Ik had een verbeterpunt over het te af te halen van het door mij bestelde product. Ze hebben mij hierover gebeld en het word aan gepast .
Pluspunten
betrouwbaar en ondanks dat het 2e hands bakken waren, waren ze allemaal heel.
Beste heer Koning, Bedankt voor uw positieve review! Wij gaan voor tevreden klanten dus willen we alleen goede producten aanbieden. Gebruikte materialen die wij aanbieden worden vooraf zo goed mogelijk beoordeeld en gesorteerd en op onze website omschreven. We willen voldoen aan de verwachting die we scheppen en levering van defecte of onbruikbare producten uitsluiten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan lossen we het op. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
Goede telefonische service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede afhandeling bij ophalen, goede kwaliteit kasten voor het doel dat ze doel dat ze dienen (opslag gereedschap)
Pluspunten
Prachtige kasten. Zorgvuldig verpakt voor transport.
VerbeterpuntenWanneer een order niet binnen de afgesproken 7 werkdagen geleverd kan worden zelf contact opnemen met de klant. I.p.v. wachten tot je door de klant gebeld wordt. Aan de telefoon netjes geholpen en de levering alsnog in orde gemaakt. Het voorstel om de bestelling, doordat een deel onvoorzien niet op voorraad was, in 2x te leveren was prima. In het vervolg zou ik niet beginnen over wie dan de extra transportkosten a€35 moet betalen. Het was logischer geweest wanneer ik als klant gecompenseerd was voor jullie fout i.p.v. de extra kosten bij mij neer te leggen. Dit was goed te bespreken met de medewerker, maar kan wat mij betreft wat zorgvuldiger.
Pluspunten
Telefoongesprek met vragen over het product verliep prettig en was informatief. De tweede hands legborden stelling was van goed kwaliteit.Alles verliep volgens afspraak.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een nette prijs.
VerbeterpuntenBij de staander montage ontbraken de 12 mm. sluitringen en veerringen. Verder zou ik een schetsje, of werktekening wel op prijs stellen voor het aanbrengen en afstellen van de schoorstangen.
Pluspunten
Twee magazijnkasten besteld voor in mijn garage. Deze vond ik bij Begra. Solide kasten voor een keurige prijs.
Pluspunten
snel geleverd.
Beste mevrouw Schalken, Bedankt voor uw review en fijn dat u de bestelling snel heeft ontvangen. Wij houden zelf ruime voorraad aan om klanten snel te helpen. Ook met onze leveranciers hebben we goede afspraken over levertijden voor de producten die rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd worden. Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
Oprecht geen enkel minpunt. Eerlijk advies over producten, degelijke kwaliteit, snelle levering, hulp bij het inladen, en toen bleek dat er twee plankdragers ontbraken had ik binnen een dag nieuwe in de brievenbus.
Beste heer van den Berg, Super! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
Al jaren een rotsvast eigen assortiment in stellingen in alle soorten en maten. Mijn tweede magazijn naar tevredenheid ingericht via BEGRA. Toppie!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
geen beschrijving bij het product
Geachte heer van den Hatert, Bedankt voor uw review. We hebben het door u bestelde product bekeken en zien dat alle details er bij staan vermeld. Wij staan open voor verbetering en horen graag welke informatie er volgens u nog bij zou mogen, dan zullen we dit overwegen en waar nodig aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
Zeer vriendelijk
VerbeterpuntenTrackingnummer zou doorgegeven moeten worden opdat wij de bestelling kunnen volgen
Beste heer de Vlieger, Bedankt voor uw positieve review! Wij hebben een track en trace systeem waarbij het trackingnummer ook altijd per email wordt bevestigd aan de klant. Is de email misschien in uw spamfolder beland? Bij transporten van volumineuze producten maken wij gebruik van een transporteur zonder track en trace gegevens. Zij werken met een 4-dagen levering, of 'fix-day' levering indien dat is afgesproken. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
vriendelijke behulpzame medewerkers
Verbeterpuntenhoud ons op de hoogte over de levertijd
Pluspunten
Ook voor mijn late bijbestelling gingen jullie aan de slag om deze bijbestelling nog bij te voegen. En mocht dat niet lukken zegden jullie toe de bezorgkosten voor je rekening te nemen. Dat is keurig!
Pluspunten
Zeer duidelijke website Goede telefonische ondersteuning Topchauffeur bij levering
VerbeterpuntenLevering was onvolledig en niet correct
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, gewoon heel erg goed.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenDuidelijk de levertijden vermelden in de webshop. ik dacht van een bestelling dat alles op voorraad was maar voor een deel bleek er nog twee weken levertijd op te zitten
Beste heer Bakker, Bedankt voor uw review. Wij doen ons best om onze levertijden zo duidelijk mogelijk te communiceren én na te komen. Het spijt ons dat we niet geheel hebben voldaan aan uw verwachting, ondanks dat we uw order wel binnen de vermeldde levertijd gereed hadden. Producten met maatwerk hebben iets meer tijd nodig. Uw order was bevestigd tussen de 5-10 werkdagen, conform de informatie op onze website. Een deel heeft u al in 2 dagen opgehaald. Het maatwerk gedeelte hebben in 6 werkdagen voor u gereed gemaakt. U heeft er zelf voor gekozen om dit wat later op te halen. Wij wensen u veel plezier van uw producten en hopen u bij een eventuele volgende order positief te verassen. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
vlotte communicatie,
Verbeterpuntenmateriaal perfect geleverd, doch een montagehandleiding had leuk geweest
Beste heer de Ryck, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Fijn dat u het bestelproces en de producten zo positief heeft ervaren! Wij werken zoveel mogelijk papierloos. Montagehandleidingen van onze producten worden daarom niet standaard bijgeleverd maar zijn eenvoudig online te downloaden: https://www.begra.nl/handleidingen/montagehandleidingen-legbordstellingen-p5300-nl.html Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra Magazijninrichting.
Pluspunten
Levering ging aanvankelijk niet goed, kwam door de transporteur GLS, niet door Begra. Is na contact wel meteen opgelost. Klacht werd bijzonder serieus genomen en opgepakt.
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren over levertijden, te beginnen bij de website. Levertijd is onderdeel van je product.
Beste heer van der Werff, Onze excuses voor de vertraging. Hoewel het hier gaat om overmacht voelen we ons natuurlijk wél verantwoordelijk voor een goede bestelervaring! We zijn daarom blij te horen dat we uw klacht de juiste aandacht hebben kunnen geven. De levertijden per product staan zo nauwkeurig mogelijk vermeld op onze website, we doen ons best om dit zo actueel mogelijk te houden. Ook houden we onze klanten op de hoogte van hun bestelling door middel van een track en trace systeem. We hopen u bij een eventuele volgende bestelling positief te verassen en dat óók de transporteur goed meewerkt! :-) Met vriendelijke groet, Team Begra
Pluspunten
Producten die ik wilde waren niet aanwezig. Niet fijn omdat het een vaderdag cadeau was. Er is me een ander artikel aangeboden voor dezelfde prijs terwijl het eigenlijk iets duurder was. En dan ook nog voor vaderdag geleverd
VerbeterpuntenIets eerder doorgeven dat jullie wachten tot het artikel er weer is. Toen ik zelf belde is alles heel goed geregeld maar als ik geweten had dat het artikel niet op voorraad was had ik eerder gebeld
Beste mevrouw Overeem, Bedankt voor uw positieve review! Het artikel wat niet op voorraad bleek kwam door een voorraadverschil in ons systeem. Dit is reeds aangepast, zo ook de levertijd op de website. We denken graag in oplossingen dus fijn dat we u alsnog op tijd hebben kunnen helpen met een iets duurder alternatief! We wensen uw man veel plezier van zijn Vaderdag cadeau. Met vriendelijke groet, Team Begra Magazijninrichting.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.