De palletstelling ziet er zeer netjes uit. De bestelling is keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Prima stelling ontvangen, netjes afgeleverd.

Netjes aangegeven wanneer geleverd zou worden.

Behulpzaam, en snelle levering

Heb al enkele keren besteld Altijd correct

Top kasten voor goede prijs

Precies wat we zochten met een heerlijk vrolijke bezorger midden in de stad wanneer we het nodig hadden.

Telefonisch kontak met u bedrijf was onvriendelijk en kortaf

Ik heb telefonisch kontak opgeneem ter bevestiging van ontvangs van betaling. Ik heb deze kontak kortaf en onvriendelijk ervaar

zeer klantgericht

twee problemen die ik tegen kwam (een van mij en van jullie) werden telefonisch probleemloos opgelost

Alles zo als afgesproken

1 week van tevoren besteld op afgesproken dag geleverd. Goede kwaliteit ook.

Goed bedrijf

De levering was niet compleet maar supersnel hersteld.

Gewoon goed

Prima kwaliteit en goede levering.

Flexibele levering. Goede communicatie. Goede kwaliteit kratten.

Prachtige degelijke stelling

Ik had een magazijnstelling nodig voor in de garage en heb deze gelukkig bij Begra besteld. Wat duurder wellicht dan de acties van de DHZ zaken, maar de geleverde stelling is top-kwaliteit! Zou niet misstaan in een woonruimte zoals de bijkeuken. Goede prijs voor die kwaliteit, snel geleverd, fijne duidelijke communicatie! De stelling is snel met minimaal gereedschap op te bouwen, staat meteen zeer stevig en heeft een ware zee van ruimte. De afwerking is top, keurig glimmend RVS, met voetjes en dopjes voor de verticale dragers.

Snel, goed , prijs is ok

Netjes op tijd volgens belofte geleverd

Geleverde gebruikte stelling

Geleverde gebruikte stelling leek incompleet. Gelukkig kan ik genoeg opbouwen, maar er lijkt niet geleverd wat het zou moeten zijn. Zat ook geen duidelijke pakbon bij. Telefonisch contact geweest en opgelost.

Mooie stelling ondanks dat hij 2de hands is

mooie stelling. Maar als tip zou ik wel de into voor de klant aanpassen, zodat zij kunnen zien wat ze hebben besteld en wanneer de levering daarin gaat plaats vinden. Want je maakt een account aan, maar daarin is niets terug te vinden.

Alles perfect geleverd. Enige minpunt is, het wachter op de zending. Tegenwoordig is de levertijd vandaag besteld morgen in huis. Dat was hier niet het geval. Toch minimaal 4 -5 dagen morten wachter.

Correct

Correcte levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Het is gewoon een perfecte firma Goed spul wat ze verkopen Vriendelijk personeel En de service is perfect

Kwaliteits producten en goede service

Een klantvriendelijk en service verlenend bedrijf.

super

super gemakkelijk bestellingen plaatsen

Degelijke en makkelijk te monteren

De legarmstelling voldoet exact zoals verwacht. Levering was snel en alles keurig verpakt aangeleverd.

Snelle levering, top klantenservice, bij een defect werd de kast meteen omgeruild. Heb ze aangeraden bij mijn ouders, die ook meteen een aantal kasten hebben besteld en erg tevreden zijn.

Alles was perfect geregeld, zelfs de afmetingen van de te halen goederen

Heel netjes was alles verzorgt

Altijd bereid om te helpen

Helemaal top, zelfs voor een onervaren stelling bouwer met de domste vragen worden netjes en vooral geduldig beantwoord.

dragers passen niet goed

De bevestigingshaakjes zitten te dicht en gaan daarom niet goed op de juiste plek. Moet je eerst wat meer openduwen en dan gaat het redelijk. Als je ze dan niet weer te ver open hebt staan. Heb wel een paar keer gevloekt tijdens het opbouwen. Heb al meerdere stellingen van jullie maar deze is echt goedkoop/bagger afgewerkt.

Top. zeker aan te raden

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.