Pluspunten
snelle levering en nette materialen.
Pluspunten
Als je een probleem hebt het netjes opgelost word
Pluspunten
Duidelijke snelle communicatie en correct. Erg klantvriendelijkdaar men zowel de zakelijke als de retail leveren.
VerbeterpuntenVerpakkiing van archeifkasten was wat beschadigd, maar de produkten niet. Bij afhalen moetsten we even wachten, kregen koffie mochten van toilet gebruik maken. Voor particuliere levering toch nog prima.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering!
Pluspunten
Snelle communicatie. En uitstekende service.
Pluspunten
Relatief goedkoop, snelle levering, kasten goed verpakt. Top, zoals het complete proces verlopen is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima kast (inlegbord metaal medium 500 x 200 x 60) en snel en goed geholpen.
Er zit geen instructie bij de pakketten, ook zijn er geen instructievideo's op de site te vinden. Dit is een manco. Uiteindelijk heel lang bezig geweest om uit te vogelen hoe het blad precies vast moet. Het Produkt is prachtig en verder is alles ook goed, maar dit is erg jammer.
Beste mevrouw Smink, Bedankt voor uw review en uw verbeterpunt. Wij proberen de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Daarom werken we, onder andere, zo papierloos mogelijk en doen we geen papieren handleidingen bij onze producten. Van onze vaste voorraadproducten zijn er handleidingen zijn te downloaden op onze website: www.begra.nl/handleidingen. Voor gebruikte artikelen proberen we zo duidelijk mogelijke foto's op de website te plaatsen bij het artikel. Wanneer er alsnog onduidelijkheden horen we het graag. Wij helpen u graag telefonisch verder. Met vriendelijke groet, Team Begra
Pluspunten
Netjes afgeleverd. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGa zo door.
Bakken waren viezer dan verwacht, meer dan alleen wat stof
Pluspunten
Goede kwaliteit...
VerbeterpuntenLevertijd verkorten.
Ik had een verbeterpunt over het te af te halen van het door mij bestelde product. Ze hebben mij hierover gebeld en het word aan gepast .
Pluspunten
betrouwbaar en ondanks dat het 2e hands bakken waren, waren ze allemaal heel.
Beste heer Koning, Bedankt voor uw positieve review! Wij gaan voor tevreden klanten dus willen we alleen goede producten aanbieden. Gebruikte materialen die wij aanbieden worden vooraf zo goed mogelijk beoordeeld en gesorteerd en op onze website omschreven. We willen voldoen aan de verwachting die we scheppen en levering van defecte of onbruikbare producten uitsluiten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan lossen we het op. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Pluspunten
Goede telefonische service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede afhandeling bij ophalen, goede kwaliteit kasten voor het doel dat ze doel dat ze dienen (opslag gereedschap)
Pluspunten
Prachtige kasten. Zorgvuldig verpakt voor transport.
VerbeterpuntenWanneer een order niet binnen de afgesproken 7 werkdagen geleverd kan worden zelf contact opnemen met de klant. I.p.v. wachten tot je door de klant gebeld wordt. Aan de telefoon netjes geholpen en de levering alsnog in orde gemaakt. Het voorstel om de bestelling, doordat een deel onvoorzien niet op voorraad was, in 2x te leveren was prima. In het vervolg zou ik niet beginnen over wie dan de extra transportkosten a€35 moet betalen. Het was logischer geweest wanneer ik als klant gecompenseerd was voor jullie fout i.p.v. de extra kosten bij mij neer te leggen. Dit was goed te bespreken met de medewerker, maar kan wat mij betreft wat zorgvuldiger.
Pluspunten
Telefoongesprek met vragen over het product verliep prettig en was informatief. De tweede hands legborden stelling was van goed kwaliteit.Alles verliep volgens afspraak.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een nette prijs.
VerbeterpuntenBij de staander montage ontbraken de 12 mm. sluitringen en veerringen. Verder zou ik een schetsje, of werktekening wel op prijs stellen voor het aanbrengen en afstellen van de schoorstangen.
Pluspunten
Twee magazijnkasten besteld voor in mijn garage. Deze vond ik bij Begra. Solide kasten voor een keurige prijs.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.