Pluspunten
N.V.T.
Beste meneer Van den Toorn, Wij vinden het vervelend dat uw twee bestelling langer duurde dan verwacht. Helaas is de track en trace niet goed aangekomen bij u. Gelukkig hebben we een passende oplossing kunnen vinden en wensen we u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Begra
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenReageren op vragen die gesteld zijn. Op 12-11 een vraag gesteld via de website maar tot op heden nog geen antwoord ontvangen. De opvolging hiervan is een pluim waard. Ben gebeld door Begra en mijn vraag is keurig beantwoord met nog een stukje coulance. Grandioos!
Beste meneer/mevrouw, Helaas is er iets mis gegaan met het ontvangen van uw vraag, waardoor we niet in staat zijn geweest om u een antwoord te geven. We zijn blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen! We wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Begra
Pluspunten
Na schade aan geleverde netjes opgelost.
Geachte heer van der Leeuw, Fijn dat u blij bent met de geboden oplossing. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Team Begra
Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groeten, Team Begra
Pluspunten
Berga is actief bezig met het verbeteren van hun processen. Er wordt geluisterd naar en verbeterpunten worden opgepakt.
VerbeterpuntenDe status van een bestelling zou beter gecommuniceerd kunnen worden
Beste meneer Albers, Bedankt voor uw review! Hiermee kunnen we onze website en communicatie verder verbeteren. We vinden het vervelend voor u dat de levering langer duurde dan verwacht. We hopen u desondanks een volgende keer weer te kunnen helpen! Met vriendelijke groeten, Team Begra
Pluspunten
Prima! Snelle levering en billijke prijzen. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen. We hebben al een aantal keren bij Begra wat besteld en altijd keurig in orde.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn te horen dat al uw bestellingen naar wens zijn verlopen. We hopen u graag ook een volgende keer weer goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Begra
Pluspunten
Direct een duidelijk antwoord op vragen via mail.
Zeer tevreden.
Pluspunten
geen negatieve punten
Verbeterpuntenfoto sturen van de bestelling die geleverd gaat worden.
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede en snelle verwerking van de bestelling. Daar waar nodig hulp/advies aanwezig. Met afhalen is vriendelijk personeel aanwezig.
Pluspunten
zeer snelle levering mogelijk. open voor feedback, word correct mee omgegaan.
Verbeterpuntenleverancier communiceert op een negatieve manier, te weinig reactie tijd. en tijdens levering zeer zeer ongeduldig. heb dit al telefonisch bij u gemeld.
Pluspunten
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen.
Pluspunten
Alles eenvoudig
Pluspunten
Snelle actie, duidelijke informatie.
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven dat de kasten tot de deur worden geleverd en niet verder.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.