijd geleverd. Er ontbraken echter 2 rubber doppen die met de post zijn nagestuurd.

Prima, afspraak is afspraak

Kwaliteit boven verwachting (Gedeelte gebruikt maar leek nieuw), Goede communicatie en afstemming levering.

super

goedkoop en ziet er als nieuw uit.

• Snelheid/levertijd

bestelling voldeed aan de verwachting

mooie stapelbakken,wel nog wat modder in de bakken van de eerste gebruiker

• Snelheid/levertijd

op tijd het bestelde geleverd

....

• Snelheid/levertijd

Alles van A tot Z in 1 keer goed geregeld !

Gewoon goed

Na bestelling snel bevestigd en correct geleverd Chauffeur bracht de materialen met zijn palletwagen naar binnen !

perfect

duurd ooit wat lang voor dat bestelling klaar staat en verzendkosten zijn extreem maar verder perfect prijs kwalitetit en service

• Snelheid/levertijd

Goed advies, prettige communicatie, degelijke producten.

Ik ben blij dat ik voor een professionele legbordstelling gekozen heb. Dit product van Begra klikt makkelijk in elkaar, is degelijk, is stabiel en kan hoge belasting aan. De verkoper gaf juist advies, was helder over de levertijden, en alles is op tijd geleverd.

slecht

de kasten waren prima,maar de bezorging liet te wensen over.het begon al met de chauffeur die zei dat hij de rit in zijn maag gesplitst had gekregen en haast had omdat hij naar de tandarts moest. de kasten werden niet boven gebracht met de lift terwijl we dat vantevoren nog gevraagd hadden. in plaats daarvan werden de drie stalen kasten in de centrale hal gedumpt en moesten wij maar zien dat ze binnen kwamen. mijn man is hartpatient,we zijn allebei bina 70,dus onbegonnen werk. wij zullen dus nooit meer wat bestellern.

alles volgens afspraak geleverd

Net bedrijf die doen wat ze beloven en de prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed!

toppers

toppers

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.