Prima bedrijf, met een ruime keuze aan opberg systemen, zoals voor mij de stalen kasten die ik bij Begra had besteld. Duidelijke afspraken "info email" betreft het ophalen van de bestelling. Ook voor particulieren een aanrader.
Via de generator diverse rekken samen gesteld naar onze wensen. Bestelling was duidelijk weergegeven en betaal opties duidelijk te zien. Levering is ook zeer goed gegaan, alles netjes op pallets op de op ons aangegeven plek afgeleverd!
Bedrijfsnaam | Comus Technology BV |
Om de orde en netheid in mijn garage flink te verbeteren had ik 3 draaideur magazijnkasten bij Begra Magazijninrichting BV besteld. Deze kasten werden al na enkele dagen geleverd en bleken zeer mooi afgewerkt en praktisch te zijn. Het was even slikken toen er betaald moest worden, maar relatief gezien zijn deze kasten zeer scherp geprijsd en hun geld meer dan waard. Mijn garage is nu netjes. AANRADER!
Na een hik bij de transporteur wordt de bestelling geleverd. Bestelde goederen prima in orde. Chauffeur neemt lege pallet weer netjes mee. Zeer tevreden met goederen. Het hikje bij de transporteur wordt door Begra prima afgehandeld.
Originele beoordeling
Bestelling was doorgegeven op een vrijdag. Daar neem ik vrij voor en ik plan verwerking in het weekend. Geen bestelling, alleen een mailtje dat er bij de vervoerder iets was misgegaan. Bestelling komt maandag. Die maandag maar weer vrij genomen, bestelling is inderdaad geleverd. Bestelde goederen prima in orde. Chauffeur neemt lege pallet weer netjes mee. Tevreden met goederen, niet tevreden met de logistiek.
Goed prijs perfecte kwaliteit en bezorgen op tijd Goed verpakt en een handige site
Bedrijfsnaam | SG Techniek BV / SG Technics |
Mooie aanrijdbeveiligingen,levertijd was wel lang.
De levering was prima volgens planning. 1 kast was helaas op zijn kop ingepakt en wat beschadigd aan de binnenkant. Dit heb ik zelf kunnen herstellen.
Kies juist een product uit voorraad en moet vervolgens nog 3 weken wachten op de levering. Kwaliteit en uitvoering geheel volgens verwachting.
Bedrijfsnaam | DPT |
Bestelling ging snel via website (die is uitstekend) Levering eerder als gedacht
Bedrijfsnaam | Lumiblinds BV |
Vanaf begin tot eind een goede relatie. Ondanks wat lastige vragen van mijn kant, werden deze netjes en geduldig beantwoord.
goede spullen en snel geleverd
Van de website tot de levering thuis alles in orde!
Bedrijfsnaam | LindIT |
Goede producten snelle levering
Binnen gestelde levertermijn, product zoals omschreven.
Bedrijfsnaam | ScooterZ |
klantvriendelijk
Alles goed en duidelijk geregeld. Ik was vertraagd met ophalen even gebeld en was geen probleem zelf op dag van afhalen iets extra bestellen was geen probleem. Behulpzaam vriendelijk super bedrijf en personeel
Bedrijfsnaam | Sijnkemontage |
Ik ben prima tevreden met de service.
Bedrijfsnaam | Flamma Business Development BV |
De locker kast is prachtig
Originele beoordeling
De locker kast is prachtig. Maar om uit je bed gebeld te worden omdat de levering plaats vindt, terwijl ik online een tijdvak kreeg van 48 uur??? Dat is wel raar. Die 48 uur is nooit specifieker geworden dan dat. Chauffeur heeft peentjes gezeten met de locatie en de enorme vrachtwagen.
Ze zagen er slechter uit als gedacht. Zeer vervuild.
Jammer om te horen dat de bakken niet helemaal aan uw verwachting voldeden. We proberen van alle gebruikte artikelen de staat altijd zo goed mogelijk op de website weer te geven. D.w.z. met een duidelijke omschrijving en foto’s waarop ook eventuele vervuiling goed is te zien. Desondanks is er is er in dit geval helaas toch nog onduidelijkheid geweest omtrent de staat van het artikel. Wij hopen dat u alsnog plezier heeft van uw aankoop en hopen u in de toekomst graag nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Begra
Team van Begra werkt snel, bij afhalen kun je binnen 1 dag terecht. Laatste levering had helaas schade. Zag het pas toen de stelling in elkaar zat, heb het maar zo gelaten...
Bedrijfsnaam | Hein |
Bedrijfsnaam | Hein |
tevreden
Bedrijfsnaam | Brutto nano brewery |
de kasten zijn geen bouwpakket dus heel fijn, moet je zelf niet in elkaar zetten. prijs kwaliteit is goed en ben dan ook zeer tevreden. de leveringdatum was wel een dingetje. maar werd prima opgelost
verkeerd besteld dus bij afhalen direct de juiste spullen gekregen
Bedrijfsnaam | mvh montage Nieuwkuijk |
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.